بیشتر 720p هستند اما بعضی از بازی ها مثل gears of war 3 1080p هستند.
بیشتر 720p هستند اما بعضی از بازی ها مثل gears of war 3 1080p هستند.
دوستان ما باید چکار کنیم ؟ یعنی دیگه نمی تونیم بازی کنیم با xbox ?
امروز رفتم مغازه ببینم بازی جدید اومده یا نه ... مغازه داره گفتش فعلا مشکل lt 2 که حل بشه بازیم مشکل دیسکاشون هست .:( چون 10 گیگ شده دیسک ها و کسی هم دیسک 10 گیگی نمیتونه تولید کنه :( یعنی xbox واسه کپی بازا به پایان رسید ؟!!!![]()
بابا این قضیه 10گیگ شدن چیه؟تا اون جایی که خبر دارم هیچ خبری از یه دیسک جدید نیست به نظرم بامبوله چون واقعا جایی در موردش ندیدم.
حالا هر چی از اون که بگزریم و حتی اگه10گیگ بشنX360KEYهست و میتونیم از ایمیج اش استفاده کنیم.
الان چاره دوستان فقط صبره و بس.
:((
چرا داداش با اون قفل امنیتی xgd3 شده 10 گیگ متاسفانه . با این کارای مسخره ماکروسافت :(
کی گفته 10 گیگ شدن دیسک ها؟!
دیسک همونه فقط فرمتش عوض شده که اجازه میده 1 گیگ بیشتر اطلاعات روی دیسک ذخیره بشه،مثلا قبلا حداکثر حجم بازی که توی کنسول نصب میشد 6.9 گیگ بود که با فرمت جدید 7.9 گیگ شده،البته الان مشکل دیسک ها حل شده و تونستن از این دیسک ها ایمیج بگیرن که قابل رایت باشه و فقط مونده LT 2 بیاد............
Last edited by Leon-117; 23-09-2011 at 22:33.
دوستان از بین مدل های درایور lite_on کدومش بهتره ؟ 0225 _ 0800 و ....
راهی برای تشخیصشون وجود داره ؟
ميخواستم بدونم كدوم مدل از 360 ها و از چه تاريخي تا چه تاريخي درايو lite-on 0800 DG-16D2s روشون بوده؟
سلام علیکم!
آقا من یه سوال از دوستای صبورم میخوام بکنم لطفا راهنمایی کنید!
آقا دقیقا قضیه ی lt2 & xgd3 چیه؟!
الان من میخوام کنسول بگیرم یه الایت دسته 2 بهم پیشنهاد شده اما خودم میخوام slim بگیرم
میخواستم ببینم یه دفعه رو دستم باد نکنه!
از شما چه پنهونم پی سی باز تیرم! اما بازیای xbox خداییش عالیه!
تنکس
لطفا در مورد ه#ک کنسول کامل بگین بفهمیم!![]()
اگه slime کپی خور هستش و سخت افزاری ( البته نه Spoof ) کپی خور شده بگیر. اگه نه خودت باید کیتشو بدی تعویض کنن.
ولی اگه قیمتش واست مهم نیست SLim بهتره بدون شک.
XGD3 نوعی از بازیهای جدید هستن که فایل سیستم دیسکهاشون با بازی های قبلی متقاوت هست و با برنامه های فعلی قابل Image گیری نیستند. ظاهراً تیم C4eva برنامشو نوشته ولی با این LT1.91 و یا 1.92 که رو درایو ها نصب هست نمیشه کپی اونارو بازی کرد.
با LT2 میشه اون کپی ها رو هم بازی کرد و مشکل حل میشه.
LT م یک فیرم ویر هست که روی درایو نصب میشه و کنسول باید باز بشه.
هیچ فرقی نداره قبلا بخاطر این یکی برتری داشت چون یکی میشد یکی نمیشد الان همه میشن با سوراخ کردن یک قسمت از IC البته غیر از 9504 بقیه سوراخ کاری میخوان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)