منظورم دقیقا همینه..منتها این هم از کتاب jeppesen است که من دارم..تو درسامون بود..ولی من مثل همین برای همه فرودگاهها رو میخوام!!!
منظورم دقیقا همینه..منتها این هم از کتاب jeppesen است که من دارم..تو درسامون بود..ولی من مثل همین برای همه فرودگاهها رو میخوام!!!
معمولا اینطور نیست.همه رو گفتی ولی نگفتی چیکار بکنیم که با هدینگی که ATC میده بیفتیم در راستای باند....![]()
ولی بعدش با استفاده از ILS و یا طرحهای تقرب جداگانه مسیر اصلاح میشه تا در راستای باند باشید.
سلام من هنوز هم بلد نشدم ILS فرود بیارم اگه میشه یکم دقیقتر توضیح بدبد.در ضمن با با بوئینگ 737 پرواز میکنم
آموزش صفحه ی 1 رو خوندی؟ بخش ILS شو.سلام من هنوز هم بلد نشدم ILS فرود بیارم اگه میشه یکم دقیقتر توضیح بدبد.در ضمن با با بوئینگ 737 پرواز میکنم
اگر اونو خوندی و باز هم متوجه نشدی بگو تا توضیح کاملتر بدم.
چشم حتما می نویسم تا غلطامو بگیرید. اصولا فکر نمی کنم نوشته مکتوبی در مورد این طرحهای تقرب به زبان فارسی رو اینترنت باشه و اگر این کار رو بکنیم تک میشیم
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
خوب جپسن معتبرترین شرکت برای چاپ چارتهای پروازی هست. چارتهای فرودگاههای ایران رو از دویژن ایران به آدرس زیر می تونید دانلود کنید :
البته چارتها کمی قدیمی هستند و چند تا NDB به VOR تغییر کرده (مثل ان دی بی رودشور) و اسم چندتا طرح تقرب عوض شده که دوستان دویژن قول دادند چارتهای جدید رو بگذارند. اما تغییرات چون جزیی هست، زیاد به چشم نمیاد و از همینا می تونید استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ATC سیمیلاتور تو ایران معمولا کمی گیج میزنه. شما جهت باندی رو که می خواهید فرود بیاید رو که می دونید؟ خوب سیستم های ناوبریتون رو هم که تنظیم کردید (VOR فرودگاه، NDB رانوی مورد نظر و در صورت وجود ILS) که لااقل یکی از اینها جهت نهایی رو به شما نشون خواهند داد. ATC معمولا تا 5-20 درجه اختلاف با جهت باند شما رو همراهی می کنه، و شما باید بعد از آخرین تماس با ATC با دیدن اطراف فرودگاه رو ببینید. اما مثلا اگر در شهری مثل فرانکفورت بخواهید فرود بیاید تعدد فرودگاهها شما رو گیج می کنه و حتما باید از ADF و VOR و در صورت وجود ILS استفاده کنید.
این نکته رو هم بگم که ATC سیمیلاتور معمولا از هیچ طرح تقربی استفاده نمی کنه و فقط با ایجاد یک فضای مناسب عمل ترکینگ تا روی باند رو برای شما پیش بینی می کنه و به اطلاعتون می رسونه. معمولا برای پرواز حرفه ای احتیاج به چارت های طرحهای تقرب هست و شناخت اینیشیال اپروچ فیکس ها.
ATC سیمیلاتور تو ایران معمولا کمی گیج میزنه. شما جهت باندی رو که می خواهید فرود بیاید رو که می دونید؟ خوب سیستم های ناوبریتون رو هم که تنظیم کردید (VOR فرودگاه، NDB رانوی مورد نظر و در صورت وجود ILS) که لااقل یکی از اینها جهت نهایی رو به شما نشون خواهند داد. ATC معمولا تا 5-20 درجه اختلاف با جهت باند شما رو همراهی می کنه، و شما باید بعد از آخرین تماس با ATC با دیدن اطراف فرودگاه رو ببینید. اما مثلا اگر در شهری مثل فرانکفورت بخواهید فرود بیاید تعدد فرودگاهها شما رو گیج می کنه و حتما باید از ADF و VOR و در صورت وجود ILS استفاده کنید.
این نکته رو هم بگم که ATC سیمیلاتور معمولا از هیچ طرح تقربی استفاده نمی کنه و فقط با ایجاد یک فضای مناسب عمل ترکینگ تا روی باند رو برای شما پیش بینی می کنه و به اطلاعتون می رسونه. معمولا برای پرواز حرفه ای احتیاج به چارت های طرحهای تقرب هست و شناخت اینیشیال اپروچ فیکس ها.![]()
سلام دوستان لطفا این دو تصویر رو ملاحظه کنید :
1- کسی در مورد تصویر اولی توضیحی داره؟یعنی فرقی داره روندن هواپیما تو این حالت؟ هر کی هر توضیح یا نظری د اره ممنون میشم بذاره....اون کمد دیواری که رو دم هواپیما هست چیه؟ مدل این هواپیما رو میشه تشخیص داد؟تو FS شبیه سازی این حالت وجود داره؟
2-این تصویر دومی می تونه واقعی باشه؟یا فیک هست؟
درباره ی تصویر اول چیزی نمیدونم ولی تصویر دوم هم واقعی هست هم نیست!!
این تصویر معکوس شدن موتور رو نشون میده که معکوس شدن باعث کاهش سرعت میشود.در این روش هوا به جای این که از پشت هوپیما بیرون بیاید از جلو میاد که باعث میشه سرعت سریع کم بشه ولی این کار فقط وقتی روی زمین هستی انجام پذیره نمیدونم چه طوری اون رو تو هوا معکوس کردن .شاید فتوشاپ باشه
اگه منظورتFlight School 1.4 هست که آره خوندمش اگر نه که من تو صفحه ی اول چیزی پیدا نکردم یکم برام دقیقتر توضیح بده
واقعی به نظر میاد
در مورد تصویر اول، تصویر Shuttle Carrier Aircraft (SCA) هست، که وظیفه حمل شاتل از محل لندینگ به بیس پرتاب (معمولا پایگاه کندی در لس آنجلس) رو بر عهده داره. (بعضی اوقات برای تست فضانوردان هم استفاده میشه).این هواپیما یک 747-100 (مدل SR یا همون Short Range)هست و ماکزیمم وزن برای تیک آفش چیزی حدود 710،000 پوند (322 تن) هست. وظیفه اصلی اون کمد دیواری ها حفظ تعادل قسمت عقب هواپیما رو دارند که با اضافه کردن وزنه های مخصوص به درون آنها با وزن شاتلی که حمل می کنند یک حالت تراز برقرار می کنند ضمن اینکه ثبات هواپیما رو در چرخشها حفظ می کنند. در این کمد ها سیستم های رادیویی هم تعبیه شده.
برای شبیه ساز چندین شرکت مدل سازی کردند. برای FSX ، شرکت Project Open Sky این مدل رو ارائه داده و چون من خودم دانلودش نکردم هیچ نظری راجع بهش ندارم.
در مورد "روندن" هم، مسلما تغییراتی وجود داره. محدودیت در bank angle، سرعت تیک آف بیشتر، و فرود بسیار دقیق و آرام (بعلت وزن زیاد) حداقلهاش هست.
در مورد تصویر دوم، فکر می کنم، دریچه موتور بعلتی کنده شده (برخورد با پرنده، یا مشکلات فنی ناشی از قدمت و...). چون موتور هواپیما از نوع توربو فن هست، برای پرنده مشکل خاصی بوجود نمیاد، جز اینکه مقداری از قدرت این موتور کاسته میشه. خلبان در این شرایط بنا به میزان خرابی ممکنه سوخت موتور رو قطع کنه و هواپیما رو با یک موتور در اولین فرودگاه ، بصورت اضطراری فرود بیاره.
ممنون از نظراتتان در مورد سوال من
من معمولا با 747 پرواز می کنم و این مشکل برام پیش می آد(البته از اولین باری که این برنامه رو گرفتم تا حالا هنوز نتونستم در ست فرود بیام به جز چند بار )
روش های مختلفی رو گفتید منILSرو از توی مقاله خوندم ولی موقعی که فرکانس باند فرود رو وردوشتم و خواستم که وارد کنم نشد!!1
یعنی اگه مثلا فرکانس110.10با شه این عدد110رو نمی نویسه از 136تا نزدیکی 125-126بیشتر نمی اد و دوباره 136 رو می نویسه شاید برای شما عجیب باشه ولی برای من این اتفاق افتاد
نسخه برنامه من هیچ فارسی ساز و از این جور اضافات نداره فقطAcceleration packرو داره
لطفا یه کمکی بنمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)