سلام دوستان کمک کنید !!!
من این بازی و بازهایی دیگه رو که نصب میکنم نصفه میره و error teransfer >رو میده .
تو رو خدا کمک کنید مشکل از چیه
بعضی از بازیها هم همین ارور رو میده
ممنون
سلام دوستان کمک کنید !!!
من این بازی و بازهایی دیگه رو که نصب میکنم نصفه میره و error teransfer >رو میده .
تو رو خدا کمک کنید مشکل از چیه
بعضی از بازیها هم همین ارور رو میده
ممنون
آره دیگه این سبک کلیه بازیهای سری اویل هستش بعضی مواقع هم خیلی
آزار دهنده میشه پس باید یک فرقی با بقیه بازیها بکنهحتما یک جای امن
بعدش تیر اندازی.
![]()
Last edited by pcali; 21-09-2009 at 12:52.
چند دلیل داره یکیش هم اینه که احتمالا درایو دی وی دی شما ضعیف شده
و نمیتونه مثل سابق بخونه در ضمن این سوال رو اینجا نباید میپرسیدی![]()
راهی برای تنظیم دلخواه جوی پد وجودداره یانه؟مثل نسخه 4 خدابیامرز
من منظورم از طرفداران اویل همون طرفداران سبک ترسناک ، معمایی بود
خب در واقع سبک اویل همین بود ولی خب خیلیا مثل خود من به خاطر داستانش هم اونو دنبال میکنن
هنوز هم به نظر من از نظر گیم پلی یک بازی فوق العادس ولی نه به عنوان یک سبک ترسناک
ولی واقعا داستانش رو خیلی بهتر از این فرض میکردم
و با نظر Ar@m موافقم :
محتوای مخفی: کسانی که میخوان داستان لو نره اینجا رو نخونن
من نميفهمم الان رزيدنت اويل جز يه اسم و يه سري شخصيت داره چي رو از شاهكارهاي قبليش يدك ميكشه؟
از دوستانی که نظر دادن ممنونم و از بقیه نیز خواهش می کنم نظرشون رو بگن . به هر حال اینجا تایپک این بازی هستش و بهتره که نظراتمون رو بگیم. اون چند نفری که نظر دادند بر بخش اعظم نظر من موافق بودند که اویل دیگه اون ترس و اضطراب سری های قبل رو مخصوصا مانند سری اول تا سوم رو نداره و معماهاش هم دیگه خیلی کم شده و بیشتر دارن بازی رو اکشن می کنند. یکی از دوستان گفت که این خوبه !!!! می خوام بپرسم کجاش خوبه؟؟؟!!! ما اویل رو به خاطر ترسش دوست داریم و اینکه یه بازی ترسناکه . وقتی بخواد به جای ترس اکشن بشه دیگه میرم call of duty یا یه بازی اکشن دیگه بازی می کنم چرا بیام اویل رو انتخاب کنم؟ اویل از اسمش هم پیداست( اقامتگاه شیطان ) باید ترسناک باشه . من احساس می کنم کاپکوم به فکر طرفداران این بازی نیست و بیشتر به فکر پول پارو کردنه و فقط خواسته که علاقمندان بیشتری رو به این بازی جلب کنه اما قافل از اینکه با این کارش طرفداران واقعی و متعصبی مثل منو ناراحت می کنه . هرچند که چون واقعا عاشق اویل هستم بازم بازی می کنم و کماکان به این بازی تعصب دارم اما واقعا از این روند سازنندگان بازی راضی نیستم. اصلا من تنها چیزی که تو رزیدنت اویل 4 و 5 نمی بینم ترس هستش بازی کاملا اکشن شده. خواهشا دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن این بازی رو دنبال می کنند هم نظرشون رو بگن. اگه یادتون باشه در رزیدنت اویل 1 و 2 و بخصوص 3 ما فقط در یک اتاق می تونستیم نفس راحت بکشیم و اونم اتاق save بازی بود و در هیچ جای دیگر بازی آرامش نداشتیم و من به شخصه فقط به خاطر این هیجان و ترسناک بودن بیش از حد اویل عاشق این بازی شدم اما متاسفانه 10 درصد اون ترس رو هم در اویل 5 نمی بینم
Last edited by konami-pes; 21-09-2009 at 12:56.
باید بگم که متاسفانه این بازی قابلیت دونفره ی آفلاین نداره
Co-Op Information
Local Co-Op: No
Number of Players Offline: 0 Players
Online Co-Op:Yes
Number of Players Online: 2 Players
LAN or System Link: Yes
Number of Players via LAN or System link: 2 Players
شوا رو هم وقتی یک بار بازی رو تموم کنید میتونید باهاش برید
Last edited by Maggy_P; 21-09-2009 at 13:06.
بهترین resident evil ساخته شده به نظر من و خیلی های دیگه شماره 3 این بازی بوده!وقتی نیمیسیس وارد صحنه میشد هیچوقت یادم نمیره که موی بدنم از ترس سیخ میشد ولی شماره ی 5.....
دوستان من اواسط بازی بودم که بازی از سیو ایراد گرفت من از ایترنت سیو گرفتم و ریختم ولی بازم ایراد گرفت کسی هست لطفا سیوش رو تا هر مرحله ای شده اپ کنه ممنون میشم
گل گفتی پسر
هیچی رزیدنت اویل 3 نمیشه . آقا این سایت رزیدنت اویل چیه تا من برم کلی انتقاد ازشون بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)