کثافتا سرعت رو خیلی پایین آوردن دیشب 100 مگ هم نگرفتم.
دیگه تمدید نمیکنم
کثافتا سرعت رو خیلی پایین آوردن دیشب 100 مگ هم نگرفتم.
دیگه تمدید نمیکنم
اگه منظورتون منم این 2 هفته رو مسافرت بودم نمیدونم چجوری بوده،فردا شب امتحان میکنم.
فرستادم . پیغام خصوصی ت رو چک کن
من یکیشون هستم . 4 گیگ نبود , 3 گیگالان من دانلود شبانه ام خوبه اما چک نمی کنم دیگه چقدر دانلود می شه هر شب . اما نوسان داره شاید یه موقع زیاد خوب نباشه شاید بعضی موقع خوب
حالا net meter دانلود می کنم مقدار دقیق اش رو میگم بهتون
راستی بین سایت هایی که لینک مستقیم میذارن persiandown.com پر سرعت ترین لینک ها رو داره می تونید با اون مقدار دانلودتون رو تست کنید
یه سوال : به غیر از الماس شرق و پروما و بیمارستان ها کجاها اینترنت وایرلس مجانی دارن تو مشهد ؟
Last edited by behii; 03-04-2010 at 20:53.
من نمیدونستم پروما اینترنت وایرلس مجانی داره حیف شد امروز نزدیکش بودم راستی سرعتش چطوریه؟
شخص خاصی منظور من نبود.
از همون ترافیک مصرفی داخل سایت میشه فهمید.
سلام دوست عزیز!
ممنونم . دستتون درد نکنه فکر می کردم چیز عجیبی باشه. ولی به هر حال ممنونم.
یعنی چی؟یه سوال : به غیر از الماس شرق و پروما و بیمارستان ها کجاها اینترنت وایرلس مجانی دارن تو مشهد ؟
اشتراک رایگان میدن؟
یا میزارن مفتی کار کنی باهاش؟
یکم بیشر بتوضیح.
منم میخوام 5gig صبانت بگیرم(27 تومن)، سرعت دانلودش که با بقیه سرورسا فرقی نداره؟
نزدیکش که نمیشه . باید داخل بری , من خودم نرفتم هنوز , اما از دوستام که رفتن میگن چون همیشه شلوغه ()سرعتش پایین هست اما بالاخره مفته مفته !!
ماله بیمارستان ها (به خصوص رضوی) باید بهتر باشه .
صبانت مثل شاتل این امکان رو نداره
خواهش می کنم
اشتراک نه , وقتی توی اون محیط قرار می گیری می تونی از اینترنت وایرلس مجانی با لپ تاپ یا موبایل های wi-fi دار استفاده کنی خارج از اون محدوده نمیشه .
5گیگ فکر نمی کنی کم باشه برای 3 ماه ؟
سلام.
از بچه ها کسی سرویس Art 1 یا Art 2 داره ؟ اگه دارین میشه سرعت شبانه و روزانه ش رو بگین؟ ممنون (مرکز صابری وحید)
سلام دوباره
برنامه Bandwidth Meter Pro رو نصب کردم این آمار دانلود امروز صبح ام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)