تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 506 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    معرفی محصول جدیدی ار کمپانی کاوه
    کیت مکش K&K =kave&kave طرح تایفون

قیمت تمام شدس برا من 90 تومان شد نسبت به کیت 460 تومانی تایفون

سوار شده روی ماشین خودم تست انجام شده موفقیت آمیز صدای تولیدی همان تایفون
    دور موتور مثل باقلوا شده شتاب که اوووف تو ترافیک ماشین همش آمادس که فقط گاز بدی و با صدای نازنین بری بچسبی در ..... ماشین جلویی تو درو هم که بیافتی دیگه خودتون میدونین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    راستی در مورد اون صدا که میگفتم دلیل شل شدن پیچ دسته موتور و یه مورد دیگه تو پلوس بود !
    شمع های منم مرخص شده بودن که تعویض کرد نمایندگی و گفت که همش سوپر میزنی اینجوری شده طبق گفته کارخونه دو تا معمولی یه سوپر اینجوری بزن به نظرتون حرفش عقلانی هست !
    ولی خوب واقعا افزایش شتاب بعد از تعویض شمع ها کاملا محسوس هست
    مگه میشه ؟؟؟!!!
    با 90 تومن نتیجه تایفون رو داره؟!!!! آخه با عقل جور در نمیاد. نمیدونم والا!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    یک سوال
    زمانی که دمای اب رادیات بالا هست اگه ماشین خاموش کنیم ایا باید فن همچنان روشن بمونه یا اینکه با خاموش شدن ماشین فن هم خاموش میشه؟؟اگه اینطوریه میشه کاری کرد که مثلا وقتی فن در حال کار کردنه و ماشینو خاموش میکنیم فن همچنان کار کنه برای مدت زمان خاصی تا دمای موتور بیاد پایین و بعد خاموش بشه؟؟
    این امپر آب باید به طور معمول حد اقل و حداکثر تا چه دمایی نوسان داشته باشه؟؟
    با تشکر

دوستان نظرشونو نگفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیدم بحث کاتالیزور شد گفتم تجربیات خودم رو بگم.
    من یک سال و نیم پیش کاتالیزور رو خالی کردم کلا!
    درسته یکم شتاب ماشین بهتر شد ولی به جاش یه صدای اضافه و همچنین بوی افتضاح و ضرر به محیط زیست باعث شد من یکی کلا پشیمون بشم از این کار!
    الان هم پول ندارم وگرنه حتما یه نو میخریدم مینداختم تا راحت بشم.
    راستی نمیدونم این مودیفای که یکی از بچه ها گفت چه جوریه و چه فرقی داره با خالی کردن ولی مطمئنا بهتر از خالی کردنه.
    در کل به نظرم اونقدر روی شتاب تاثیر نداره که بخواید خالی کنید!
    -------------
    راستی من وقتی ماشین رو خاموش میکنم فن روشن نمینونه و اگه 10-15 دیقه بعد ماشین رو روشن کنم بعضی وقتها آمپر ماشین تا خط یکی مونده به آخر میره ولی بعد از چند دقیقه دوباره میاد رو حالت نرمال!
    چرا فن روشن نمیشه؟چی کارش کنم؟
    Last edited by Javad-ht; 10-10-2011 at 14:29.

4. این کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دیدم بحث کاتالیزور شد گفتم تجربیات خودم رو بگم.
    من یک سال و نیم پیش کاتالیزور رو خالی کردم کلا!
    درسته یکم شتاب ماشین بهتر شد ولی به جاش یه صدای اضافه و همچنین بوی افتضاح و ضرر به محیط زیست باعث شد من یکی کلا پشیمون بشم از این کار!
    الان هم پول ندارم وگرنه حتما یه نو میخریدم مینداختم تا راحت بشم.
    راستی نمیدونم این مودیفای که یکی از بچه ها گفت چه جوریه و چه فرقی داره با خالی کردن ولی مطمئنا بهتر از خالی کردنه.
    در کل به نظرم اونقدر روی شتاب تاثیر نداره که بخواید خالی کنید!
    -------------
    راستی من وقتی ماشین رو خاموش میکنم فن روشن نمینونه و اگه 10-15 دیقه بعد ماشین رو روشن کنم بعضی وقتها آمپر ماشین تا خط یکی مونده به آخر میره ولی بعد از چند دقیقه دوباره میاد رو حالت نرمال!
    چرا فن روشن نمیشه؟چی کارش کنم؟
    مگه فن حتما باید روشن بشه؟؟؟
    حتما احتیاج نیست که روشن بشه. شاید موتور خنکه. احتمالا به این معنیه که رادیات کارش رو بخوبی انجام میده.
    اون حالتی هم که گفتی مال منم میشه ولی نه تا آخر آخر یه کمی میره جلو بعد برمیگرده به قبل از 90. فکر کنم مال شما هم طبیعی باشه.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مگه میشه ؟؟؟!!!
    با 90 تومن نتیجه تایفون رو داره؟!!!! آخه با عقل جور در نمیاد. نمیدونم والا!!!!

ببینید تایفون هم کار خاصی نکرده که فیلتر رو هدایت کرده به پشت پرژکتور ما هم دقیق از رو طرحش کپی کردیم و الان که میشینم پشت فرمون واقعا تفاوت قابل حس هست برای مثال امروز تو جاده جدید رودهن یه سربالایی هست حدود 30 درصد من 140 سرعتم بود هرچی 206 و 405 و پرشیا بود رو رنده کردم تو کفی هم که میافتادم راحت تا 170 رو پر میکردم و برام جالب بود که چه سریع و راحت به این سرعت میرسم صداش هم که کل جاده رو برداشته بود تو تونل هم که میافتادم معکوس های وحشتناک میدادم آنچنان غرشی تو تونل میکرد که ماشین جلویی ها خودشون میکشیدن کنار یه 206 تیپ 5 هم بود بهش برخورد یه معکوس داد تا دیدیم داره میرسه معکوس دادم و گاز اونم سریع پشیمون شد حالا مطمئن نیستم تیپ 5 بود یا نه ولی شتاب گیری بدی نداشت حس کردم که 5 بود اگه 5 نبود جسارت همچین کاری رو نداشت البته متذکر شم من ماشینم چیپ تیون هم شده و با این سیستم مکش الان بیشتر داره خودش رو نشون میده

در کل بدونید من آدمی نیستم که برم چیزی بذارم که نتیجه نده خیالت راحت با 90 نتیجه تایفون رو میگیری تازه با گلویی فابریک پلاستیکی که گرما کمتری هم میگیره

در مورد دنده 2 هم من 100 تا رفتم با دور 7000

7. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید تایفون هم کار خاصی نکرده که فیلتر رو هدایت کرده به پشت پرژکتور ما هم دقیق از رو طرحش کپی کردیم و الان که میشینم پشت فرمون واقعا تفاوت قابل حس هست برای مثال امروز تو جاده جدید رودهن یه سربالایی هست حدود 30 درصد من 140 سرعتم بود هرچی 206 و 405 و پرشیا بود رو رنده کردم تو کفی هم که میافتادم راحت تا 170 رو پر میکردم و برام جالب بود که چه سریع و راحت به این سرعت میرسم صداش هم که کل جاده رو برداشته بود تو تونل هم که میافتادم معکوس های وحشتناک میدادم آنچنان غرشی تو تونل میکرد که ماشین جلویی ها خودشون میکشیدن کنار یه 206 تیپ 5 هم بود بهش برخورد یه معکوس داد تا دیدیم داره میرسه معکوس دادم و گاز اونم سریع پشیمون شد حالا مطمئن نیستم تیپ 5 بود یا نه ولی شتاب گیری بدی نداشت حس کردم که 5 بود اگه 5 نبود جسارت همچین کاری رو نداشت البته متذکر شم من ماشینم چیپ تیون هم شده و با این سیستم مکش الان بیشتر داره خودش رو نشون میده

در کل بدونید من آدمی نیستم که برم چیزی بذارم که نتیجه نده خیالت راحت با 90 نتیجه تایفون رو میگیری تازه با گلویی فابریک پلاستیکی که گرما کمتری هم میگیره

در مورد دنده 2 هم من 100 تا رفتم با دور 7000
    خسته نباشی با دور 7000 !!! نکن این کارا رو !!!!
    206 ماشین خوبیه؟!!! چطور دلت میاد؟!!!
    راستی صداش الان با اون معمولی که داشتی فرق میکنه؟؟
    راستی ecu 744 داری یا 745 ؟؟
    اگر 744 هست که 745 ها اصلا به گرد پاتم نمیرسن.

9. 2 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

دوستان میشه بدون دستگاه دیاگ مقدار سرویس دوره ای رو از 20000 به 7000 تغییر بدم ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خسته نباشی با دور 7000 !!! نکن این کارا رو !!!!
    206 ماشین خوبیه؟!!! چطور دلت میاد؟!!!
    راستی صداش الان با اون معمولی که داشتی فرق میکنه؟؟
    راستی ecu 744 داری یا 745 ؟؟
    اگر 744 هست که 745 ها اصلا به گرد پاتم نمیرسن.

بابا همش که دور 7000 نمیرم که 1 بار رفتم فقط
    صداش خیلی بیشتر هست و زیبا تر
    متاسفانه ecu 7.4.5

ولی الان چه 7.44 و 7.4.5 معمولی و دست نخورده رو شرمنده میکنم
    راستی تو ترافیک هم اصلا ماشین کم نمیاره با دور کم هم خیلی خوب حرکت میکنه کله فیلتر رو هم جایی قرار دادیم که وقتی فن روشن میشه باد خنک از پایین میزنه بهش( باد گرم فقط از قسمت بالای رادیاتو میاد بیرون ) . و تو ترافیک خیلی خوب هست

12. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

امروز یه تیپ 2 87 کارکرد 60 تا برداشتم. فردا میخوام ببرمش یکم سرویس بشه. چون صاحب قبلیش رو ندیدم نمیدونم چیکارا کرده .
    یکم اطلاعات بدین که چیا باید عوض بشه و چه مدلهایی بندازم که زیاد پیش مکانیکه گلابی نباشم! مثل روغن و تسمه تایم و ....

یه سوال دیگه، من ماشین رو که گرفتم کلید زاپاس نداشت (یارو میگفت گم کرده!) تو اینترنت خوندم یه برگه کد داره هر ماشین. این قضیه اش چیه؟ باید بگیرم؟
    Last edited by shadow666; 11-10-2011 at 01:27.

14. این کاربر از shadow666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

امروز یه تیپ 2 87 کارکرد 60 تا برداشتم. فردا میخوام ببرمش یکم سرویس بشه. چون صاحب قبلیش رو ندیدم نمیدونم چیکارا کرده .
    یکم اطلاعات بدین که چیا باید عوض بشه و چه مدلهایی بندازم که زیاد پیش مکانیکه گلابی نباشم! مثل روغن و تسمه تایم و ....

یه سوال دیگه، من ماشین رو که گرفتم کلید زاپاس نداشت (یارو میگفت گم کرده!) تو اینترنت خوندم یه برگه کد داره هر ماشین. این قضیه اش چیه؟ باید بگیرم؟
    مبارک باشه.
    روغن موتور توتال 7000 یا 9000 خوبه. لنت ها رو چک کن. لنت های اورجینال با لیبل ایساکو خوبه. فیلتر هوا فیلتر روغن فیلتر اتاق. اینها هم خیلی فرقی نمیکنه چه مارکی هستن همش تو یه مایه هستن.
    206 ها یا یه برگ کد داره یا یه کارت کد دارن که شما باید بری مغزی کلید رو بخری بدی بر اساس اون کد برات یه کلید بسازن.
    رفتی پیش مکانیک بگو لنت ها. دیسک ترمز و صفحه. ترموسات و واشر روی سرش رو برات چک کنه. ممکنه ترموساتت ازش آب بیاد. ترموسات سمت راست موتور کمی پایین هست. اگر ازش آب بیاد یکم کنار موتور رو زرد رنگ میکنه و همچنین آب تو قمقمه رادیات خیلی نمیمونه و زود به زود باید آب بریزی توش. یعنی زود آب تمام میکنه.
    شمع ها رو چک کنه برات. ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه. دیگه همین فعلا. بقیه بچه ها هم نظر بدن.

16. 3 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •