شما اصلا میفهمی داری چی میگی؟
من واقعا از مسئولین P30World انتظار دارم این یوزرهایی که به شخصیت و خانواده افراد توهین میکنند رو باهاشون برخورد جدی کنند
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما اصلا میفهمی داری چی میگی؟
من واقعا از مسئولین P30World انتظار دارم این یوزرهایی که به شخصیت و خانواده افراد توهین میکنند رو باهاشون برخورد جدی کنند
ديشب 1100 مگ تونستم دانلود كنم
اكو 128
مدت ها بود 1 گيگ نتونسته بودم دانلود كنم
البته دوستان توجه داشته باشن ميزان دانلود تو 1 شب به سايت هايي كه ازشون دانلود مي كنيد هم بستگي داره
یعنی چی ؟ مگر اون کارمند شاتل از خودش همچین تصمیمی می گیرد؟
به نیروی پشتیبانی چه مربوط است که دستور مدیریت چی هست؟
چرا به کارمندای شاتل توهین می کنید ؟ من هم خودم از شاتل خیلی عصبانی هستم ولی دلیل بر توهین نمی شود
این مشکل از سیاستهای مدیریتی غلط است نه از کارمندان شاتل .
سرعت به جهنم من 15 روزه دنبال یک IP استاتیک خاص هستم هنوز که هنوزه جواب قطعی ندادند ولی به کسی توهین نمی کنم.
بهتر است پستتون را ادیت کنید.
سلام
دوستان عزیز، ما وکیل و وصی سایرین نیستیم که در مورد حلال و حروم بودن درآمدشون نظر بدیم. این انجمن هم جای این قبیل نظرات نیست. اینجا نه شرکت شاتله، نه دادگاه و نه محل هماهنگی برای شورش علیه شرکتها!
از همه دوستان خواهش میکنم مراقب لحن صحبت کردنشون باشند. اگر دوباره به شخص یا شرکتی بی احترامی بشه با کاربر متخلف برخورد خواهد شد
عاقبت داشتن ۲ تا کامپیوتر و دانلود از سرورهای مختلف
خیلی حال داد
![]()
همچنان سرعت عالیه - فقط حیف که خطی که روش سرویس دارم ضعیقه و یکم کم اورده و SNR شده 6.0 و هر چند دقیقه یکم اذیت میکنه . اما بازم خوبه برا دانلود . امشبم دانلود کنم دیگه چیزی برام نمیمونه دانلود کنم !!منم که اهل سوء استفاده نیستم
اینم سرعت الان :
اصلا اینجور نیست من Art5 دارم و الان مدتهاست که سرعت به 50 هم نمی رسه و روی 30-40 مونده
آرت ها هم نامحدود نیستن
لطفا چیزی رو که نمی دونی الکی به دیگران توصیه نکن.
دوستان eco ای...
واقعا شماها از چی ناراضی هستین؟ ماهی نهایت 20 تومن می دید به شاتل و در آخر هم حداقل حداقل می تونید 60-50 گیگ دانلود کنید. اگر شما بخواید شکایتی داشته باشید باید از سیاست های کلان موجود در بخش اینترنت که کلا دوست ندارن اینرنت پرسرعت ارزان و سراسری بشه شکایت داشته باشید. وگرنه از شاتل نمی تونید شکایت داشته باشید. ولی منی که آرت 5 دارم و ماهی 65 هزار تومن می ریزم توی حلقمشون باید از خود شاتل هم شکایت داشته باشم چون واقعا با 65 تومن حق من حداقل دانلود 4 برابری نسبت به کاربران eco هست ولی خیلی زور بزنم می تونم ماهی 110 گیگ دانلود کنم. مثلا یه کاربری که سرویس eco 2m داره توقع داره هر شب 6 گیگ دانلود کنه!!! یعنی ماهی 180گیگ دوست داره دانلود کنه با چقدر؟ با 20 تومن؟!!! بازم می گم اگه شماها شکایتی دارید باید از کله گنده ها..... داشته باشید نه از شاتل.
مخابرات ارزونتر و نامحدود هست .
فقط سرعتش 128 کیلوبیت هست وبالاتر 256 کیلوبیت به سختی و 512 ندرتاً به کسی می دهند
یک مگ ودومگ هم که اصلاً حرفشون نزن.
خوب اگر تونستی 256 یا 512 از مخابرات بگیری معطلش نکن.
ولی اگر قیمتش مهم نیست حجم کم و سرعت بالاتر می خوهی از شاتل بگیر .
آقایون محترم اگه دانلود کردید نوش جونتون . اگه نکردیدم که شاید یه شب دیگه دانلود کردید .
چرا هی میاین اینجا میگید من انقدر دانلود کردم یا اونقدر دانلودکردم . شاتل اینجا جاسوس داره میاد میبینه نونه همرو آجر میکنه .
نگید ! . اونایی که میتونستن دانلود کنن دانلود کردن اونایی هم که نمیتونستن نکردن .
یه مدت دوستای 128تیمون داشتن شبی 3 یا 4 گیگ و ماهی 100 گیگ دانلود میکردن نوش جونشون ما سرعتمون رو 5 کیلو بود با 512(چندین ماه) انقدر گفتن اینجا تا نونشونو بریدن . حالا برا یه شب بعد از سه سال سرعتمون رفته بالا یه کاری کنید نونه مارو هم ببرن .
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)