تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2751 از 4105 اولاول ... 1751225126512701274127472748274927502751275227532754275527612801285132513751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,501 به 27,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    دوستان من 2 ماهی هست دفترچه سربازیم رو پست کردم ( 1 اسفند اعزامم ) و محل زندگیم رو تو دفترچه تهران زدم و همون تهران پست کردم ( تهران مجردی زندگی می کنم ) حالا پشیمنون شدم که چرا تهران زدم می خوام همون محل زندگی پدر و مادرم بزنم که اگه شهر خودم افتادم راحت باشم ...
    ایا زمانی واسه ویرایش دفترچه و تغییر محل سکونت وجود داره ؟ چطوری میتونم تغییر بدم
    ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    دوستان من 2 ماهی هست دفترچه سربازیم رو پست کردم ( 1 اسفند اعزامم ) و محل زندگیم رو تو دفترچه تهران زدم و همون تهران پست کردم ( تهران مجردی زندگی می کنم ) حالا پشیمنون شدم که چرا تهران زدم می خوام همون محل زندگی پدر و مادرم بزنم که اگه شهر خودم افتادم راحت باشم ...
    ایا زمانی واسه ویرایش دفترچه و تغییر محل سکونت وجود داره ؟ چطوری میتونم تغییر بدم
    ممنون از همگی
    سلام

در مورد ویرایش اطلاعات می تونید به پلیس +10 مراجعه کنید. (به احتمال زیاد قابل ویرایش هست)

3. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
    1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
    2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
    3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
    ممنون.
    دوستان لطفاً به سوالات منم جواب بدین

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی امروز رفت نظام وظیفه؟
    میگن کدا مشخص شده.

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

کسی از کدا خبر داره ؟سایت نظام وظیفه که کلا به درد نمیخوره الانم جواب نمیده شنبه بریم پلیس ۱۰ جوذب میدن اونجا؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی از کدا خبر داره ؟سایت نظام وظیفه که کلا به درد نمیخوره الانم جواب نمیده شنبه بریم پلیس ۱۰ جوذب میدن اونجا؟
    نه پلیس+10بدرد نمیخوره!فقط نظام وظیفه

send from 1100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام به همگی. بعد از یه مدت کوتاه مجدد به انجمن برگشتم تا ببینم چه خبره و تمام کامنت های چندین صفحه گذشته دوستان رو خوندم. ظاهرا فعلا مکان اعزام اسفندی ها مشخص نشده ولی ایشالا به زودی مشخص میشه، خیلی عجله نداشته باشید. توکل به خدا. یاد چندین هفته پیش خودم میوفتم که هر روز به اینجا سر میزدم تا اینکه روز اعزامم رسیدو از اینجا کمی دور شدم. الانم حداکثر 3 هفته تا پایان آموزشیم مونده و واقعا تا اینجا دوره خوبی بوده و اونجور که پیش بینی می کردم سخت باشه نبوده که البته این مورد بستگی داره تو چه پادگان، گردان و گروهانی میوفتید. بنده پادگان 02 ارتش هستم. واقعا این مورد خیلی تاثیرگذاره و اینکه دوستان از الان به فکر اینن که کدوم پادگان میوفتن و یا بعضیا میگن فلان پادگان سختیش زیاده یا فلان پادگان سختیش کمه و از این حرفا، کاملا نسبی هست و اصلا تا روزی که گروهانتون تو پادگان مشخص نشده هیچی مشخص نیست. الان تو پادگان 02 تو یه گردان 6 تا گروهان وضعیت سختی و راحتیشون باهم فرق داره، من نوعی میام میگم پادگان 02 خوبه ولی مثلا شاید یکی پیدا بشه تو یه گروهان دیگه بوده که اذیتش کردن میگه 02 خوب نیست! پس با حرف های دیگران خیلی دلتون رو خوش نکنید و یا برعکس خیلی نگران نشید.

یکی از دوستان در مورد آسایشگاه های مقطع های تحصیلی مختلف پرسیده بود که باید بگم تو 02 دوتا گردان برای تحصیل کرده ها هست که تو این دو گردان آسایشگاه های فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکیه و با هم هستن، ولی گردان های دیگه مخصوص دیپلم و زیر دیپلمه ها هست. در مورد پادگان 01 هم باید بگم که فقط لیسانس و لیسانس به بالا میگیره (دیپلم و فوق دیپلم نمیگیره).

اعزامی اسفند ماه هم میتونن خوشحال باشن چون افسرای ما که میگن اسفند ماه بهترین دوره هست و یا به قول معروف دوره اسفند دوره طلایی هست چون کلی تعطیلی داره. افسرای ما که گفتن اعزامی های اسفند از دو سه روز مونده به عید تا 13 فروردین تعطیلن!
    ایشالا اگه عمری بود و بعدا کد بچه های اسفند ماه اومد و آخر دو هفته آینده نگهبانی نخوردم بازم اینجا سر میزنم تا دینمو به بچه های 02 اسفند ماه ادا کنم ، همونطور که بچه های آبان ماه دینشونو به ما ادا کردن!

موفق باشید

9. 8 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
    پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه
    ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه

دوستان میگن از سال دیگه 24 ماه میشه این 3 بند 24 ماه میشه ؟
    20بهمن دفترچه رو ببری پلیس+10 21 ماه خدمت و غیبت بخشیده میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی جواب شوال منو نمی دونه؟؟!!

یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
    اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز . من اعزامی 12/1 هستم . پریروز رفتم نظام وظیفه ی شهرمون شاهرود و با ارائه ی کد ملی ، بهم گفتن که افتادی پدافند هوایی سمنان . خواستم از دوستان بپرسم که په جور جایی هست ؟ فضاش چطوره ؟ مدرک درسیم هم فوق لیسانس کامپیوتر هست . ممنون می شم دوستایی که اطلاعی دارن ، من رو هم در جریان قرار بدن .

13. این کاربر از amir k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •