تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 524 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

من می خوام یه سری پرسشنامه وارد اکسل کنم
    قصد دارم ستون ها شماره ی سوال باشند و سطزها شماره پرسشنامه.
    مثلا سلولی با شماره سطر 8 و ستون 11 متعلق به جواب پرسشنامه شماره 8 و سوال 11 باشد
    حالا بعضی از سوال ها چند جواب دارند. مثلا ممکن است داوطلبی که آن را پر کرده 2 گزینه را انتخاب کرده باشه. مثلا 1 و 3 رو انتخاب کرده باشه.
    سوال اصلی من اینجاست که چجوری این 2 جواب را در یک سلول وارد کنم؟
    باید راهی باشد که دوجواب وارد یک سلول شود و در تجزیه و تحلیل به مشکل برنخوریم؟
    خواهشمندم سریعا کمکم کنید
    ضروریه
    اگه نمیشه به نظر شما باید چه کار کنم؟
    الف: ميتوانيد براي هر پرسشنامه يك sheet مجزا در نظر بگيريد و ستون معرف شماره سوال و سطر معرف گزينه هاي جواب باشد كه ميتواند صفر يا يك باشد
    در اين روش در صورتي كه يك سوال چند جواب داشته باشد در يك ستون مقدار چندين سل عدد يك مي شود
    ب: در صورتي كه حتما بخواهيد از روش پيشنهادي خودت استفاده كني مي تواني از اعداد تواني با پايه دو استفاده كني (1و2و4و8و16و ...) يعني 1 براي الف 2 براي گزينه ب 4 براي گزينه ج و 8 براي گزينه د
    اگر مقدار يك سل 1 است گزينه پاسخ الف است اگر 2 است پاسخ ب است اگر 3 است پاسخ الف و ب اگر 4 پاسخ ج و .... در زير مقادير 0 ..15 را آورده ام
    0 .. هيچ گزينه اي انتخاب نشده
    1 .. الف
    2 .. ب
    3 .. الف - ب
    4 .. ج
    5 .. الف - ج
    6 .. ب - ج
    7 .. الف - ب - ج
    8 .. د
    9 .. الف - د
    10 .. ب - د
    11 .. الف - ب - د
    12 .. ج - د
    13 .. الف - ج -د
    14 .. ب - ج - د
    15 .. الف - ب - ج - د
    Last edited by hghb; 31-07-2011 at 11:00.

2. این کاربر از hghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

الف: ميتوانيد براي هر پرسشنامه يك sheet مجزا در نظر بگيريد و ستون معرف شماره سوال و سطر معرف گزينه هاي جواب باشد كه ميتواند صفر يا يك باشد
    در اين روش در صورتي كه يك سوال چند جواب داشته باشد در يك ستون مقدار چندين سل عدد يك مي شود
    ب: در صورتي كه حتما بخواهيد از روش پيشنهادي خودت استفاده كني مي تواني از اعداد تواني با پايه دو استفاده كني (1و2و4و8و16و ...) يعني 1 براي الف 2 براي گزينه ب 4 براي گزينه ج و 8 براي گزينه د
    اگر مقدار يك سل 1 است گزينه پاسخ الف است اگر 2 است پاسخ ب است اگر 3 است پاسخ الف و ب اگر 4 پاسخ ج و .... در زير مقادير 0 ..15 را آورده ام
    0 .. هيچ گزينه اي انتخاب نشده
    1 .. الف
    2 .. ب
    3 .. الف - ب
    4 .. ج
    5 .. الف - ج
    6 .. ب - ج
    7 .. الف - ب - ج
    8 .. د
    9 .. الف - د
    10 .. ب - د
    11 .. الف - ب - د
    12 .. ج - د
    13 .. الف - ج -د
    14 .. ب - ج - د
    15 .. الف - ب - ج - د
    این هم روش خوبیه ولی تعداد شیت ها زیاد میشه و درد سر تجزیه و تحلیل بیشتر میشه
    اینجور که من برداشت کردم از سئوالتون فکر کنم این جواب بده به ازای هر جواب تو سلول متناظرش عدد 1 بذار

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

این هم روش خوبیه ولی تعداد شیت ها زیاد میشه و درد سر تجزیه و تحلیل بیشتر میشه
    اینجور که من برداشت کردم از سئوالتون فکر کنم این جواب بده به ازای هر جواب تو سلول متناظرش عدد 1 بذار

کد:
    من دو روش پيشنهاد كردم
    روش اول شبيه فايلي هست كه شما فرستاديد كه البته ستون F اضافه است
    ولي اگر مي خواهيد حتما از سيستمي استفاده كنيد كه در سوال اوليه مطرح كرديد (اطلاعات تمام پرسشنامه ها در يك صفحه) از روش دوم استفاده كنيد
    البته در اين روش اگر اعداد صفر تا 15 را به سيستم دودويي (4 رقمي) تبديل كنيد ارقام از راست به چپ نشان دهنده گزينه هاي الف تا د هستند كه 1 نشان دهنده انتخاب و 0 نشان دهنده عدم انتخاب است
    مثلا تبديل عدد 13 به دودويي مي شود 1101 يعني گزينه هاي الف و ج و د انتخاب شده است
    روش ساده تر اين است كه همين عدد دودويي را در سل قرار دهيد يعني اگر گزينه الف انتخاب شده 0001 و اگر گزينه ج انتخاب شده 0101 و اگر الف و د انتخاب شده 1001 و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

من يه فايل اكسل دارم كه تمام اعداد از جمله تاريخ به صورت انگليسيه . ميشه همه اونا رو يه جا تبديل به فارسي كرد؟

مرسي

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

من يه فايل اكسل دارم كه تمام اعداد از جمله تاريخ به صورت انگليسيه . ميشه همه اونا رو يه جا تبديل به فارسي كرد؟

مرسي

اگر منظورتون نوع فونت هست که فارسی بشه که باید فونت خودتون رو یکی از فونت های فارسی مثل سری B یا F انتخاب کنید
    این فونت ها رو هم باید جداگانه در مسیر نصب فونت های ویندوز کپی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Meel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

من می خوام هر متنی در اکسل می نویسم به طور پیش فرض فونت Homa باشه

نه اینکه بعدش فونت رو به تغییر بدم

الان که فایل اکسل رو باز می کنم و فارسی می نویسم فونت پیش فرض Arial هست و بعد مجبورم فونت و سایزش رو به عوض کنم

چطوری یه فونت خاص برای تمام فایل های اکسل پیش فرض قرار بدم ؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام

من می خوام هر متنی در اکسل می نویسم به طور پیش فرض فونت Homa باشه

نه اینکه بعدش فونت رو به تغییر بدم

الان که فایل اکسل رو باز می کنم و فارسی می نویسم فونت پیش فرض Arial هست و بعد مجبورم فونت و سایزش رو به عوض کنم

چطوری یه فونت خاص برای تمام فایل های اکسل پیش فرض قرار بدم ؟

با تشکر
    در اکسل 2007
    excel options را باز کنید (روی آرم گوشه سمت چپ اکسل کلیک کنید از صفحه باز شده می تونید اپشن رو باز کنید ) بعد از صفحه باز شده قسمت use tics font فونت مورد نظر و قسمت بعدی سایز مورد نظر را انتخاب کنی در ضمن در قسمت 3 هم می تونی نوع نمایش صفحه و قسمت 4می تونی انتخاب کنی وقتی اکسل باز میشه به صورت پیش فرض چند تا شیت داشته باشه. بعد از تنظیمات صفحه اکسل را بسته و مجدداً اکسل را اجرا کنید

9. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و درود

سوال من اینه که تو یک فایل اکسل که مثلا به تعداد ماههای سال صفحه داریم و در هر صفحه گزارشات فروش رو داریم, حالا میخوام مثلا یک گزارش را از این صفحات در یک صفحه اصلی به نام هر مشتری لینک کنم. مثلا برای هر مشتری در خانه اول لینکه تمام موارد حساب و کتاب رو تو خونه های دیگه لینکه کنم. لازمش اینه که من تو صفحات دیگه وقتی کد مشتری رو وارد میکنم وضعیت نهایی ستون جمع کل رو به حساب اون مشتری در صفحه اصلی لینک کنه. یعنی کد مشتری رو بشناسه و بعد لینک کنه. نمیدونم تونستم توضیح بدنم یا نه...
    اگر امکانش هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    احتمالا دوستان متوجه عرض من نشدند....من میخوام یه فرمول شرطی بنویسم که که مثلا اگر در شیت b , ستون a از شماره 1 تا 1000 کد دیده شده برابر باشه با کد تعریف شده در شیت a خانه فلان, اعداد موجود در ستون b شیت b را با هم جمه کنه...یعنی اعداد مربوط به همون کد رو جمه کنه و در شیت اول جلوی کد تعریف شده بیاره...و این فرمول را در حد مثلا 12 شیت ادامه بدم که همه جمعهای همه شیتها با همون کد تو شیت اول بیاد....

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خیلی توضیح دادی ولی اشتباه

دوست عزیز مشکل شما با فرمول VLookup حل می شود.

آموزش در اینجا

کد:
    یا

کد:
    Last edited by p30sezar; 01-08-2011 at 12:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

2- ببخشید البته دو سوال شد

چرا در خانه خط تیره می زنم به این صورت میشود

چکار باید کرد باید حتماً در خانه خط تیره « - » بگذارم

گذاشتن خط تیره مشکلی ندارد
    حتماً شما به جای اینکه بعد از گذاشتن خط تیر اینتر بزنی با ماوس یا با کلیدها خانه را عوض می کنی

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

دو سوال

می خواهم یک متن یا یک نوشته را به صفحه بعد ببرم
    کلیدی برای این کار وجود دارد (مثل ورد که ابتدای اون ctrl+enter می زنیم

2-و مهمتر اینکه
    وقتی عدد ممیز داشته باشد صفرهای آخر را نمی گذارد
    200/750
    را صفر آخر مربوط به 750 را نمی نویسد چه یکی چه ده تا
    1- خیر ولی فکر نکنم در اکسل نیاز بشه چون با بزرگ و کوچک کردن اندازه سطرها می توان فاصله صفحات را تنظیم کرد

2- باید فرمت سلول را عوض کنی
    یا روی Text بگذار یا اگر Number میگذاری حتماً تعداد اعشار را بیش تر از 2 بزار

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

سه سوال در یک یک عکس

1- ببینید کناره های نوشته ها ابتدای نوشته ها نمی افتد الان مثلاً کلمه بلوتوث اولش نیست

2- خانه های بالا نام ستون ها (البته در عکس نیست) از A شروع نشده و از C شروع شده است چکار باید کرد؟

3- خانه ای هست که کنارش نارنجی است و در حال انتخاب است چون خانه را کشیده ام عدد 30 که شماره خانه است به پایین آن آمده است نمی شود در وسط قرار بگیرد؟؟؟؟
    1- اولش فاصله بزن البته اگر هم نزاری موقع پرینت مشکلی نیست
    2- کپی یا کات -> پیست
    3- خیر

13. این کاربر از p30sezar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •