تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 545 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان کمک کنید !!!
    من این بازی و بازهایی دیگه رو که نصب میکنم نصفه میره و error teransfer >رو میده .
    تو رو خدا کمک کنید مشکل از چیه
    بعضی از بازیها هم همین ارور رو میده
    ممنون

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

تنها مساله مسخره بازی اینه که موقع Reload حتما باید وایسی .... کلا هر غلطی بخوای بکنی باید وایسی ....
    بازی ایستا هست و خیلی با در رفتن نمیشه دشمن ها رو دور زد ....

آره دیگه این سبک کلیه بازیهای سری اویل هستش بعضی مواقع هم خیلی
    آزار دهنده میشه پس باید یک فرقی با بقیه بازیها بکنه حتما یک جای امن
    بعدش تیر اندازی.

Last edited by pcali; 21-09-2009 at 12:52.

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان کمک کنید !!!
    من این بازی و بازهایی دیگه رو که نصب میکنم نصفه میره و error teransfer >رو میده .
    تو رو خدا کمک کنید مشکل از چیه
    بعضی از بازیها هم همین ارور رو میده
    ممنون

چند دلیل داره یکیش هم اینه که احتمالا درایو دی وی دی شما ضعیف شده
    و نمیتونه مثل سابق بخونه در ضمن این سوال رو اینجا نباید میپرسیدی

4. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nazila20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راهی برای تنظیم دلخواه جوی پد وجودداره یانه؟مثل نسخه 4 خدابیامرز

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام :دي

والا من از نخسه شماره 2 با اين سري اشنا شدم و تا الان همه رو تموم كردم (به جز شماره 5 كه دارم ميتمومم ) خوب كلا بايد

قبول كنيم كه بازي از نظر گرافيكي تو سري رزيدنت اويل واقعا تكه ولي تم ترس: متاسفانه اين شماره حتي از شماره 4 هم بد تر

شده :( يعني حد اقل اون ترسي كه تو شماره 4 به آدم منتقل ميشد تو اين شماره به كلي از بين رفته )گيم پلي كلاسيك بازي

طوري بود كه واقا آدم از ترس خودشو خيس ميكرد هيچوقت صحنه هاي شماره 3 رو يادم نميره واقعا ترسناك بودن ولي خوب رزيدنت

اويل عوض شده به نظر من كار خوبي كردن كه عوض شده چون يك نواخت شدن بازي خوب نيست و

به نظر من اين دو شماره اخر يه شاهكار قوي از سوي كپ كام بود چون تونست كساني كه حتي رزيدنت اويل رو بازي نكردن هم به

سويش گرايش پيدا كنن و در پاسخ به Maggy_p بايد بگم من اينطور فك نميكنم كه زيدنت اويل طرفدارانش رو از دس داده باشه به

نظر من حتي اگه بازي سبكش به كلي عوض شه ولي طرفداران قديميش اونو دوست دارن ولي به خاطر تعصبشون ناراحت ميشن

! و كلا خط داستاني قوي بازي موجب شده كه تغيير گيم پلي زياد رو اعصاب نباشه ! ولي واقعا متاسفم چون معما هاي شيرينش

بسيار كم شده و تقريبا ميشه گفت از بين رفته ! يا تم ترس اصلي رزيدنت اويل ديگه وجود نداره ! اون موقع هايي كه زامبي ها يه

دفعه پيداشون ميشد يا با ون قيافه كج و كولشون با سرعت كم به طرف ما ميومدن و تعدادشون بيشتر ميشد ! واقعا ترسناك بود !

ولي الان اين ماجي ها با سرعت زياد با هوش بالا حمله ميكنن و بيشتر حس ميكنم دارم با يه گله آدم حرفه اي دست و پنجه نرم

ميكنم ! ولي يه تم جديد به بازي وصل شده اونم ترس از سرعت عمل مانجي ها يا غول هاست !! و دوربين رويه شانه واقعا يه نوع

ديد نچندان كامل رو به تصوير ميكشه كه شما كنترل خوبي نداشته باشيد و همين باعث دلهره ميشه ولي شوا مشكل ما رو حل

كرده فقط وقتي تير ميخواد يكم ميره رو اعصاب ! ولي من هنوز به مرحله هاي بالا تر نرسيدم الان چپتر 2 هستم و هنوز با محيط

هاي ديگه آشنا نيستم ! و نميدونم شب و روز چه طوره !؟ ولي برميگردم و نظر كامل تري نسبت به محيط ميدم !
    من منظورم از طرفداران اویل همون طرفداران سبک ترسناک ، معمایی بود
    خب در واقع سبک اویل همین بود ولی خب خیلیا مثل خود من به خاطر داستانش هم اونو دنبال میکنن
    هنوز هم به نظر من از نظر گیم پلی یک بازی فوق العادس ولی نه به عنوان یک سبک ترسناک
    ولی واقعا داستانش رو خیلی بهتر از این فرض میکردم

و با نظر Ar@m موافقم :

محتوای مخفی: کسانی که میخوان داستان لو نره اینجا رو نخونن 
    هيچ معماي جالبي يا خط داستاني با اتفاق هيجان انگيزي وجود نداشت جز اينكه وسكري كه از شماره اول تا حالا capcom ازش يه غول شكست ناپذير در ذهن ما ساخته بود بطرز مسخره و ساده اي مرد!
    من براي هوش وسكر اهميت خيلي بيشتري از اينكه دور يه جزيره وسط مواد مذاب بچرخه تا بكشمش قايل بودم!
    و اون نقطه مبهم داستان هم كه به جيل مربوط ميشد از همون اول با شخصيت اون زن ماسكدار كاملا لو رفت.

من نميفهمم الان رزيدنت اويل جز يه اسم و يه سري شخصيت داره چي رو از شاهكارهاي قبليش يدك ميكشه؟

7. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از دوستانی که نظر دادن ممنونم و از بقیه نیز خواهش می کنم نظرشون رو بگن . به هر حال اینجا تایپک این بازی هستش و بهتره که نظراتمون رو بگیم. اون چند نفری که نظر دادند بر بخش اعظم نظر من موافق بودند که اویل دیگه اون ترس و اضطراب سری های قبل رو مخصوصا مانند سری اول تا سوم رو نداره و معماهاش هم دیگه خیلی کم شده و بیشتر دارن بازی رو اکشن می کنند. یکی از دوستان گفت که این خوبه !!!! می خوام بپرسم کجاش خوبه؟؟؟!!! ما اویل رو به خاطر ترسش دوست داریم و اینکه یه بازی ترسناکه . وقتی بخواد به جای ترس اکشن بشه دیگه میرم call of duty یا یه بازی اکشن دیگه بازی می کنم چرا بیام اویل رو انتخاب کنم؟ اویل از اسمش هم پیداست( اقامتگاه شیطان ) باید ترسناک باشه . من احساس می کنم کاپکوم به فکر طرفداران این بازی نیست و بیشتر به فکر پول پارو کردنه و فقط خواسته که علاقمندان بیشتری رو به این بازی جلب کنه اما قافل از اینکه با این کارش طرفداران واقعی و متعصبی مثل منو ناراحت می کنه . هرچند که چون واقعا عاشق اویل هستم بازم بازی می کنم و کماکان به این بازی تعصب دارم اما واقعا از این روند سازنندگان بازی راضی نیستم. اصلا من تنها چیزی که تو رزیدنت اویل 4 و 5 نمی بینم ترس هستش بازی کاملا اکشن شده. خواهشا دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن این بازی رو دنبال می کنند هم نظرشون رو بگن. اگه یادتون باشه در رزیدنت اویل 1 و 2 و بخصوص 3 ما فقط در یک اتاق می تونستیم نفس راحت بکشیم و اونم اتاق save بازی بود و در هیچ جای دیگر بازی آرامش نداشتیم و من به شخصه فقط به خاطر این هیجان و ترسناک بودن بیش از حد اویل عاشق این بازی شدم اما متاسفانه 10 درصد اون ترس رو هم در اویل 5 نمی بینم
    Last edited by konami-pes; 21-09-2009 at 12:56.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

دوستان این بازی تو کامپیوتر دونفری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
    تو 360 که میشد کمکی بکنید ممنون میشم.
    هم من چند صفحه قبل پرسيدم هم اين دوستمون تو پست قبلي پرسيد!
    اين بازي توPC قابليت co-op داره يا نه!
    در ضمن چه طور ميشه شوا رو انتخاب كرد و با اون بازي كرد؟
    خواهشا جواب بديد
    باید بگم که متاسفانه این بازی قابلیت دونفره ی آفلاین نداره

Co-Op Information

Local Co-Op: No

Number of Players Offline: 0 Players

Online Co-Op:Yes

Number of Players Online: 2 Players

LAN or System Link: Yes

Number of Players via LAN or System link: 2 Players

شوا رو هم وقتی یک بار بازی رو تموم کنید میتونید باهاش برید
    Last edited by Maggy_P; 21-09-2009 at 13:06.

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

بهترین resident evil ساخته شده به نظر من و خیلی های دیگه شماره 3 این بازی بوده!وقتی نیمیسیس وارد صحنه میشد هیچوقت یادم نمیره که موی بدنم از ترس سیخ میشد ولی شماره ی 5.....

11. این کاربر از iman hichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من اواسط بازی بودم که بازی از سیو ایراد گرفت من از ایترنت سیو گرفتم و ریختم ولی بازم ایراد گرفت کسی هست لطفا سیوش رو تا هر مرحله ای شده اپ کنه ممنون میشم

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بهترین resident evil ساخته شده به نظر من و خیلی های دیگه شماره 3 این بازی بوده!وقتی نیمیسیس وارد صحنه میشد هیچوقت یادم نمیره که موی بدنم از ترس سیخ میشد ولی شماره ی 5.....
    گل گفتی پسر
    هیچی رزیدنت اویل 3 نمیشه . آقا این سایت رزیدنت اویل چیه تا من برم کلی انتقاد ازشون بکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •