صب CFW 3.80 M33 فقط از طریق wiFi امکان پذیر خواهد بود.
یعنی اینکه باید مودم wireless داشته باشید . تازه update کردن اونم با کلیدردسر
منبع ----------
منبع اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صب CFW 3.80 M33 فقط از طریق wiFi امکان پذیر خواهد بود.
یعنی اینکه باید مودم wireless داشته باشید . تازه update کردن اونم با کلیدردسر
منبع ----------
منبع اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شك دارم ... اينجوري باشه
منم شک دارم ولی اینجوری نوشتن دیگه . برای من که مشکلی پیش نمیاد برای دوستان گفتم من ک دقیقا تا دو هفته دیگه مودم وایرلسم از دوبی میرسه.
واسه من 3.71 هستش اما گزینهTheme را نداره. می شه خودم ایجادش کنم؟
اره خودتون یه پوشه به همین نام داخل ÷وشه psp بسازید.
apoosh جان POP رو رد کردی یا نه؟
بعدم من برای اون rar ها یه راه به ذهنم میرسه:فایل ها رو Unrar کن،بعد بریزشون روی یه CD و از اون CD ایمیج بگیر.مطمئن نیستم کار بکنه...
كار نمي كنه اينجوري من قبلا تست كردم !apoosh جان POP رو رد کردی یا نه؟
بعدم من برای اون rar ها یه راه به ذهنم میرسه:فایل ها رو Unrar کن،بعد بریزشون روی یه CD و از اون CD ایمیج بگیر.مطمئن نیستم کار بکنه...
pop را که نشد رد کنم. هرکاری که می کنم ضربه را می زنه به شونه های غوله و هیچ جونی ازش کم نمی شه. من خودم استاد بازیهای کامپیوتری هستم اما نمی دونم چرا اینرا نمیشه رد کرد! شاید ایراد از بازی باشه. دیگه گیجم کرده و پاکش کردم. از راهنماییت هم ممنون...
چند توصيه ايمني براي كار با فلش:
1_از فلش 0 وفلش 1 و فلش 2 هميشه بك آپ داشته باشيد
2_قبل از هر كاري با فلش 0 باتري را كانورت كنيد و كرنل رو از روي 1.5 برداريد تا بتونيد در صورت بريك شدن از دارك الكس يونيورسال آنبريكر استفاده كنيد
3_از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه استفاده از Dark_Alex's Universal Unbricker ياد بگيريد و فايل هاشو بسازيد ودر كامژيوتر داشته باشيد تادر صورت بريك شدن از آنها استفاده كنيد و مموري رو بسازيد
4_به هیچوجه فایلهای flash 0 تان را برای ریخت تم پاک نکنید و فقط فولدرهای تم را در flash 0 تان کپی کنید !!!
5_از تم هايي استفاده كنيد كه بقيه هم سالم بودنش را تاييد كنند
چند توصيه ايمني براي كار با فلش:
1_از فلش 0 وفلش 1 و فلش 2 هميشه بك آپ داشته باشيد
2_قبل از هر كاري با فلش 0 باتري را كانورت كنيد و كرنل رو از روي 1.5 برداريد تا بتونيد در صورت بريك شدن از دارك الكس يونيورسال آنبريكر استفاده كنيد
3_از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه استفاده از Dark_Alex's Universal Unbricker ياد بگيريد و فايل هاشو بسازيد ودر كامژيوتر داشته باشيد تادر صورت بريك شدن از آنها استفاده كنيد و مموري رو بسازيد
4_به هیچوجه فایلهای flash 0 تان را برای ریخت تم پاک نکنید و فقط فولدرهای تم را در flash 0 تان کپی کنید !!!
5_از تم هايي استفاده كنيد كه بقيه هم سالم بودنش را تاييد كنند
6_هيچوقت از داخل xmb فلش 0 روصل نكنيد چون باعث بريك شدن ميشه (من خودم 2 بار اينجوري فول بريك كردم و دفعه اول 40 تومن دادم درستش كردن ودفعه دوم شانس آوردم باتري رو كانورت كرده بودم
Last edited by amirrasa kateb; 13-01-2008 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)