تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 607 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

می دونم منظورت نقشه تقرب نیست؛ ولی میذارم (چون می خوام برم بخوابم! )

------------------------------------------------------
    منظورم دقیقا همینه..منتها این هم از کتاب jeppesen است که من دارم..تو درسامون بود..ولی من مثل همین برای همه فرودگاهها رو میخوام!!!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

همه رو گفتی ولی نگفتی چیکار بکنیم که با هدینگی که ATC میده بیفتیم در راستای باند....
    معمولا اینطور نیست.
    ولی بعدش با استفاده از ILS و یا طرحهای تقرب جداگانه مسیر اصلاح میشه تا در راستای باند باشید.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

سلام من هنوز هم بلد نشدم ILS فرود بیارم اگه میشه یکم دقیقتر توضیح بدبد.در ضمن با با بوئینگ 737 پرواز میکنم

5. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام من هنوز هم بلد نشدم ILS فرود بیارم اگه میشه یکم دقیقتر توضیح بدبد.در ضمن با با بوئینگ 737 پرواز میکنم
    آموزش صفحه ی 1 رو خوندی؟ بخش ILS شو.
    اگر اونو خوندی و باز هم متوجه نشدی بگو تا توضیح کاملتر بدم.

7. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبل از همه چی از شما باید قول بگیرم که طرح تقرب با استفاده از NDB و VOR DME رو کامل توضیح بدین.

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

منظورم دقیقا همینه..منتها این هم از کتاب jeppesen است که من دارم..تو درسامون بود..ولی من مثل همین برای همه فرودگاهها رو میخوام!!!
    خوب جپسن معتبرترین شرکت برای چاپ چارتهای پروازی هست. چارتهای فرودگاههای ایران رو از دویژن ایران به آدرس زیر می تونید دانلود کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته چارتها کمی قدیمی هستند و چند تا NDB به VOR تغییر کرده (مثل ان دی بی رودشور) و اسم چندتا طرح تقرب عوض شده که دوستان دویژن قول دادند چارتهای جدید رو بگذارند. اما تغییرات چون جزیی هست، زیاد به چشم نمیاد و از همینا می تونید استفاده کنید

همه رو گفتی ولی نگفتی چیکار بکنیم که با هدینگی که ATC میده بیفتیم در راستای باند....
    ATC سیمیلاتور تو ایران معمولا کمی گیج میزنه. شما جهت باندی رو که می خواهید فرود بیاید رو که می دونید؟ خوب سیستم های ناوبریتون رو هم که تنظیم کردید (VOR فرودگاه، NDB رانوی مورد نظر و در صورت وجود ILS) که لااقل یکی از اینها جهت نهایی رو به شما نشون خواهند داد. ATC معمولا تا 5-20 درجه اختلاف با جهت باند شما رو همراهی می کنه، و شما باید بعد از آخرین تماس با ATC با دیدن اطراف فرودگاه رو ببینید. اما مثلا اگر در شهری مثل فرانکفورت بخواهید فرود بیاید تعدد فرودگاهها شما رو گیج می کنه و حتما باید از ADF و VOR و در صورت وجود ILS استفاده کنید.
    این نکته رو هم بگم که ATC سیمیلاتور معمولا از هیچ طرح تقربی استفاده نمی کنه و فقط با ایجاد یک فضای مناسب عمل ترکینگ تا روی باند رو برای شما پیش بینی می کنه و به اطلاعتون می رسونه. معمولا برای پرواز حرفه ای احتیاج به چارت های طرحهای تقرب هست و شناخت اینیشیال اپروچ فیکس ها.

ATC سیمیلاتور تو ایران معمولا کمی گیج میزنه. شما جهت باندی رو که می خواهید فرود بیاید رو که می دونید؟ خوب سیستم های ناوبریتون رو هم که تنظیم کردید (VOR فرودگاه، NDB رانوی مورد نظر و در صورت وجود ILS) که لااقل یکی از اینها جهت نهایی رو به شما نشون خواهند داد. ATC معمولا تا 5-20 درجه اختلاف با جهت باند شما رو همراهی می کنه، و شما باید بعد از آخرین تماس با ATC با دیدن اطراف فرودگاه رو ببینید. اما مثلا اگر در شهری مثل فرانکفورت بخواهید فرود بیاید تعدد فرودگاهها شما رو گیج می کنه و حتما باید از ADF و VOR و در صورت وجود ILS استفاده کنید.
    این نکته رو هم بگم که ATC سیمیلاتور معمولا از هیچ طرح تقربی استفاده نمی کنه و فقط با ایجاد یک فضای مناسب عمل ترکینگ تا روی باند رو برای شما پیش بینی می کنه و به اطلاعتون می رسونه. معمولا برای پرواز حرفه ای احتیاج به چارت های طرحهای تقرب هست و شناخت اینیشیال اپروچ فیکس ها.

9. 3 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان لطفا این دو تصویر رو ملاحظه کنید :

1- کسی در مورد تصویر اولی توضیحی داره؟یعنی فرقی داره روندن هواپیما تو این حالت؟ هر کی هر توضیح یا نظری د اره ممنون میشم بذاره....اون کمد دیواری که رو دم هواپیما هست چیه؟ مدل این هواپیما رو میشه تشخیص داد؟تو FS شبیه سازی این حالت وجود داره؟
    2-این تصویر دومی می تونه واقعی باشه؟یا فیک هست؟

11. این کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

6

درباره ی تصویر اول چیزی نمیدونم ولی تصویر دوم هم واقعی هست هم نیست!!
    این تصویر معکوس شدن موتور رو نشون میده که معکوس شدن باعث کاهش سرعت میشود.در این روش هوا به جای این که از پشت هوپیما بیرون بیاید از جلو میاد که باعث میشه سرعت سریع کم بشه ولی این کار فقط وقتی روی زمین هستی انجام پذیره نمیدونم چه طوری اون رو تو هوا معکوس کردن .شاید فتوشاپ باشه

آموزش صفحه ی 1 رو خوندی؟ بخش ILS شو.
    اگر اونو خوندی و باز هم متوجه نشدی بگو تا توضیح کاملتر بدم.

اگه منظورتFlight School 1.4 هست که آره خوندمش اگر نه که من تو صفحه ی اول چیزی پیدا نکردم یکم برام دقیقتر توضیح بده

13. 2 کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

واقعی به نظر میاد

15. این کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان لطفا این دو تصویر رو ملاحظه کنید :

1- کسی در مورد تصویر اولی توضیحی داره؟یعنی فرقی داره روندن هواپیما تو این حالت؟ هر کی هر توضیح یا نظری د اره ممنون میشم بذاره....اون کمد دیواری که رو دم هواپیما هست چیه؟ مدل این هواپیما رو میشه تشخیص داد؟تو FS شبیه سازی این حالت وجود داره؟
    2-این تصویر دومی می تونه واقعی باشه؟یا فیک هست؟
    در مورد تصویر اول، تصویر Shuttle Carrier Aircraft (SCA) هست، که وظیفه حمل شاتل از محل لندینگ به بیس پرتاب (معمولا پایگاه کندی در لس آنجلس) رو بر عهده داره. (بعضی اوقات برای تست فضانوردان هم استفاده میشه).این هواپیما یک 747-100 (مدل SR یا همون Short Range)هست و ماکزیمم وزن برای تیک آفش چیزی حدود 710،000 پوند (322 تن) هست. وظیفه اصلی اون کمد دیواری ها حفظ تعادل قسمت عقب هواپیما رو دارند که با اضافه کردن وزنه های مخصوص به درون آنها با وزن شاتلی که حمل می کنند یک حالت تراز برقرار می کنند ضمن اینکه ثبات هواپیما رو در چرخشها حفظ می کنند. در این کمد ها سیستم های رادیویی هم تعبیه شده.
    برای شبیه ساز چندین شرکت مدل سازی کردند. برای FSX ، شرکت Project Open Sky این مدل رو ارائه داده و چون من خودم دانلودش نکردم هیچ نظری راجع بهش ندارم.
    در مورد "روندن" هم، مسلما تغییراتی وجود داره. محدودیت در bank angle، سرعت تیک آف بیشتر، و فرود بسیار دقیق و آرام (بعلت وزن زیاد) حداقلهاش هست.

در مورد تصویر دوم، فکر می کنم، دریچه موتور بعلتی کنده شده (برخورد با پرنده، یا مشکلات فنی ناشی از قدمت و...). چون موتور هواپیما از نوع توربو فن هست، برای پرنده مشکل خاصی بوجود نمیاد، جز اینکه مقداری از قدرت این موتور کاسته میشه. خلبان در این شرایط بنا به میزان خرابی ممکنه سوخت موتور رو قطع کنه و هواپیما رو با یک موتور در اولین فرودگاه ، بصورت اضطراری فرود بیاره.

17. 4 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون از نظراتتان در مورد سوال من
    من معمولا با 747 پرواز می کنم و این مشکل برام پیش می آد(البته از اولین باری که این برنامه رو گرفتم تا حالا هنوز نتونستم در ست فرود بیام به جز چند بار )
    روش های مختلفی رو گفتید منILSرو از توی مقاله خوندم ولی موقعی که فرکانس باند فرود رو وردوشتم و خواستم که وارد کنم نشد!!1
    یعنی اگه مثلا فرکانس110.10با شه این عدد110رو نمی نویسه از 136تا نزدیکی 125-126بیشتر نمی اد و دوباره 136 رو می نویسه شاید برای شما عجیب باشه ولی برای من این اتفاق افتاد
    نسخه برنامه من هیچ فارسی ساز و از این جور اضافات نداره فقطAcceleration packرو داره
    لطفا یه کمکی بنمایید

19. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •