ندیده بودم تاحالا...ممنون از توضیحتون
این عکس رو هم از گوگل گرفتم ملت ببینن حال کنن!
حجم و قدرت موتورم میزدی تنگش دیگه نقص نداشت
ندیده بودم تاحالا...ممنون از توضیحتون
این عکس رو هم از گوگل گرفتم ملت ببینن حال کنن!
حجم و قدرت موتورم میزدی تنگش دیگه نقص نداشت
دوست من solo جان من مطلبی جامع در مورد مزدا3 گذاشتم که نامبر 1 من رو امر کرد مطلب رو از کجا اوردی چند ین صفحه ای برو عقب![]()
حق با شماست
این نامبر 1 هم که ارادت داریم خدمتشون روزی یکی دوتا گیر نده ول کن نیست!
مطلب کامل بود
ممنون
سلام به همه بچه های خوب و دوستای خوبم .
شاید کاملا واضح باشه که نسبت به چند وقت پیش خیلی کم میام .... اما هر چیزی بی دلیل نیست .
اولین قسمت و مهمترینش اینه که اصلا فرصت سر خاروندن ندارم .
ولی قسمت دیگه که خیلی تاثیر گذار بود ...
میدونین همه به این امید اینجا فعالیت کردیم که شاید مدیرا از روی غیرتی که بچه ها به خرج میدن بیان و اینجا رو به انجمن اصلی تبدیل کنن که با پشتکاری وضاعف اینجا رو بچرخونیم ... اما وقتی میگن خر کسی از پل گذشت دیگه کسی برا این حرفا تره خرد نمیکنه ....
من با همراه دوستم یه فروم انجمن های تخصصی رو راه انداختیم مثل همینجا . فقط فرقش اینه که :
1- اونجا هنوز 10 روز نشده که راه اندازی شده و نعدا کاربرا و مطالب کمه .
2-انجمن دنیای اتومبیل در انجمن های اصلی قرار داره .
اگه دوست داشتین به بحث و تبادل نظر در مورد ماشینو این چیزا بپردازیم کما فی سابق بیاین اونجا پیش ما .
من با همین ای دی اونجا عضو هستم .ضمن اینکه شما میشین از اولین سری کاربران اونجا
ادرس فروم :تدرس لینک معرفی اعضا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون . موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------
پیوست : مدیران محترم لطفا این پست رو رو حساب تبلیغ نزارین .
سلام خدمت دوستان شرمنده یه مدت در خدمت نبودم (مسافرت بودم) انشا الله معرفی ماشینو سروع میکنم
با اجازه
سلام دوستان من اینجا با یه مشکلی بر خوردم اگر سایکلون 3 و شمع ها و کاتولیزگر رو عوض کنم روی سوخت هم تعصیر میزاره اگر میزاره چقدر روی 405 و پراید
آدم وقتی میره تو سایتهای فروش ماشین (البته سایتهای خارجی رو عرض میکنم ) و وقتی میبینه مثلا Nissan Maxima 2007 قیمتش 15000 دلاره و اینجا بخاطر یکسری افراد سودجو و ممنوعیت واردات خودرو این ماشین رو (البته مدل قدیمیشو ) باید بخریم 30 میلیون تا مغز ...... میسوزه
حجم موتور: 2000 سی سی
تعداد سیلند: 4
16 سوپاپ
حداکثر قدرت: 150 اسب بخار
حداکثر گشتاور: 187 نیوتون متر
وزن: 1340 کیلو
0تا100: 9 ثانیه
مکس اسپید: 210 کیلومتر ( ولی بشتر از این حرفا میره)
گیربکس : 4 سرعتع تیپ ترونیک
انتقال قدرت به چرخهای جلو
حجم مخزن سوخت :55 لیتر
ابعاد و نوع لاستیک: 205/55/آر16 یوکوهاما
میانگین مصرف: 9/7 در 100 کیلومتر
قیمت 25 تا 30 میلیون
دستت درد نکنه.
راستی بچه ها اگه ماشی معرفی کردید اینجوری معرفی کنید:(کوتاه مختصر و مفید) البته به جز ماشینایی که خیلی شاقن
آقا جان میدونم اگه کاتالیزور سر اگزوز رو برداری هم مصرف سوختت کم میشه هم اینکه شتاب و سرعت ماشینت میره بالا روی سمند و 206 که کاملا جواب داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)