میخوام یک تیم بسازم که بازیکنان اون از تیم ملی های مختلف باشنميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
مثلا منتخب جهان
میخوام یک تیم بسازم که بازیکنان اون از تیم ملی های مختلف باشنميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
مثلا منتخب جهان
سلام
دوستان We2008 در ايران عرضه ميشه؟
اگه ميشه فرقش با Pes2088 در چيه؟
فقط اسم هاشون فرق مي كنن يا اينكه خود بازي هم با Pes2088 فرق داره؟
سلام بفرما.
با اين مي توني كاري رو كه مي خواي انجام بدي. آموزشش رو هم به صورت عكس گذاشتم. (حوصله نداشتم بنويسم). اگه نتونستي بگو تا من واست بسازم
دانلود برنامه:
1- ابتدا ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طريق منو فايل سيو رو باز مي كني:
2- بعد تيم ملي رو كه مي خواي بازيكنش رو بسازي انتخاب مي كني:
نكته: براي ظاهر شدن اون منو روي هر بازيكني كه خواست راست كليك كن و بعد گزينه اكسپورت رو انتخاب كن و يه محل واسه سيو شدنش انتخاب كن.
3- بعد يه تيم به درد نخور كه مي خواي اون رو منتخب جهان كني رو انتخاب كن (PES United و WE United ميتونه بهترين گزينه ها باشه). بعد روي بازكني كه مي خواي اون بازيكن اكسپورت كردت جايگزينش بشه راست كليك كن و ايمپورت رو انتخاب كن و اون فايل قبلي رو واسش مسير دهي كن.
موفق باشين.
ياحق![]()
Last edited by Crespo; 08-05-2008 at 20:04.
عجيبه ها!!!!! من كلي توي صفحه قبل فك زدم. بابا تو رو خدا صفحات قبلي رو يه نيگاه بكن.![]()
رفیق میدونی چیه ؟سلام بفرما.
خیلی اقایی
خواهش مي كنم. شما لطف داري، عزيز![]()
حالا چرا خون خودت رو كثيف مي كني
چشم نگاه مي كنم
خوب آقاي كرسپو اگه منظورت اينه
كه من چون اينو خوندم اومدم و سوال كردماصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي Pro براي اروپا و ساير دنيا هستند.
وگرنه كه بعد از We7 كه از خير سري We گذشته بوديم
حالا جواب سوالاي مارو ميدي؟
دوستان اين خبر رو تا خط آخر بخونيد هر جا هم مي تونيد لينك بديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)