تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 1126 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب هزینه این کارشون چقدر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

از هزینه اش اطلاعی ندارم . تو کاشان میدونم هزینه آنچنانی نداره .

3. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوست عزیزم سلام خیلی ممنونم از اینکه به من کمک کردید کسی تا به حال اینقدر جامع و عالی ننوشته بود برای این مشکل من !!! راستش من قبلا تاپیک داده بودم برای مشکل خرابی هاردم اما کسی کمکم نکرد فقط ادعا ادعا ادعا داشتند !!!! حالا من دوباره مشکل هارد دیسکم را برای شما مینویسم :

سلام به تمامی دوستان عزیزم در فروم سخت افزار
    مشکلی برای هارد من پیش آمده که ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنید تا به امید خدا حل بشه !!!
    من یک هارد 500 گیگ سامسونگ اردیبشهت امسال خریدم که 4 سال گرانتی داره و مدل آن به شرح زیر است :
    MODEL:HD503HI
    و اینکه مادربردم EPOX است به مدل EP-4PDA3I
    حالا حدود یکماه و نیم است خراب شده است .داستان خرابی هارد از این قرار است :
    من یک روز داشتم با هاردم کار میکردم دیدم یه صداهایی مانند اینکه برق باشه مانند چطوری بگم جیز جیز یواش برق میامد از قسمت برقی که به هارد بود من کابل آن را عوض کردم !!! بعد وقتی نورتون پارتیشن مجیک را باز میکردم یک ERROR میداد که میگفت آیا میخوای نورتون سکتور 111 از 2 میلیون و خرده ای سکتور را برات درست کنه میزدم آره اما پارتیشن مجیک از کار میفتاد !!!
    من یه روز روشن کردم دیدم هارد دیسک را از بایوس میشناسه ولی موقعی که میخواد توی ویندوز اکس پی بره
    ( من 2 تا ویندوز دارم اکس پی و ویستا ) هنگ میکرد و نمیرفت و باید ری استارت میکردی !!!
    البته با کامپیوتر دیگر تست کردم هارد را میشناخت از طریق Device Manager ولی خیلی زور میزد !!!
    بعد از چند روز دیدم حالا اصلا نه هارد را از بایوس میشناسه و نه هیچی !!!! میگه :
    Boot Disk Failure Please insert System disk And Press Enter
    با وجو اینکه نه هارد ضربه خورده نه تعمیر رفته نه در مجاورت امواج موبایل بوده !!!
    ببخشید دوستان اگر خسته تان کردم اما به من بگید تو رو خدا چی کار کنم !!! تمام زندگی ام توش بود !!!
    ایراد از چی هست !!! از مادربرده !!! از هارده !!!
    تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم !!!!
    در ضمن من هارد را دادم کسی تست کردم گفت آی سی کام اون سوخته است ولی موتور هارد کار میکرد !!!
    اطلاعاتش برای من خیلی مهم هست فکر کنم باید 120000 خرجش کنم !!!
    سلام دوست عزیزم
    آنچه مسلم است با این توضیحات شما امکان خرابی در مدیای هارد زیاد است . ممکن است هارد بدسکتور داشته باشد و یا خرابی در هد ها باشد . متاسفانه نمیتوانم کمکی بکنم که خود کاری انجام دهید بهتر این است به یک مرکز تخصصی تعمیر و بازیابی اطلاعات هارددیسک که به آن اطمینان میکنید مراجعه کنید .
    در مورد آنکه شخصی گفته است کام سوخته باید عرض کنم بنده در طی این 14 سال یک همچنین چیزی نشنیده ام.

داره خودمونی میشه mrcivil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

is not accessible
    این خطا رو چطور رفع کتم؟
    تاپیک های دیگه رو خوندم ولی هیچ کس جواب درستی نداده بود.
    درابو E رو باز میکنم این خطا میاد. یعنی اصلا باز نمیشه. properties هم میزنم حجم درایو رو نمیده.
    از محیط داس هم اصلا نمیشناسه این درایو رو...
    please help me...
    سلام.
    این مشکل برای من هم پیش اومد.
    ویندوزم رو عوض کردم و مشکل بر طرف شد.

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 تو رو خدا

سوال من رو کسی نمی تونه جواب بده؟
    دنبال یک نرم افزاری هستم که استپ یا pause داشته باشه و بتونم روزی مثلا ده درصد رو ریکاور کنم؟فایل سیو داشته باشه و بتونم مرحله مرحله ریکاوری انجام بدم

چرا همیشه سوالهای من می ره اون ته؟ میشه راهنمایی کنین . یک هارد 640 بلا استفاده مونده که یکی پیدا بشه بهم بگه چه نرم افزاری استفاده کنم که قابلیت پاز و سیو داشته باشه تا بتونم روزی 10ساعت هارد رو روشن بزارم تا اطلاعات رو بازیابی کنه. (هارد نیمه پر رو اومدم ازfat32 به ntfs تغییر بدم یک دفعه کنسل شد ، هارد هنوز پره ولی اطلاعاتی تو فولدرها نیست ، ریکاوری کردم ولی خیلی طول کشید ترسیدم هارد بسوزه کنسل کردم ولی مقداری از فایلها کامل برگشت)
    اگر جای دیگه برای طرح سوال من میشناسین بگین

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

چرا همیشه سوالهای من می ره اون ته؟ میشه راهنمایی کنین . یک هارد 640 بلا استفاده مونده که یکی پیدا بشه بهم بگه چه نرم افزاری استفاده کنم که قابلیت پاز و سیو داشته باشه تا بتونم روزی 10ساعت هارد رو روشن بزارم تا اطلاعات رو بازیابی کنه. (هارد نیمه پر رو اومدم ازfat32 به ntfs تغییر بدم یک دفعه کنسل شد ، هارد هنوز پره ولی اطلاعاتی تو فولدرها نیست ، ریکاوری کردم ولی خیلی طول کشید ترسیدم هارد بسوزه کنسل کردم ولی مقداری از فایلها کامل برگشت)
    اگر جای دیگه برای طرح سوال من میشناسین بگین
    سلام دوست خوبم
    برای بازیابی باید زمان بگذارید نترسید هارد نمیسوزد فقط یادتان نرود هیچ اطلاعاتی روی این هارد ذخیره نکنید در حین بازیابی با هر نرم افزاری اگر خواست روی همین هاردتان ذخیره کند کنسل کنید و در هارد دیگری اسلاعات بازیابی شده را ذخیره نمایید.

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من هارد 7200.12 سیگیت هست از این مشکل دارا... یه روز که سیستم خاموش کردم دیگه detect نشد از سری مدل های ST3500418AS هست... یکی میگه مشکل از بایوس این مدل بود! اما اطلاعات من چی میشه؟ من دقیقا 2 تا هارد از این سری دارم! چی کار کنم که این مشکل پیش نیاد!! و آیا میشه با عوض کردن مدار هاردی که دیتکت نمیشه اطلاعات خوند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    نگران نباشید حتی اگر ان مشکل که شما فرمودید پیش بیاید قابل حل است . در ضمن مشکل اصلی برای هارددیسک های 7200.11 پیش میاید که مشکا در فرم ویر است . میتوانید به سایت سیگیت مراجعه کنید در آنجا نرم افزار آپدیت وجود دارد و لیست هارد هایی که به مشکل بر میخورند لینک زیر هم میتواند به شما کمک کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هاردم پوکیت
    با برنامه acronis دیدم 5 مگیابایت خالیه گفنم اینم بیارم پارتیشن ساختم بد اضافه کردم به یه درایو دیگه دیگه هارد تعطیل شد داستانش زیاده خلاصه
    الان چنتا از درایوامو نشون نمیده با لینوکس میتونم ببینمشون اما همینجوری نه
    عکسم میزارم ببینید بهترین برنامه برای برگردوندنه پارتیشن چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من نمیدونستم مشکلم دقیق چیه ولی خب گفتم اینجا مطرح کنم
    الان چند روزه سیستمم مشکل پیدا کرده هر ویندوزی عوض میکنم بعد از یه روز خراب میشه توی windows memory diagnostics رفتم بعد زد marwale problems have detected نمیدونم این یعنی چی ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •