سلام.
مجید جان میشه بگی ریستارت کردن با برنامه x-plore چه فرقی با خاموش و روشن کردن خود گوشی داره؟(منظورم اینه که با دکمه بالایی که تو نوکیا هست خاموش و روشن کنی)
سلام.
مجید جان میشه بگی ریستارت کردن با برنامه x-plore چه فرقی با خاموش و روشن کردن خود گوشی داره؟(منظورم اینه که با دکمه بالایی که تو نوکیا هست خاموش و روشن کنی)
با اجازه آقا مجید.
تو کارآیی فرقی نداره ولی گوشی رو خاموش کنی دوباره باید بصورت دستی روشن کنی و پین رو وارد کنی ولی با اکسپلور گوشی خاموش میشه دوباره استارت می خوره مثل ری استارت کردن کامپیوتر.
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه مشکلی در مورد گوشی دارم.
بعد از آپدیت گوشی N95 8gig در قسمت کانتکتس دکمه ی سبز که کال است نمیگیره.
این مشکل حل شدنیه؟
شما به فریمور 31 آپدیت کردید ...؟ منم آپدیت کردم ولی این مشکل رو ندارم
بله.
و دو بار هم فرمت با کد *+7370+کردم ولی درست نشد.
مشکل اینجاست که مال زنداداشه .یه مشکله دیگه هم که دارم اینهکه:یادم رفت عکس هاش رو کپی کنم وقتی فرمت کردم همش پرید و بعدا فهمیدم که یادم رفته کپی کنم.خلاصه خواستم یه خوبی کنم.هزارتا بدبختی درست کردم واسه خودم.
راهی جود داره؟
در قسمت خودش زدم کسی جواب نداد.
درضمن از برنامه های ریکاوری هم خیلی استفاده کردم ولی ... .
حالا شما یه راه حلی میدونید؟![]()
متاسفانه در مورد عکسها که نمیشه .... اون برنامه ریکاوری هم در مورد رمهای MMC هست که متاسفانه n95 8GB رم خارجی نداره ...
در مورد اون مشکلت من الان بازم امتحان کردم بدون مشکل شماره میگیره ... والا نمیدونم ...
بابا یکی به من بگه مشکل چیه ------------- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه
متاسفانه بازم نشد من همه اینرو امتحان کرده بودم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمنا وقتی منو رو نگه میدارم فقط stand by فعال هست که اونم غیر فعال نمیشه
باز هم ممنون .
منم قبلا این مشکل رو داشتم. یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن ببین درست میشه در غیر این صورت قیدشو بزن درست نمیشه. من گوشی اولیم همینطوری شد هر بلایی سرش آوردم درست نشد آخر فروختمش.
راستی یه بار هم مستر ریست کن ببین چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)