از اونجا که از ایران نگرفتمش ..بارکدشو هم چک کردم مال فنلانده در ضمن بوردش سبز پررنگه..بر فرض که اصل باشه چقدر میارزه؟
از اونجا که از ایران نگرفتمش ..بارکدشو هم چک کردم مال فنلانده در ضمن بوردش سبز پررنگه..بر فرض که اصل باشه چقدر میارزه؟
Last edited by reza fontana; 29-04-2009 at 22:02.
اگه تمیز باشه 160 تا 170 تومن .....
سلام
گوشی من چون زبان عربی داره بعضی از حروف رو نمی زنه چکار باید کرد
ممنون
متاسفانه مال منم نداره .
حروف گ - چ - پ - ژ رو نداره .
متاسفانه منم هنوز راهی واسش پیدا نکردم !
اين كه مشكلي نيست
به يكي از دوستاتون بگيد يه اس ام اس براتون بفرسته كه اين چهار حرف توش باشه بعد هر كدوم از حرف هارو با گرفتن دكمه مداد كپي كنيد(دونه به دونه) بعد ميريد تو بخش templates و هر كدوم از اين حرف هارو به عنوان يك new تمپليت اونجا تعيرف ميكنيد ( بقيه تمپليت هارو پاك كنيد تا قاطي نشه) بعد كار تمامه
موقع اس ام اس فرستادن اونجائي كه به يكي از اين حروف نياز پيدا كرديد بزنيد option بعد instert و بعد حرف مورد نظر به قدري سريع من اين كارو ميكنم كه اصلا باورتون نميشه و راه حل خيلي خوبيه
این چه کاریه خب برید Crystal farsi نصب کنید ... حرف نداره
بیا دوست من با اینکه اینجا جاش نبود ولی برات آپ کردم ...
این برنامه برای گوشیهایی هست که زبان فرسی ندارن مخصوصاً کسانی که میخوان sms فارسی بدن ....
این برنامه که کیبورد با زبان فارسی ( با کلیه حروف ) در اختیارتون میزاره که میتونید متن sms رو اونجا تایپ کنید و وقتی گزینه send رو بزنید خودش اون متن رو میبره داخل sms text گوشیتون میخوابونه و آماده ارسال میشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saman-tci; 04-05-2009 at 00:46.
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی با گوشی n73 دارم
اینه که تقریبا هر کاری میخوام انجام بدم ارور میده که : Memory is full , Delete some data
و همش آیکون دریافت پیام در حال چشمک زدن هست
من فقط میدونم که مموری خود گوشی Full هست ولی نمیدونم که چطوری باید خالی کنم من اصلا هیچ چیزی تو مموری نریختم وقتی هم که Memory Details میگیرم فقط 100Kb خالی هست و حدود 44 مگابایت پر هست و اون هم تو قسمت memory in use هست
لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم ؟
با کد #7370#* هارد ریست کن درست میشه. قبلش یه بک آپ بگیر.
سلام
اقا اصلا نصب نمیشه و پیغام file corrupt میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)