بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنن
بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنن
الان دیگه فقط صفحه باز میکنه دانلود تعطیل شد حتی از سایتای ملی دیگه برید بخوابید![]()
مثل این میمونه که تو کوچه خفتت کنند تو هم ساکت شی چون میترسی فردا بدتر از این شه.من این مردم رو میشناسم بشون رو بدی ازت سواری میگیرن.همین اول کار باید کولی بازی دربیاری تا حساب کار بیاد دستشون من فردا شکایت مینویسم اداره کل کشور.نامردای دزد.
پس یه جوری بنویس که تنظیم مقررات نگه بخاطر اینه که شبا همه دانلود میکنن یه عکس از ibs بزارید بنویسید که از وقتی night-2 رو اضافه کردن سرعتا شبانه رو از اکانتینگ محدود کردن و قبلا که فقط night بود سرعت شبانه محدود نبود
Last edited by farshad0123; 18-12-2015 at 02:17.
همه دانلود میکنن چون پولش رو دادن مگه حق کسی رو خوردیم ؟؟؟.من نفهمیدم شما طرف مایی یا اونا؟اینترنت به این گرونی ؟برید تو فروم های دیگه مثل مشهد همه نصف قیمت خوزستان پول میدن و دانلود شبانه هم دارند .
برا من تا 2:05 سرعت 130بود بعد از 2:05 به بعد دانلود تعطیل شد الان فقط صفحه باز میکنه![]()
برا اینکه شبانه رو حذف نکنن میگم تنظیم مقررات از کجا میدونه که مخابرات سرعتا رو از اکانتینگ محدود کرده؟اگه شما بگی سرعت شبانه پایینه که تنظیم مقررات نمیفهمه مخابرت چیکار کرده و میگه بخاطر ترافیک بالای شبکست و شبانه باید حذف بشه مخابرات هم که از خداشه شبانه رو حذف کنه
باید قضیه night-2 رو برا تنظیم مقررات توضیح بدید و عکسشو بفرستید که متوجه بشن قضیه چی بوده
Last edited by farshad0123; 18-12-2015 at 02:31.
حذف کنن خیالمون راحت بشه
در ضمن مخابرات کارش قانونیه میگن اینترنت شبانه یک ارزش افزوده است و با توجه نسبت یک به هشت اگر سرعتتون اومد زیر 32 میتونی اعتراض کنی !
تنها راه اینترنت خوب داشتن از ایران رفتنه
![]()
Last edited by lamp23; 18-12-2015 at 02:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)