![]()
پینگ داخل که خوبه
اینم از باکو
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
![]()
پینگ داخل که خوبه
اینم از باکو
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان عزیز راهی بلدین بگین ممنون میشم اگه اینجا نمیشه توی pm بگید
بچه ها قبلا من پارس داشتم اون موقع ک مصرف منصفانه 128 بیست گیگ بود ولی وقتی تموم میشد چند بار مودم رو ریست میکردم دوابره سرعت با حالت اول بر میگشت.
الان دیگه پارس ندارم میخواستم ببینم هنوز همون طوریه؟
داخلی درست شده ولی خارج هنوز نه
![]()
2 ساعت دیگه دوباره خراب میشه
من نمیدونم راهی داره یا نداره
ولی چون نرم افزار محاسبۀ ترافیک پارس خیلی مسخره و ضعیفِ حتی اگه شما 10 گیگ حجم مونده داشته باشی و بتونی شبانه 10 گیگ دانلود کنی یعنی به صورتی که مودم در طی اون بازه خاموش نشه سرِ 10 گیگ هم اینترنت را قطع میکنه که ببینِ شما چقدر ترافیک باقیمونده دارید که یه وقت کلاه سرِ پارس نره.
حالا اگه مثلا 500 مگ باقیمونده داشته باشید سر هر 500 مگ که رایگان دانلود کنی یک بار اینترنتت قطع میشه که این چک انجام بشه.
سلام به همه
نمیدونم تا به حال کسی این مطلب رو گفته یا نه ولی با این حال بنده می گم.
در طول این 2 هفته من دانلودهای شبانه با سرورهای مختلف تست کردم و به نتایج جالبی برای خودم رسیدم.
-------------------
1- سرعت دانلود شبانه ارتباط مستقیمی با شلوغی مرکز مخابرات و ازدحام جمعیت داره.
2- پارس آنلاین هم سیاست کاهش سرعت دانلود رو به روش دیگه ای داره پیاده میکنه،به این صورت که درست سر ساغت 2 بامداد تا ساعت 2:10 سرعت تا 500 کیلوبایت هم میاد که از ساعت
2:11 بامداد تا 5:45 یا 6:00 صبح سرعت میاد روی 150 کیلو یا 250 کیلوبایت و از ساعت 6 تا 7 هم سرعت به حالت قبل خودش یعنی از 500 کیلو الی 1 مگابایت میرسه.(این پروسه و ساعت ممکنه
در برخی مناطق فرق داشته باشه.)
3- حجم دانلود شبانه شما رابطه مستقیمی با حجم باقیمانده از قرارداد که به ور دقیق در جدول گزارش مصرف نشون میده داره و پیشنهاد بنده اینه در هنگام تمدید قرارداد به غیر از 3 گیگ حجم اصلی
5 گیگ حجم اضافه نیز خرید کنید که هم حجمتون به 8 گیگ برسه و هم حجم دانلود شبانه افزایش داشته باشه.(که کلاً مبلغ تمدید + حجم اضافه = تقریباً 45/000 تومان.)
آره من هم نتیجه شما رو قبول دارم![]()
کسی از دوستان نبود من رو راهنمایی کنه؟
128 نامحدود با 10 گیگ مصرف منصفانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 03-01-2014 at 12:14.
از دوستان کسی هست که 512 حجمی داشته باشه و خطش روی 4 مگ باشه ؟
سرعت دانلود شبانه روی چنده با این خط ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)