احمد جان دروگبا رو یه کم شک دارم چون فکر کنم بره پیش مورینیو ولی ابرام خیلی خوبه.
احمد جان دروگبا رو یه کم شک دارم چون فکر کنم بره پیش مورینیو ولی ابرام خیلی خوبه.
بابا منصف باشید به خدا .....خوب سلام به همگی:
اول اینو بگم خدمت همه دوستان که والنسیا و ویا رسمآ پیشنهاد 15 میلیونی رئال رو............................................ر د کرد بله ناراحت نشید که اگه دروگبا و ابرام بیام دیگه غمی نیست داداش.
ما درنته رو 20 میلیون خریدیم ...
حالا ویا رو ؟؟؟
به نظرم خیلی کم بوده .....
منم بودم قبول نمی کردم ...
قبول دارم خیلی کم بهش پیشنهاد دادن. اینا میخواستن یه سنگی بندارن دیگه حالا اگه گرفت که چه بهتر.
اخه ممکنه اون ها بهشون بر بخوره پیشنهاد های دیگهی اون ها رو اصلا نگاه نکنن...
سلام به همگی:
در مورد فردا من که پای پایم البت اگه زنده باشم چون هیچ کی از فرداش خبر نداره امیدوارم که فردا قهرمانی رو با شما جشن بگیرم و البت اینو بگم که شاید قبل از بازی با هم این جشن رو بگیرم ....منظور رو که فهمیدین؟؟؟(خوب الهی شکر)
در مورد ویا باید بگم که اره میشد که درنت رو با 20 تا بهشون بندازیم و اونو بگیریم انوقت خیلی خوب میشد و اینکه ابرام بیاد رئال به نظر من باور کنید احتمالش از دروگبا کمتره نمیدونم چرا اما احساسم به من اینو میگه ......
ولی کاش این کریس رونالدو بیاد خیلی عالی میشه اونوقت ولی اگه بجای اون کوارسما رو بگیرم خیلی بهتره چون هم جوون تره و هم دنبال بهترین شدنه و البت که اگه اخرو بیاد دیگه معرکه هست و بنده که شخصآ از این بازیکن بی نهایت خوشم میاد و تکنیک داره در حد مارادونا و پله با هم و کلآ بازیکن خیلی خوبیه و میشه از این هم نتیجه گرفت که بازیکن های اتلتیکو همیشه در رئال عالی کار کردند که از نمونه ان میشه به رائول اشاره کرد....
خبرگزاري فارس: پس از قهرماني احتمالي رئال مادريد در بازي امشب 31 اتوبوس 317 كيلومتر را طي مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مديرعامل باشگاه رئال مادريد كه نميخواهد قهرماني در بازي خارج از خانه باعث كم رنگ شدن ارزش آن شود، جشن قهرماني امشب را با 31 اتوبوس مجهز و آماده براي پذيرايي از هواداران رئال مادريد به جشن بزرگ پايتخت متصل مي كند.
هواداران رئال در پايتخت در صورت قهرماني تيمشان 4 ساعت در انتظار رسيدن اين 31 اتوبوس به ميدان اصلي شهر مي مانند و تا آن زمان به هزينه رئال مادريد جشن بزرگ و با شكوهي در پايتخت اسپانيا برگزار خواهد شد.
كالدرون براي جشن احتمالي امشب مبلغ 800 هزار يورو در نظر گرفته و خانواده سلطنتي نيز ميهمان قهرمان لاليگا خواهند بود.
جواد نكونام و يارانش مي توانند تمام اين حساب و كتاب ها را با پيروزي در خانه خود مقابل رئال مادريد نقش بر آب و اين جشن با شكوه را به هفته سي و ششم (چهارشنبه شب) و بازي رئال مادريد برابر بارسلونا موكول كنند.
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه والنسيا پيشنهاد رئال مادريد را براي خريد مهاجم ملي پوش خود رد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، داويد ويا از باشگاه رئال مادريد پيشنهاد 15 ميليون پوندي دريافت كرد و مادريد جدا از اين 15 ميليون حاضر است ژوليو باپتيستا ماجم برزيلي خود را نيز به والنسيا بدهد؛ اما اين پيشنهاد در ساعات اوليه ارئه آن رد شد.
سران مادريد از طريق وكيل خود پيشنهاد 20 ميليون پوند بعلاوه ايوان دلارد مهاجم جوان خود را ارائه كردند كه اين پيشنهاد نيز رد شد.
يك ساعت بعد اينترميلان توسط مديربرنامه هاي خود پيشنهاد 25 ميليون پودي خود را ارايه كرد و به نظر مي رسد كه مقامات والنسيا با اين انتقال كم دردسر موافق باشند.
خبرگزاري فارس: تيم راه يافته به ليگ قهرمانان اروپا و مدعي اول قهرماني ليگ برتر انگليس گران قيمتترين باشگاه فوتبال دنيا به شمار ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه اقتصادي فوربس امريكا در گزارشي عنوان كرد كه منچستر يونايتد با در اختيار داشتن يك ميليارد و 158 ميليون يورو سرمايه مالي و نيروي انساني (بازيكن)، گران قيمتترين تيم باشگاهي دنيا به حساب مي آيد.
رئال مادريد اسپانيا سرمايهاي بالغ بر 827 ميليون يورو سرمايه داشت و در رتبه دوم رده بندي گران قيمت ترين تيمها جاي گرفته است.
تيم آرسنال لندن با 722 ميليون يورو كه در اواخر فصل جاري بخت قهرماني ليگ برتر انگليس را از دست داد و ليورپول انگليس كه چهارشنبه شب به علت باخت از چلسي از رسيدن به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا محروم شد با 676 ميليون يورو در رتبه هاي سوم و چهارم جاي دارند.
باشگاه بايرن مونيخ آلمان با 590 ميليون يورو سرمايه در رده بعدي قرار گرفت؛ اما نكته مهم در اين ميان حضور باشگاه ايتاليايي آ.ث ميلان با اختصاص سرمايه اي بالغ بر 514 ميليون يورو در رتبه ششم اين فهرست است.
جدول گران قيمت ترين تيم هاي باشگاهي دنيا به اين شرح است:
1-منچستريونايتد انگليس- يك ميليارد و صد و پنجاه و هشت ميليون يورو
2-رئال مادريداسپانيا- 827 ميليون يورو
3-آرسنال انگليس722 ميليون يورو
4-ليورپول انگليس 676 ميليون يورو
5-بايرن مونيخ 590 ميليون يورو
6-آ.ث ميلان ايتاليا 514 ميليون يورو
7-بارسلونا 505 ميليون يورو
8-چلسي 492 ميليون يورو
9-يوونتوس تورين 328 ميليون يورو
10-شالكه 302 ميليون يورو
سلام به همه عزيزانم
كسري ميزنم تو چشتا
از اين نفوذاي بد نزن
به اميد خداوند بزرگ و روحيه ي خوب تيمي كه داريم بازي امشب رو با يك برد شيرين به خونه ميايم
ميگم راستي ما كه اين همه خودمون رو تو اين يه ساله هلاك كرديم چيزي به ما ميرسه ؟
نميدونم آب گوشتي يا چلو مرغي ؟
خلاصه هرچي ... از مام بايد تقدير بشه ديگه![]()
حالا كه اسم من رو درست گفتي جفت چشمام مال خودت اصلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)