دوستان ساعات کاری پلیس +10 از چند تا چنده؟
دوستان ساعات کاری پلیس +10 از چند تا چنده؟
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
ممنون.
دوستان کلا این دردهای جزیی رو توی دفترچه بنویسیم و به دکتر بگیم ؟
یا کلا بگیم سالم و سالمیم شرش کنده شه بره؟
مثلا من سندروم روده تحریک پذیر دارم که معاف از رزم داره ولی نمیخوام معاف از رزم بگیرم .
اگه بتونی با دلیل موجه مثل پزشکی تاخیر بندازی با درخواست تاخیرت موافقت میشه و گرنه 50-50است
درضمن تاخیر بندازی دقیقا همون جا میندازند مگه اینکه اعمال نفوذی صورت بگیره و بند پ کدت رو عوض کنه!!
دوستان راسته میگن کسانی که معاف از رزم هستند به اندازه کسانی که شرایطشون عادی هست بهشون خوش نمیگذره؟!!
منظورم از خوش گذشتن دور هم بودن و توی جمع بچه ها بودن هست
من معاف از رزم اعصاب و روان هستم، معاف از رزم ها رو میفرستن دنبال چه جور کارایی؟
05 کرمان افتادم
آقا یکی یه ادعایی کرده میخوام مچشو بگیرم ! مگه در سال 90 اعزامی های فوق دیپلم و لیسانس ماههای فرد هم اعزام میشدن ؟؟!! داریم همچین چیزی ؟!
الکی به خودت استرس وارد نکن
05 کرمان دهه 70 با دهه 90 زمین تا اسمون فرقش هستش دوست عزیزم
الان خیلی مجهز شده همه چیزش نو هستش تمیز هستش
خیلی هم راحت میگیرن
برج 12 هم حدودا 3 هفته تمام تعطیل هستید از 8 هفته فقط 5 هفته اونجایی کلا
امکاناتش توپ هستش خیالت راحت
تقسیمات 05 هم به نظر من از بقیه پادگان های نیرو زمینی بهتر هستش این نظر من هستش
رلکس باش
حتما برو تمدید کن فردا پلیس +10 جات عوض میشه
علتش بزن خانوادگی و مالی
الان اوضاع فرق کرده
من پادگان هایی رو که میشناسم اینجوری هستن
خیلی تعداد این پادگان ها هم زیاد هستش
این قسمت ها بهترین جا هایی ممکنه از نظر من هستش
اگر نگهبانی هم باشه مطمئن باش نگهبانی تو ستاد بهتر از توی سرما وایسادن هستش
خیر یک همچین چیزی نداریم بلوف زده دوست عزیزم
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)