تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 649 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

منظورش همون ضبدري هست مه برنامه ها رو باهاش مي بندي
    در ويندوز هاي قبل ضبدر كه ميزدي برنامه بسته نمي شد و بايد از task manager مي بستيس
    حالا مي توني اين تيك رو بزني تا خودش يه ضرب برنامه رو با زدن ضبدر ببنده
    فکر نمیکنم همون ضربدر برنامه باشه...اخه دیگه این چیزی نیست که انتخاب بخواد...نه؟!!
    فکر کنم برای اینه که در موقعی که گوشی هنگ میکنه یه کلید از قبل تنظیم کرده باشی که برنامه رو end کنه...شایدم اشتباه میکنم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

12 Evernote Panel

توجه توجه

یکی از چیز هایی که همه بچه های اکسپریایی رو خوشحال میکنه اومدن پنل جدیده...و این هم پنل Evernote Panel اخرین پنلی که واسه اکسپریا اومده

زود زود برید دانلود کنید...

Remember everything! Evernote turns your mobile phone into an extension of your brain: Take notes, snap photos, draw sketches, and record audio. Evernote keeps it all in sync and always available.

لینک مستقیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام:

دوستان من تو چند صفحه قبل سوالی پرسیدم این احتمال هست که کسی از دوستان جوابی برای او نداشته

حالا ممکنه کسی اون سوال رو هم ندیده باشه واسه همین با اجازه یک باره دیگه میپرسم
    .
    .
    ظاهرا پاکت پی سی ها توی کیفیت صدا مشکل دارن ( این حرف من نیست یک صحبت کلی از بعضی ریویو هاست ) اما ظاهرا در این گوشی سعی شده این نقیصه تا حدودی برطرف بشه... شما که از این گوشی استفاده میکنید از کیفیت صدای اون راضی هستید؟ منظور من جنس صدا و داینامیک رنج او و نویز اونه کسی از شما تا الان یک mp3 با کیفیت مثل 320 روی این گوشی با یک هد ست قوی مثل هد ست های حرفه ای گوش داده؟ کیفیت صدا چطوره ....

ممنون از پاسخ شما دوستان

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام:

دوستان من تو چند صفحه قبل سوالی پرسیدم این احتمال هست که کسی از دوستان جوابی برای او نداشته

حالا ممکنه کسی اون سوال رو هم ندیده باشه واسه همین با اجازه یک باره دیگه میپرسم
    .
    .
    ظاهرا پاکت پی سی ها توی کیفیت صدا مشکل دارن ( این حرف من نیست یک صحبت کلی از بعضی ریویو هاست ) اما ظاهرا در این گوشی سعی شده این نقیصه تا حدودی برطرف بشه... شما که از این گوشی استفاده میکنید از کیفیت صدای اون راضی هستید؟ منظور من جنس صدا و داینامیک رنج او و نویز اونه کسی از شما تا الان یک mp3 با کیفیت مثل 320 روی این گوشی با یک هد ست قوی مثل هد ست های حرفه ای گوش داده؟ کیفیت صدا چطوره ....

ممنون از پاسخ شما دوستان
    دوست عزیز کیفبت تو گوشیش از سری w بهتره...من یه w950 هم دارم اما صدای این خیلی بهتره...(تو هدفون).کیفیت bass عالی داره..مخصوصآ وقای برنامه poket music رو روش بریزیم...
    من هدفون استودیو akg دارم بهش وصل کردم...البته ولم تا یه حدی بالا نرفت اما کیفیت و شفافیت زیادی داره...من صبح تا شبم با موزیکه.و اکسپریا رو واسه گوش دادن اهنگ بیرون خونه قبول دارم

6. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Q_Q

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریعتان.... حقیقت آنکه من هم مثل شما w950 دارم شاید تنها چیزی که باعث بشه من رو ترغیب کنه به خرید این گوشی کیفیت صدای اونه منوط به اینکه از گوشی که الان دارم بهتر باشه .... و تضمین شما من اینکار رو انجام میدم. من یه پاناسونیک دارم که در کیفیت صدا با ترکیب w950 محشره .... البته این بنظر من طبیعیه که akg تا یک حدی بیشتر صدا بالا نره ضمنا احتیاط کنید .... من نمیدونم دقیقا از کدوم سری akg برای این گوشی استفاده میکنید اگر توان هدفون قوی تر از خروجی صدای گوشی باشه برد صدا به احتمال زیاد تحت فشار زیاد قرار میگیره. این احتیاط رو داشته باشید. البته باید دید شما از کدوم سری این هدفون ها برای این گوشی استفاده میکنید

8. این کاربر از Q_Q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریعتان.... حقیقت آنکه من هم مثل شما w950 دارم شاید تنها چیزی که باعث بشه من رو ترغیب کنه به خرید این گوشی کیفیت صدای اونه منوط به اینکه از گوشی که الان دارم بهتر باشه .... و تضمین شما من اینکار رو انجام میدم. من یه پاناسونیک دارم که در کیفیت صدا با ترکیب w950 محشره .... البته این بنظر من طبیعیه که akg تا یک حدی بیشتر صدا بالا نره ضمنا احتیاط کنید .... من نمیدونم دقیقا از کدوم سری akg برای این گوشی استفاده میکنید اگر توان هدفون قوی تر از خروجی صدای گوشی باشه برد صدا به احتمال زیاد تحت فشار زیاد قرار میگیره. این احتیاط رو داشته باشید. البته باید دید شما از کدوم سری این هدفون ها برای این گوشی استفاده میکنید
    بله دیدم نمیکشه دیگه نزدم...من هدفون AKG K 701 استفاده میکنم.اما صداشو خیلی زیاد کنی تو این هدفون کم صداش انگار وسط هست..اما اینو بگم که از w950 خیلی خیلی بهتره...چون الان با هم دارم میگم...کیفیتش مثل واکمن سری a800 سونی هست

10. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Q_Q

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید این گوشی بهتره یا Htc Touch HD ؟؟؟لطفا از روی تعصب نگید
    ماله چینه؟
    قیمتش چنده؟؟؟؟؟
    اگه بهتره مزیت هاش رو هم بگید
    ببخشيد كه خيلي دير در مورد پست تون نظر ميدم.

اگه review هاي مختلف مثلاً هموني كه تو gsmaria هست رو بخونيد. كمكتون ميكنه
    من وقتي ميخوندم حال به حال ميشدم. در اول كار كف كردم به خودم گفتم x1 حتي iphone در مقابل اون چيزي نيست ولي بعد كه ادامه دادم .....
    خلاصه به نظر من x1 در كل بهتره

12. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ببخشيد كه خيلي دير در مورد پست تون نظر ميدم.

اگه review هاي مختلف مثلاً هموني كه تو gsmaria هست رو بخونيد. كمكتون ميكنه
    من وقتي ميخوندم حال به حال ميشدم. در اول كار كف كردم به خودم گفتم x1 حتي iphone در مقابل اون چيزي نيست ولي بعد كه ادامه دادم .....
    خلاصه به نظر من x1 در كل بهتره
    به نظر من گوشی های خفنی که تا الان اومده : iphone 3g , xperia x1 , HTC touch hd....هر 3 تاشون عالی هستند

14. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان.
    يك چنتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد.
    1.آيا راهي هست كه روي پوشه ها پسورد گذاشت؟
    2.روي صفخه چطور.منظورم اينكه اول پسورد رو بزني بعد گوشي از حالت استندباي در بياد؟
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من 430 گرفتم رنگ مشكي.
    اگه ياد داشته باشي گفتم كه چيني بود ضدحال خورديم فروختمش اينو خريدم و زبانش عربيه حالم رو گرفته. نمي دونم تز كجا بايد زبانش رو عوض كنم
    اگه فوضولی نباشه، اگه از ایران 430 خریدین، میشه بگید از کجا؟
    چون منم می خوام بخرم، قیمتی که شما خریدین وسوسه کنندس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •