تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2751 از 4428 اولاول ... 1751225126512701274127472748274927502751275227532754275527612801285132513751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,501 به 27,510 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان توی قسمت پروفایل گزینه ای هست به نام چک کردن ایمیل. می خواستم بدونم چطوری می شه ایمیل از پارس آنلاین گرفت و آیا این ایمیل رایگان

هست یا هزینه ای برای آن باید پرداخت کرد.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درست.توی روز فرقی نمیکنه. حلا با این اتقافی که افتاده یعنی سرعتشون در شب فرق کرده؟ مثلا 512 چقدر میشه و 1 مگ چقدر؟ من الان شاتل از ساعت 1 تا 8 100 مگ هم نمیتونم دنلود کنم.سرعت همش روی 8 کیلوبایت هست.چون محدودم کردن!
    دقیقا وقتی ساعت 2 میشه سرعتها به این حالت در میاد،

512 روی 70 کیلو

یه مگ 120

دو مگ 230

البته من نمیدونم محدود کننده سرعت روی همه مرکزها اعمال شده یا نه به همین خاطر تا تست نشه قابل پیش بینی نیست.

واقعا ۳ گیگ حجم برا من کمه
    دوستان بنظرتون چی کار کنم ۲ روزه ۲مگ محدود گرفتم و تا الان ۸ گیگ مصرف کردم( به جز ساعت رایگان)
    خوبه ماهه دیگه ۵۱۲ با ۱۰ گیگ حجم بگیرم یا با همین یجوری سر کنم؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

یه چیزی که من فهمیدم چون خودم دو مگ دارم و قبلش هم 128 داشتم اینه که متاسفانه هرچی سرعت بیشتر باشه بیشتر هم از حجم کم میشه چون اینا عمدا سیستمو به این حالت گذاشتن تا با سرعت بیشتر حجم مشترک زودتر تموم بشه واسه من تا یه سایت باز میکنم 20 30 مگ کم میشه !! در صورتی که با 128 نهایت یکی دو مگ میشد. الان با وجودی که روزانه 5 دقیقه مفید هم بیشتر از نت استفاده نمیکنم 10 روز نرفته 1.5 گیگ مصرف شده !!!

یا باید قید دانلود شبانه رو بزنید و 128 نامحدود بگیرید یا اینکه کلا وبگردی روزانه رو تعطیل کنید و دو مگ بگیرید. 512 به درد نمیخوره سرعتش پایینه شبا بیشتر از 70 نمیره البته در نهایت بازم هر مرکز به مرکز فرق میکنه و ممکنه اینطوری نباشه و سرعتا همه یکی باشن
    Last edited by Memonex; 31-12-2013 at 17:16.

3. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

5. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

512 روی 70 کیلو

یه مگ 120

دو مگ 230

البته من نمیدونم محدود کننده سرعت روی همه مرکزها اعمال شده یا نه به همین خاطر تا تست نشه قابل پیش بینی نیست.

یه چیزی که من فهمیدم چون خودم دو مگ دارم و قبلش هم 128 داشتم اینه که متاسفانه هرچی سرعت بیشتر باشه بیشتر هم از حجم کم میشه چون اینا عمدا سیستمو به این حالت گذاشتن تا با سرعت بیشتر حجم مشترک زودتر تموم بشه واسه من تا یه سایت باز میکنم 20 30 مگ کم میشه !! در صورتی که با 128 نهایت یکی دو مگ میشد. الان با وجودی که روزانه 5 دقیقه مفید هم بیشتر از نت استفاده نمیکنم 10 روز نرفته 1.5 گیگ مصرف شده !!!

یا باید قید دانلود شبانه رو بزنید و 128 نامحدود بگیرید یا اینکه کلا وبگردی روزانه رو تعطیل کنید و دو مگ بگیرید. 512 به درد نمیخوره سرعتش پایینه شبا بیشتر از 70 نمیره البته در نهایت بازم هر مرکز به مرکز فرق میکنه و ممکنه اینطوری نباشه و سرعتا همه یکی باشن
    سلام
    ممنون از کمکتون
    آره دیگه نمیدونم چی کار باید کرد من که میخوام برنامه بریزم صبح ها یه ساعت زودتر بیدار شم به جای ۶ ساعت ۵ پاشم و یه ساعت وب گردی کنم.

7. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

512 روی 70 کیلو

یه مگ 120

دو مگ 230

سلام

نرم افزار netlimiter رو نصب کن.
    باهاش میتونی سرعت اینترنت رو برای برنامه یا مرورگرهای خاصی که از اینترنت استفاده میکنه ( مثلا موزیلا یا کروم و.... ) محدود کنی.
    سرعت رو بزار رو 64 یا 128 کیلوبایت.با همین سرعت فعلی میتونی اینترنت گردی کنی.فقط حجم کمتر استفاده میشه و عکس ها یکم دیرتر باز میشن.

9. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا ۳ گیگ حجم برا من کمه
    دوستان بنظرتون چی کار کنم ۲ روزه ۲مگ محدود گرفتم و تا الان ۸ گیگ مصرف کردم( به جز ساعت رایگان)
    خوبه ماهه دیگه ۵۱۲ با ۱۰ گیگ حجم بگیرم یا با همین یجوری سر کنم؟

:O مگه چیکار میکنی حاجی؟؟؟؟

فیلم آنلاین میبینی زیاد؟

11. این کاربر از ekhatooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

واقعا این پارس آنلاین به تمام معنا آشغال شده ؛ سرعت شبانه 256 و 1024 هیچ تفاوتی با هم نداره ؛ 1 مگ دارم 150 مگ تو کل ساعت رایگان از آپلود باز دانلود کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

درود
    دوستان کسی این پلن پارس آنلاین را تست کرده؟
    POL-2048-3G
    سرعت دانلود در ترافیک شبانه چند مگابیت است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

512 روی 70 کیلو

یه مگ 120

دو مگ 230

تشکر.فقط یه سوال دیگه.شب در ساعات رایگان در شاتل از 1 تا 8 چند روز پشت سر هم دانلود کنی سرعتت بر میگرده روی 9 و8 و ...کیلوبایت ( 1 مگ دارم) میگن چون زیاد دانلود میکنی ما شیر میکنیم..

پارس انلاین که اینطور نیست؟ لطفا تا مروز جواب بدید تا من برم پارس انلاین ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تشکر.فقط یه سوال دیگه.شب در ساعات رایگان در شاتل از 1 تا 8 چند روز پشت سر هم دانلود کنی سرعتت بر میگرده روی 9 و8 و ...کیلوبایت ( 1 مگ دارم) میگن چون زیاد دانلود میکنی ما شیر میکنیم..

پارس انلاین که اینطور نیست؟ لطفا تا مروز جواب بدید تا من برم پارس انلاین ..
    من الآن بیشتر از 1 ماهه که 2 مگ محدود دارم، شبی هم به طور متوسط بالای 5 گیگ دانلود رایگان داشتم، ولی هنوز که خبری نیست. تازه اگه محدود هم کنن می‌آد رو سرعت اسمی نه این که شیر فلکه رو ببندن. البته این وضعیت حالای منه. معلوم نیست 1 ماهه دیگه هم همین طور باقی بمونه یا نه.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •