مگه میشه ؟؟؟!!!
با 90 تومن نتیجه تایفون رو داره؟!!!!آخه با عقل جور در نمیاد. نمیدونم والا!!!!
مگه میشه ؟؟؟!!!
با 90 تومن نتیجه تایفون رو داره؟!!!!آخه با عقل جور در نمیاد. نمیدونم والا!!!!
دوستان نظرشونو نگفتن
سلام
دیدم بحث کاتالیزور شد گفتم تجربیات خودم رو بگم.
من یک سال و نیم پیش کاتالیزور رو خالی کردم کلا!
درسته یکم شتاب ماشین بهتر شد ولی به جاش یه صدای اضافه و همچنین بوی افتضاح و ضرر به محیط زیست باعث شد من یکی کلا پشیمون بشم از این کار!
الان هم پول ندارم وگرنه حتما یه نو میخریدم مینداختم تا راحت بشم.
راستی نمیدونم این مودیفای که یکی از بچه ها گفت چه جوریه و چه فرقی داره با خالی کردن ولی مطمئنا بهتر از خالی کردنه.
در کل به نظرم اونقدر روی شتاب تاثیر نداره که بخواید خالی کنید!
-------------
راستی من وقتی ماشین رو خاموش میکنم فن روشن نمینونه و اگه 10-15 دیقه بعد ماشین رو روشن کنم بعضی وقتها آمپر ماشین تا خط یکی مونده به آخر میره ولی بعد از چند دقیقه دوباره میاد رو حالت نرمال!
چرا فن روشن نمیشه؟چی کارش کنم؟
Last edited by Javad-ht; 10-10-2011 at 14:29.
مگه فن حتما باید روشن بشه؟؟؟
حتما احتیاج نیست که روشن بشه. شاید موتور خنکه. احتمالا به این معنیه که رادیات کارش رو بخوبی انجام میده.
اون حالتی هم که گفتی مال منم میشه ولی نه تا آخر آخر یه کمی میره جلو بعد برمیگرده به قبل از 90. فکر کنم مال شما هم طبیعی باشه.
ببینید تایفون هم کار خاصی نکرده که فیلتر رو هدایت کرده به پشت پرژکتور ما هم دقیق از رو طرحش کپی کردیم و الان که میشینم پشت فرمون واقعا تفاوت قابل حس هست برای مثال امروز تو جاده جدید رودهن یه سربالایی هست حدود 30 درصد من 140 سرعتم بود هرچی 206 و 405 و پرشیا بود رو رنده کردم تو کفی هم که میافتادم راحت تا 170 رو پر میکردم و برام جالب بود که چه سریع و راحت به این سرعت میرسمصداش هم که کل جاده رو برداشته بود تو تونل هم که میافتادم معکوس های وحشتناک میدادم آنچنان غرشی تو تونل میکرد که ماشین جلویی ها خودشون میکشیدن کنار
یه 206 تیپ 5 هم بود بهش برخورد یه معکوس داد تا دیدیم داره میرسه معکوس دادم و گاز اونم سریع پشیمون شد
حالا مطمئن نیستم تیپ 5 بود یا نه ولی شتاب گیری بدی نداشت حس کردم که 5 بود اگه 5 نبود جسارت همچین کاری رو نداشت
البته متذکر شم من ماشینم چیپ تیون هم شده و با این سیستم مکش الان بیشتر داره خودش رو نشون میده
در کل بدونید من آدمی نیستم که برم چیزی بذارم که نتیجه ندهخیالت راحت با 90 نتیجه تایفون رو میگیری تازه با گلویی فابریک پلاستیکی که گرما کمتری هم میگیره
در مورد دنده 2 هم من 100 تا رفتم با دور 7000![]()
خسته نباشی با دور 7000 !!! نکن این کارا رو !!!!
206 ماشین خوبیه؟!!! چطور دلت میاد؟!!!
راستی صداش الان با اون معمولی که داشتی فرق میکنه؟؟
راستی ecu 744 داری یا 745 ؟؟
اگر 744 هست که 745 ها اصلا به گرد پاتم نمیرسن.
دوستان میشه بدون دستگاه دیاگ مقدار سرویس دوره ای رو از 20000 به 7000 تغییر بدم ؟
بابا همش که دور 7000 نمیرم که 1 بار رفتم فقط![]()
صداش خیلی بیشتر هست و زیبا تر
متاسفانه ecu 7.4.5
ولی الان چه 7.44 و 7.4.5 معمولی و دست نخورده رو شرمنده میکنم
راستی تو ترافیک هم اصلا ماشین کم نمیاره با دور کم هم خیلی خوب حرکت میکنه کله فیلتر رو هم جایی قرار دادیم که وقتی فن روشن میشه باد خنک از پایین میزنه بهش( باد گرم فقط از قسمت بالای رادیاتو میاد بیرون ) . و تو ترافیک خیلی خوب هست
سلام
امروز یه تیپ 2 87 کارکرد 60 تا برداشتم. فردا میخوام ببرمش یکم سرویس بشه. چون صاحب قبلیش رو ندیدم نمیدونم چیکارا کرده .
یکم اطلاعات بدین که چیا باید عوض بشه و چه مدلهایی بندازم که زیاد پیش مکانیکه گلابی نباشم! مثل روغن و تسمه تایم و ....
یه سوال دیگه، من ماشین رو که گرفتم کلید زاپاس نداشت (یارو میگفت گم کرده!) تو اینترنت خوندم یه برگه کد داره هر ماشین. این قضیه اش چیه؟ باید بگیرم؟
Last edited by shadow666; 11-10-2011 at 01:27.
مبارک باشه.
روغن موتور توتال 7000 یا 9000 خوبه. لنت ها رو چک کن. لنت های اورجینال با لیبل ایساکو خوبه. فیلتر هوا فیلتر روغن فیلتر اتاق. اینها هم خیلی فرقی نمیکنه چه مارکی هستن همش تو یه مایه هستن.
206 ها یا یه برگ کد داره یا یه کارت کد دارن که شما باید بری مغزی کلید رو بخری بدی بر اساس اون کد برات یه کلید بسازن.
رفتی پیش مکانیک بگو لنت ها. دیسک ترمز و صفحه. ترموسات و واشر روی سرش رو برات چک کنه. ممکنه ترموساتت ازش آب بیاد. ترموسات سمت راست موتور کمی پایین هست. اگر ازش آب بیاد یکم کنار موتور رو زرد رنگ میکنه و همچنین آب تو قمقمه رادیات خیلی نمیمونه و زود به زود باید آب بریزی توش. یعنی زود آب تمام میکنه.
شمع ها رو چک کنه برات. ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه. دیگه همین فعلا. بقیه بچه ها هم نظر بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)