تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 276 از 465 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این فضایی ها مال کدوم پک هست؟ من تاحالا فضایی ندیدم بیاد خونم!!! فقط توی اون شهر خاکیه یه خونواده دارم که سبزن. چیکار کنم بیان؟
    ماله هیچ پکی نیستن

ورژن اصلی بازی
    اگه سیم تو علاقه داشته باشی که فضایی ها رو ببینه(Meet Aliens) باید بری بین 10 شب تا صبح با تلسکوپ ور بری تا بیان ببرنت همیشه هم نمیان شانسیه

با چیت هم میشه!

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

11

آخه چند تا هی میان میرن. اسماشونم مختلفه. قیافه هاشونم مختلفه.

زمینو که سگا میکنن؟ من تا حالا توشو نگاه نکردم!!

تایید میشه.

میشه انگلیسیش رو بگی؟

این فضایی ها مال کدوم پک هست؟ من تاحالا فضایی ندیدم بیاد خونم!!! فقط توی اون شهر خاکیه یه خونواده دارم که سبزن. چیکار کنم بیان؟
    1-آره سگ هاي مختلف خيلي ميان و ميرن ولي اين فرق داره حالا برات عكسشو ميذارم.
    2-تاييد ميشه.ولي انسان هم(سيم)ميتونه زمين رو بكنه!واگه سگت زمين رو كنده هم ميتوني پرش كني هم باز
    هم بكني.
    3-مر30
    4-the sims 2 bon voyage
    5-باي
    6-با تشكر
    7-امير

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هیچ کدوم
    اگه میخوای ببینی که بهتره نبینی بایدهمونطور که دوستمون گفت هر شب با تلسکپ به آسمون نگاه کنی
    البته اگه میخوای زودتر به نتیجه برسی تا جایی که میشه طبقه های خونه ی سیمزت رو افزایش بده و در آخرین طبقه این کارو بکن
    یادت باشه واسه اینکه ببینی باید تویه شهر مخصوص زندگی کنی که همون شهر با آب وهوای گرم و خشک و صحرایی هست

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

11

فرينوش جان اينم از عكس گرگ:مي بيني سياه هست و چشماش برق ميزنه!
    تو اينو اذيت كن ومثل اين خانومه نازش نكن اذيتش كن تا عصباني شه و روابط شما با اون منفي بشه
    بعدش نازش كن اونم ميذاره!اين قدر ادامه بده تا گازت بگيره مثل شكل بعدي:

حالا اگه گازت بگيره اين جوري ميشي:

Last edited by gap; 30-06-2008 at 09:32.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ماله هیچ پکی نیستن

ورژن اصلی بازی
    اگه سیم تو علاقه داشته باشی که فضایی ها رو ببینه(Meet Aliens) باید بری بین 10 شب تا صبح با تلسکوپ ور بری تا بیان ببرنت همیشه هم نمیان شانسیه

با چیت هم میشه!
    ممنون. من با چیت مخالفم (تا اطلاع ثانوی)
    حالا میرم امتحان میکنم.

1-آره سگ هاي مختلف خيلي ميان و ميرن ولي اين فرق داره حالا برات عكسشو ميذارم.
    2-تاييد ميشه.ولي انسان هم(سيم)ميتونه زمين رو بكنه!واگه سگت زمين رو كنده هم ميتوني پرش كني هم باز
    هم بكني.
    3-مر30
    4-the sims 2 bon voyage
    1. سگها به رنگهای مختلفی میان. منظورم گرگه. مثلا چندتاشون صبح میان که رنگشونم خاکستریه و از اونجایی فهمیدم اونا هم گرگن که وقتی میان اگه توی خواسته های سیمزم(سیمزی که از نوع خرخون باشه) باشه که بخواد یه گرگ ببینه اون نیازش برطرف میشه. اما من شبا خیلی از این نوع گرگه که شما گذاشتی میبینم. همین شکلن اما با اسمهای مختلف.
    2.واقعا؟ چطوری؟ روی زمین کلیک که میکنم فقط چند گزینه داره: بره اونجا- پروانه یا از اون حشره ها که شبا میان بگیره- آسمون رو نگاه کنه(یا ابرها یا ستاره ها) همین. میشه بگی چطوریه؟
    3.خواهش میکنم
    4.حیف که ندارمش

هیچ کدوم
    اگه میخوای ببینی که بهتره نبینی بایدهمونطور که دوستمون گفت هر شب با تلسکپ به آسمون نگاه کنی
    البته اگه میخوای زودتر به نتیجه برسی تا جایی که میشه طبقه های خونه ی سیمزت رو افزایش بده و در آخرین طبقه این کارو بکن
    یادت باشه واسه اینکه ببینی باید تویه شهر مخصوص زندگی کنی که همون شهر با آب وهوای گرم و خشک و صحرایی هست
    باید توی همون شهر زندگی کنم؟؟؟؟؟ نمیخوام اما فکر کنم توی شهر های دیگه هم بشه اگه وقتی صفحه ی اول اون شهر میاد بریم توی اون قسمت که برای شهر چیز میسازیم مثل موج دریا یا تابلو سیمز یا درخت و ... بعد یه قسمتی داره که یه مکعبهایی رو میذاریم روی زمین که اون پدیده اتفاق بیفته مثل موج دریا یا بالون و.. توی همون قسمت یه بشقاب پرنده هم هست. اگه اونو بذارم میشه که توی همون شهر هم بیان؟

فرينوش جان اينم از عكس گرگ:مي بيني سياه هست و چشماش برق ميزنه!
    تو اينو اذيت كن ومثل اين خانومه نازش نكن اذيتش كن تا عصباني شه و روابط شما با اون منفي بشه
    بعدش نازش كن اونم ميذاره!اين قدر ادامه بده تا گازت بگيره مثل شكل بعدي:
    حالا اگه گازت بگيره اين جوري ميشي:

من فرنوشم
    من با یه سگ همین شکلی اینقدر yell at رو زدم تا اینکه به 100- رسیدن هر دو تا نوار. اما نمیدونم چرا کاری نکرد؟ بعدش باید نازش کنم که قبول نکنه؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ کدوم
    درسته ولی ربطی به شهرش نداره چون من توی شهر سر سبز هم فضایی ساختم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

6

ممنون. من با چیت مخالفم (تا اطلاع ثانوی)
    حالا میرم امتحان میکنم.

1. سگها به رنگهای مختلفی میان. منظورم گرگه. مثلا چندتاشون صبح میان که رنگشونم خاکستریه و از اونجایی فهمیدم اونا هم گرگن که وقتی میان اگه توی خواسته های سیمزم(سیمزی که از نوع خرخون باشه) باشه که بخواد یه گرگ ببینه اون نیازش برطرف میشه. اما من شبا خیلی از این نوع گرگه که شما گذاشتی میبینم. همین شکلن اما با اسمهای مختلف.
    2.واقعا؟ چطوری؟ روی زمین کلیک که میکنم فقط چند گزینه داره: بره اونجا- پروانه یا از اون حشره ها که شبا میان بگیره- آسمون رو نگاه کنه(یا ابرها یا ستاره ها) همین. میشه بگی چطوریه؟
    3.خواهش میکنم
    4.حیف که ندارمش

باید توی همون شهر زندگی کنم؟؟؟؟؟ نمیخوام اما فکر کنم توی شهر های دیگه هم بشه اگه وقتی صفحه ی اول اون شهر میاد بریم توی اون قسمت که برای شهر چیز میسازیم مثل موج دریا یا تابلو سیمز یا درخت و ... بعد یه قسمتی داره که یه مکعبهایی رو میذاریم روی زمین که اون پدیده اتفاق بیفته مثل موج دریا یا بالون و.. توی همون قسمت یه بشقاب پرنده هم هست. اگه اونو بذارم میشه که توی همون شهر هم بیان؟

من فرنوشم
    من با یه سگ همین شکلی اینقدر yell at رو زدم تا اینکه به 100- رسیدن هر دو تا نوار. اما نمیدونم چرا کاری نکرد؟ بعدش باید نازش کنم که قبول نکنه؟
    - سلام
    1-آفرين كه با چيت مخالفي
    2-اسمشون مهم نيست اگه چشماشون برق ميزنه همونان كه ميگم.
    3-الان مي رم تو بازي ببينم ولي شايد بايد پك خاصي داشته باشي!
    4-آفرين كه خواهش كردي
    5-اصلا اون مكعب ها به قول خودت مهم نيستن. فكر كنم براي تزئين شهرت هستن وشهر هم مهم نيست كه
    چه شهري باشه.
    و خيلي نامردي فرنوش خانوم!
    حالا ما يه اشتباهي كرديم به شما فرينوش گفتيم.نبايد كه جلوي همه مارو اين جوري......
    خب اميد وارم كه ناراحت نشده باشي فرنوش خانوم
    و درباره ي اون سگه خب حالا كه yell at اين قدر زدي كه -100 شدي حالا نازش كن تا قبول نكنه!(البته شايد گازت بگيره)
    Last edited by gap; 30-06-2008 at 14:52. دليل: دستور maggy_P

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- سلام
    1-آفرين كه با چيت مخالفي
    2-اسمشون مهم نيست اگه چشماشون برق ميزنه همونان كه ميگم.
    3-الان مي رم تو بازي ببينم ولي شايد بايد پك خاصي داشته باشي!
    4-آفرين كه خواهش كردي
    5-حيف از آلمان بود كه باخت
    6-اصلا اون مكعب ها به قول خودت مهم نيستن. فكر كنم براي تزئين شهرت هستن وشهر هم مهم نيست كه
    چه شهري باشه.
    و خيلي نامردي فرنوش خانوم!
    حالا ما يه اشتباهي كرديم به شما فرينوش گفتيم.نبايد كه جلوي همه مارو اين جوري......
    خب اميد وارم كه ناراحت نشده باشي فرنوش خانومولي باز هم بهت ميگم فرينوش!!!!!!
    آره پچ bon رو میخواد همون که میرن مسافرت. یک خواهش از شما هم داشتم آقای Gap اون گزینه ی 5 رو حذف کنید چون ربطی به موضوع نداره و لطف کنید سفید ننویسید چون یک بار تاپیک سیمز به خاطر همین سفید نویسی قفلید و رفت ترش دیگه میخوایم پیشگیری کنیم. با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره پچ bon رو میخواد همون که میرن مسافرت. یک خواهش از شما هم داشتم آقای Gap اون گزینه ی 5 رو حذف کنید چون ربطی به موضوع نداره و لطف کنید سفید ننویسید چون یک بار تاپیک سیمز به خاطر همین سفید نویسی قفلید و رفت ترش دیگه میخوایم پیشگیری کنیم. با تشکر
    چشم.حتما maggy_p جان! ديگه از اين كارا نميكنم.
    فقط ديگه به من نگين آقا!!!!!
    چون مگه من بيچاره چند سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا شما از كجا ميدونين كه من پسرم؟
    اين يك خواهش هستش كه ديگه به من آقا نگين.
    يا بگين امير يا gap
    با تشكر.
    امير

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

بچه ها دوباره فضایی ها اومدنو اونو بردن آخه فقط چند ثانبه بود که داشت آسمون رو نگاه می کرد هنوز 10 روز نشده بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •