تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 276 از 1635 اولاول ... 1762262662722732742752762772782792802863263767761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به بخشه مقاله هاي سايت عكاسي روجوع كنيد .اونجا مطالبه متنوع و مفيدي در زمينه عكاسي پيدا مي كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته ولی واسه همراه بودنم میخوام مثلا بریزم تو گوشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان داشتم تو dpreview ریویوی hx1 رو میدیدم. بنظر عکساش تو ایزوی بالا نویزی است.(به نسبت 2 دوربینه دیگه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته ولی واسه همراه بودنم میخوام مثلا بریزم تو گوشیم
    خوب خیلی راحت می تونید مقاله ها رو تبدیل به pdf یا هر فرمته دیگه ای کنید. البته باید یکم وقت بذارید. مجله شات هم تو همون سایت هست یا اگه سرچ کنید پیدا میکنید. که به صورت pdf است

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ایا کتاب خاصی رو میشناسید که واسه من خیلی مفید باشه اگه پی دی اف باشه خیلی ممنونتون میشم؟

ببینین دوست عزیز،خلاصه عرض می کنم.شما نمیتونین کتاب یا مقاله یا هرچیز دیگه ای رو پیدا کنین که بگین خب ،حالا که من اینو خوندم،شدم یه عکاس حرفه ای.اینجوری نیست.
    عکاسی یه هنره خودشم یه هنر خیلی وقت گیر و حوصله بر.
    کلا عکاسی رو با اصول اولیه شروع کنین،اصولی مثل کادر بندی،نوردهی،طریقه صحیح در دست گرفتن دوربین وغیره،کم کم که به این مطالب تسلط کافی پیدا کردین،خودبخود میرین دنبال مقالات تخصصی تر؛مقالاتی که بیشتر با هنر عکاسی در ارتباط هستن تا فن اون.

برای مقالات عکاسی،هم تاپیک اصطلاحات تخصصی همین فروم و هم بخش مقالات عکاسی سایت عکاسی خوبن(گر چه شخص من از خود فرومش خوشم نمیاد،بنا به دلایلی از اول از اونجا خوشم نیومده؛اونجا نمیرم.).

برای کتاب،یه کتابی هست با عنوان "راهنمای خرید و کار با دوربین های دیجیتال،چاپ انتشارات کانون نشر علوم" که کتاب نسبتا جامع و کاملی هستش.

من مجله شات رو برای شروع یاد گرفتن عکاسی پیشنهاد نمیکنم.خیلی کلی گویی و صفحه پر کنی می کنه.

ویرایش:

جناب Unforgiven، بنده بعد از زدن پست،دیدم شما مجله شات رو پیشنهاد دادین.ازتون عذر خواهی می کنم.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه.
    Last edited by Senator_F; 25-04-2009 at 19:16.

6. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب خیلی راحت می تونید مقاله ها رو تبدیل به pdf یا هر فرمته دیگه ای کنید. البته باید یکم وقت بذارید. مجله شات هم تو همون سایت هست یا اگه سرچ کنید پیدا میکنید. که به صورت pdf است
    ببینین دوست عزیز،خلاصه عرض می کنم.شما نمیتونین کتاب یا مقاله یا هرچیز دیگه ای رو پیدا کنین که بگین خب ،حالا که من اینو خوندم،شدم یه عکاس حرفه ای.اینجوری نیست.
    عکاسی یه هنره خودشم یه هنر خیلی وقت گیر و حوصله بر.
    کلا عکاسی رو با اصول اولیه شروع کنین،اصولی مثل کادر بندی،نوردهی،طریقه صحیح در دست گرفتن دوربین وغیره،کم کم که به این مطالب تسلط کافی پیدا کردین،خودبخود میرین دنبال مقالات تخصصی تر؛مقالاتی که بیشتر با هنر عکاسی در ارتباط هستن تا فن اون.

برای مقالات عکاسی،هم تاپیک اصطلاحات تخصصی همین فروم و هم بخش مقالات عکاسی سایت عکاسی خوبن(گر چه شخص من از خود فرومش خوشم نمیاد،بنا به دلایلی از اول از اونجا خوشم نیومده؛اونجا نمیرم.).

برای کتاب،یه کتابی هست با عنوان "راهنمای خرید و کار با دوربین های دیجیتال،چاپ انتشارات کانون نشر علوم" که کتاب نسبتا جامع و کاملی هستش.

من مجله شات رو برای شروع یاد گرفتن عکاسی پیشنهاد نمیکنم.خیلی کلی گویی و صفحه پر کنی می کنه.

ویرایش:

جناب unforgiven، بنده بعد از زدن پست،دیدم شما مجله شات رو پیشنهاد دادین.ازتون عذر خواهی می کنم.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه.
    دوستان ماشاالله اونقدر مقاله و کتاب تو این سایت هست که من نتونستم پیداش کنم اگر امکانش هت لینک بدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

دوستانی که دنبال کامپکت با فیلمبرداری hd هستند

کداک v1253 هستش که فیلمبرداری hd 30fps هم داره 12 مگاپیکسل هستش کیفیت عکسش هم خیلی خوبه و 4 ایکس زوم داره و از همه مهمتر قیمتش 220 تومنه ابعادش هم کوچک هست و در رده ultra compact ها قرار میگیرد..من خودم این دوربین رو داشتم بخاطر نبود لرزشگیر فروختمش و فکر کردم با خرید کنون نتیجه بهتری عایدم میشود که نشد متاسفانه

9. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

nدوست عزیز واقعا عکسات خیلی خوب بودن یه سوال دیگه که ازت دارم اینکه اگه فقط از شخص عکس بگیریم چیکار کنیم که بهترین عکسو داشته باشیم؟

ویه سوال از همه ایا کتاب خاصی رو میشناسید که واسه من خیلی مفید باشه اگه پی دی اف باشه خیلی ممنونتون میشم؟
    دوست عزیز سلام برای اینکه از شخص عکس بگیریم چند روش داریم که دو تا از روشها کارامدتره اولین روش در حالت Mیا دستی دوربینه در این روش تمام تنضیمات دوربین در اختیاره ته تا بتونی بهترین تصویرو ثبت کنی اما چند چیزو که الان خدمتت میگم باید اعمال کنی اول کادربندیه دوم نور صحنه هستش سوم پشت زمینه سوزه هست که خیلی مهمه چهارم خود سوژه ونحوه قرار گرفتن درکادره و........حالا تنظیمات سعی کن شرایط نوری طوری باشه که از کمترین ایزو استفاده کنی که رو شفافیت چهره خیلی اثر داره دوم همینطور که قبلا گفتیم در تتنظیم دیافراگم از مقادیر f کوچکتر استفاده کن که پشت زمینه سوژه تار بشه تا سوژه برجسته تر به نظر بیاد سوم سرعت شاتر باید در حدی باشه که باعث تار شدن سو ژه نشه پنجم بایدبرای ثبت چهره ای واضح از فوکوس دستی استفاده کنی بخاطر همین از کلید بالایی کلیدهای4گانه (MF (sx10 استفاده میکنی و در حالت فوکوس دستی دوربین یک کادر وسط صفحه میاره که تا حدی به اصطلاح زوم شده است چهره رو درن اون کادر قرار میدی وبا ولوم دور کلیدهای 4 گانه بهترین ودقیقترین تصویرو تنظیم میکنی اگه سوژه نزدیک باشه میتونی روی چشم سوژه و مخصوصا مژه هاش فو کوس بهتر ی داشته با شی لازم که بگم در فوکوس دستی در اصل تو فاصله دوربین و با چهره برای دوربین اندازه گیری می کنی پس باید پس از تنظیم فاصله رو حفظ کنی ششم استفاده از فلاش مخصوصا در محیط آفتابیه چون چهره در محیطها ی آفتابی قسمتهایی نور شدید میگیرد ودر قسمتهایی سایه که ما میتوانیم با استفاده از نور فلاش چهره ای یکدست داشته باشیم و قسمت های سایه را پوشش دهیم برای سوژه دور از فلاش قویتر و نزدیک از فلاش ضعیفتر استفاده میکنیم برای تنظیم فلاش باید از دکمه func set در وسط کلیدهای 4 گانه وارد بشی گزینه چهارم که با علامت+ - مشخص شده فلاش رو تنضیم کنی ومحک بزنی تا بهترین تنظیم برای فاصله های مختلف ومحیطهای متفاوت دست بیاد فکر کنم تا این اندازه برای این روش کافی باشه ولی دوست عزیز از این روش در همه جا و شرایطی نمی تونی استفاده کنی تنظیمات زمان میبرد مخصوصا اگر سوژه تو بچه باشد که از حوصله او بدور است ویا بخواهی با دوربین شکار لحظه ها کنی که غیر ممکن است پس روش دوم : استفاده از حالت تصویر چهره این حالت در کلید چرخان دوربین با شکل یک زن مشخص شده دوربین دراین حالت با فعال بودن سیستم تشخیص چهره چهرها را شناسایی کرده بهطور اتو ماتیک میزان نور ورودی به دوربین را تنظیم میکنه تا از تار شدن درخشندگی زیاد وتیره شدن چهره افراد در تصویر جلوگیری کنه این سیستم با شناسایی و کادر بندی چهره ها تا 35 نفر فوکوس وتنظیمات را در حد قابل قبولی انجام میده خب در استفاده از این حالت چند نکته باید مد نظرقرار گیرد یکی استفاده از فلاش پوشش دهنده است که قبلا توضیح دادیم چون فلاش در این حالت روی اتوماتیک است و در شرایطی که نور کافی باشد و محیط آفتابی فلاش نمی زند باید پس از بالا آوردن فلاش دکمه بالای دوربین سمت چپ فلاش را زده و از حالت خودکار به روشن تغییر دهیم حال در هر شرایطی فلاش میزند دوم در بعضی از شرایط ممکن است که پشت زمینه ویا سو ژه در تصویر تاریک بیفتد ویا خیلی پر نور که میتوانیم با استفاده از کلید وسطی ازسه کلید زیر دکمه خاموش وروشن دوربین که با علامت+ - مشخص شده وتنظیم میزان نور با ولوم دور کلید 4 گانه بهترین عکس را داشته با شیم .موفق باشید.

11. 5 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت adriyano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

در آغاز فعالیت adriyano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه fz28 گرفتم با اجازه شما دوستان
    بابا عکساش که هیچ فیلمبرداریش حرف نداره. 395 گارانتی بانیان......فقط یه رم 8 گیگSDHC لازمه همه کارا دیگه حله حل......باور کنین زوم 128xداره محشر منظورم extra zoom.....ضمنا تو پستهای قبلی بعضیا گفتن پرش دارهنه عزیز فورمتی که ضبط کردین تو مدیا پلیر نگا کن حالش ببر
    اگه کسی سوالی داره من در خدمت هستم عاشقadriyana limaaaaaaaaaهستم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام برای اینکه از شخص عکس بگیریم چند روش داریم که دو تا از روشها کارامدتره اولین روش در حالت mیا دستی دوربینه در این روش تمام تنضیمات دوربین در اختیاره ته تا بتونی بهترین تصویرو ثبت کنی اما چند چیزو که الان خدمتت میگم باید اعمال کنی اول کادربندیه دوم نور صحنه هستش سوم پشت زمینه سوزه هست که خیلی مهمه چهارم خود سوژه ونحوه قرار گرفتن درکادره و........حالا تنظیمات سعی کن شرایط نوری طوری باشه که از کمترین ایزو استفاده کنی که رو شفافیت چهره خیلی اثر داره دوم همینطور که قبلا گفتیم در تتنظیم دیافراگم از مقادیر f کوچکتر استفاده کن که پشت زمینه سوژه تار بشه تا سوژه برجسته تر به نظر بیاد سوم سرعت شاتر باید در حدی باشه که باعث تار شدن سو ژه نشه پنجم بایدبرای ثبت چهره ای واضح از فوکوس دستی استفاده کنی بخاطر همین از کلید بالایی کلیدهای4گانه (mf (sx10 استفاده میکنی و در حالت فوکوس دستی دوربین یک کادر وسط صفحه میاره که تا حدی به اصطلاح زوم شده است چهره رو درن اون کادر قرار میدی وبا ولوم دور کلیدهای 4 گانه بهترین ودقیقترین تصویرو تنظیم میکنی اگه سوژه نزدیک باشه میتونی روی چشم سوژه و مخصوصا مژه هاش فو کوس بهتر ی داشته با شی لازم که بگم در فوکوس دستی در اصل تو فاصله دوربین و با چهره برای دوربین اندازه گیری می کنی پس باید پس از تنظیم فاصله رو حفظ کنی ششم استفاده از فلاش مخصوصا در محیط آفتابیه چون چهره در محیطها ی آفتابی قسمتهایی نور شدید میگیرد ودر قسمتهایی سایه که ما میتوانیم با استفاده از نور فلاش چهره ای یکدست داشته باشیم و قسمت های سایه را پوشش دهیم برای سوژه دور از فلاش قویتر و نزدیک از فلاش ضعیفتر استفاده میکنیم برای تنظیم فلاش باید از دکمه func set در وسط کلیدهای 4 گانه وارد بشی گزینه چهارم که با علامت+ - مشخص شده فلاش رو تنضیم کنی ومحک بزنی تا بهترین تنظیم برای فاصله های مختلف ومحیطهای متفاوت دست بیاد فکر کنم تا این اندازه برای این روش کافی باشه ولی دوست عزیز از این روش در همه جا و شرایطی نمی تونی استفاده کنی تنظیمات زمان میبرد مخصوصا اگر سوژه تو بچه باشد که از حوصله او بدور است ویا بخواهی با دوربین شکار لحظه ها کنی که غیر ممکن است پس روش دوم : استفاده از حالت تصویر چهره این حالت در کلید چرخان دوربین با شکل یک زن مشخص شده دوربین دراین حالت با فعال بودن سیستم تشخیص چهره چهرها را شناسایی کرده بهطور اتو ماتیک میزان نور ورودی به دوربین را تنظیم میکنه تا از تار شدن درخشندگی زیاد وتیره شدن چهره افراد در تصویر جلوگیری کنه این سیستم با شناسایی و کادر بندی چهره ها تا 35 نفر فوکوس وتنظیمات را در حد قابل قبولی انجام میده خب در استفاده از این حالت چند نکته باید مد نظرقرار گیرد یکی استفاده از فلاش پوشش دهنده است که قبلا توضیح دادیم چون فلاش در این حالت روی اتوماتیک است و در شرایطی که نور کافی باشد و محیط آفتابی فلاش نمی زند باید پس از بالا آوردن فلاش دکمه بالای دوربین سمت چپ فلاش را زده و از حالت خودکار به روشن تغییر دهیم حال در هر شرایطی فلاش میزند دوم در بعضی از شرایط ممکن است که پشت زمینه ویا سو ژه در تصویر تاریک بیفتد ویا خیلی پر نور که میتوانیم با استفاده از کلید وسطی ازسه کلید زیر دکمه خاموش وروشن دوربین که با علامت+ - مشخص شده وتنظیم میزان نور با ولوم دور کلید 4 گانه بهترین عکس را داشته با شیم .موفق باشید.
    استاد واقعا ممنونم با این تنظیمات عکسی گرفتم که تا حالا نگرفته بودم خیلی کامل بود

15. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •