نه این امکان نداره... منبعش چیه لطف میکنی... کلا این xbox360 واسه ما داستان شد از روزی که خریدمش هزار جور ایراد پیدا کرده روز به روز بدترم میشه... این قضیه -- و مسخره بازی رفته رو سیستم اعصاب.
نه این امکان نداره... منبعش چیه لطف میکنی... کلا این xbox360 واسه ما داستان شد از روزی که خریدمش هزار جور ایراد پیدا کرده روز به روز بدترم میشه... این قضیه -- و مسخره بازی رفته رو سیستم اعصاب.
لطفا به دلیل اشتباه من ، این پست را حذف نمایید
با تشکر
Last edited by abbasghaderi2010; 22-09-2011 at 20:28.
کسی جواب ما رو نمی ده؟
بازی ایی که خریدی خرابه . من هم black ops زا خریدم اینجوری بود .
بری بچ اگه جواب ما هم بدن ممنون می شم!
سلام دوستان ........
ایکس باکسم رو که داده بودم مغازه lt1.91 روش بریزه(چون قبلا" آپدیت داشبوردش پریده بود) الان که تحویل گرفتم می بینم Family Settingش پسورد داره و وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم همین پسورد رو می خواد .... به بنده خدا زنگ زدم گفت ما اصلا" ایکس باکست رو روشن نکردیم که بخوایم براش پس بزاریم ....
البته راستم می گفت فک کنم خیلی وقت پیشتر خودم گذاشتم حالا ام که Console Safe روشنه این پسورد رو می خواد ..... اصلا" هم یادم نیست چه پسوردیه و سوال امنیتیش هم یادم نیست! لطفا" راهنمایی کنید ...
ضمنا" با این تفاسیر(قضیه XGD3 و اینا...) فردا که GOW3 بیاد هیچ احدی از ما نمی تونه بازی کنه؟ من تازه پول دادم lt1.91 کرده حالا برای بازیهای جدید مثه Forza 4 که نزدیک یه ماه دیگه میاد باید دوباره آپ کنم یا نه؟
آقا جایی راهنمایی فارسی دارید برای ریختن ال تی 1.92 بر روی اسلیم؟
همون سایت c4evaspeaks.com برو .
معمولا توی دبی چند روز زودتر از ریلیز میاد البته پال هست بخاطر همین زودتر منتشر شده![]()
Last edited by Danitondar; 22-09-2011 at 22:34.
سلام
میخواستم بدونم آیا تمام بازیهای 360 به صورت کامل از رزولوشن 1080p پشتیبانی میکنند ؟
پس حداقل 720p رو ساپورت میکنن همشون ؟
Last edited by Abolfazl3007; 23-09-2011 at 16:51.
نه خیر بازی ها رزولویشن های مختلفی رو ساپورت میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)