تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2751 از 3745 اولاول ... 175122512651270127412747274827492750275127522753275427552761280128513251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,501 به 27,510 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

چي بگيرم كه سرعتش مثل adsl باشه ؟ من سرعت تو دانلود واسم خيلي مهمه وگرنه pageباز كردن با نت سيمم هم ميشه و عاليه و لطفا بگين چي عاليه و مناسب هم باشه ؟؟
    بستگی داره فاصله تون از مرکز خیلی دور نباشه

و منظورتون از سرعت دانلود چقدر باید باشه 1 مگ 2 مگ

الان من پارس دارم 512 ولی خطم رو روی 9 مگ بستن چون خطم کشش 9 مگ رو داشته

انصافا سرعت دانلودش خوبه پارس ولی سرعت پیج باز کردنش خوب نیست

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب مگر نميگين خط pcmنميشه adsl گرفت ؟ پس چي بگيرم كه سرعت دانلودش مثل adsl باشه و عالي ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خوب مگر نميگين خط pcmنميشه adsl گرفت ؟ پس چي بگيرم كه سرعت دانلودش مثل adsl باشه و عالي ؟؟
    ببخشید من حواسم نبود شما pcm دارید

باید به فکر راه دیگه ای باشید

الان دوستان تو تایپیک 3g و 4g تستای عالی میذارن که حتی از adsl هم بالاتره

یه مودم 3g یا 4g بگیرید فقط قیمت دستم نیست که چقدره

راستی من شنیدم میتونید درخواست بدید که از pcm خارج بشه خطتون یه چیزی تو همین مایه ها شنیدم.

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تو سايت اينترنت پيشگامان رفتم و خط تلفنمو زدم و گفت خطتتون pcm هست ولي تو سايت صبانت رفتم و شماره را دادم و نوشت خوشبختانه به اين خط اينترنت ارايه ميشه و نميدونم چي هست ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من تو سايت اينترنت پيشگامان رفتم و خط تلفنمو زدم و گفت خطتتون pcm هست ولي تو سايت صبانت رفتم و شماره را دادم و نوشت خوشبختانه به اين خط اينترنت ارايه ميشه و نميدونم چي هست ؟؟
    فکر کنم اینترنت به pcm میدن اگر اشتباه نکنم ولی سرعت بالا نیست

الان شما از چه طریقی و چه سرویسی به اینترنت وصل هستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

داداش برو مخابرات بپرس سایت ملاک نیست
    اگه خطت pcm بود شاید قبول کنن با دریافت مبلغی خطتو از pcm در بیارن
    ( واسه دوستم 6 هزار تومن گرفتن البته از خود مخابرات مجبورش کردن 6 ماه بگیره که با شکایت به سه ماه کاهشش دادیم و بعد تخلیه کرد از اسیاتک گرفتیم واسش)
    در غیر این صورت هیچ کجا حتی مخابراتم نمیتونه بهت اینترنت بده

9. این کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان كه منزليم با اسياتك و اون مال مغازه هست كه pcm ميگه هست

11. این کاربر از behnambb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان كه منزليم با اسياتك و اون مال مغازه هست كه pcm ميگه هست
    در سایت 195 شکایت کن بابت pcm بودن خط ، اوکیش میکنن...

13. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان نه روی pcmامکان نصب adsl وجود داره نه با شکایت برش میدارن چون بستگی به این داره که امکانات مخابراتی در اون منطقه باشه یانه پس کسی نمیتونه مخابرات رو اجبار بکنه شامل شکایت نمیشه. Pcm به این صورته که در حالت عادی یک چهارم از پهنای یک سیم تلفن مربوط به مکالمه و سه چهارم اون آزاد است که میتونه برای adsl استفاده بشه اما در مناطقی که مخابرات امکانات نداره که به هر نفر یک خط واگذار بکنه میاد سر خط داخل جعبه تقسیم درب منزل یکدانه دستگاه Pcm میگذراند که یک خط رو به چهار خط تلفن تبدیل میکنه یعنی اون سه چهارم خالی سیم رو به سه مشترک دیگه میده بر این اساس دیگه اون خط جایی برای اینترنت نداره.pcm در اصل یک راه حل موقتی و کار راه بنداز هست و قانونا باید وقتی زیرساخت فراهم شد خط رو برگردانند اما در کشور ما دیگه خودتون اوضاع بهتر میدونید. بهرحال اگر واقعا اصرار به adsl دارید تنها راه خارج کردن خط از Pcm مراجعه حضوری و دادن درخواست به مخابرات منطقه و پیگیری و از اون بهتر داشتن یک ویتامین پ و آشنا در مخابرات هست بخوان بکنند کار یک ساعته.البته هم از داخل مخابرات باید خط برگرده و هم مامور بفرستند درب منزل از جعبه تقسیم که جای شما رو با یکی از همسایه ها که Pcm نیست عوض بکنه. من چند سال پیش این کارو کردم به دیدار ریس مخابرات منطقهمون رفتم بنده خدا آدم خوبی هم بود یک تلفن زد گفت کارش انجام بدید و تا ظهرش انجام شد. اون موقع اینترنت پرسرعت موبایل نبود وایمکس هم منطقه ما پوشش خوب نداشت و راهی نداشتم. اما الان گزینه های بیشتری هست. برای مغازه شما دوست من بهتون گفتم بهترین گزینه در صورت پوشش 3g یا 4g خرید یک مودم هست.خصوصا اگه برای دانلود میخواهید این بهترین گزینه هست و بسته به منطقه سرعت میتونه ده ها برابر adsl هم برسه قیمتش هم بهتره مثلا ایرانسل شش ماهه بگیرید هر گیگ دو تومن میافته. حدودا نصف adsl. قیمت مودم متفاوته 3g زیر دویست تا حدود صد تومن و 4gبالای دویست تا پانصد تومن. بهترین انتخاب حال هوااوی e8372 هست حدود 220تومن دوتاش تازگی خریدم کاملا راضیم 4g هست وای فای داره و بصورت usb جمع و جور به هر پورت usb هم میشه استفادش کرد داخل ماشین یا شارژر موبایل یا رسیدن و هرجا دیگه. یعنی قابل حمله. وایمکس مودمش ارزان تره اما سرعتش حداکثر مانند adsl هست و قیمت گیگش خیلی گران هست حدود ۹ تومن که این گزینه آخر برای انتخاب میتونه باشه. اگر هم دور و برتون کسی وایرلس استفاده میکنه میشه با هزینه مناسب یه انشعاب از اون بگیرید البته خودتون هم میتوانید بتنهایی وایرلس نصب کنید اما حدود 500_600 تومن هزینه اولیه مودم و آنتن هوایی داره. نرخش عین adsl هست و سرعتش خوبه.

15. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نه روی pcmامکان نصب adsl وجود داره نه با شکایت برش میدارن چون بستگی به این داره که امکانات مخابراتی در اون منطقه باشه یانه پس کسی نمیتونه مخابرات رو اجبار بکنه شامل شکایت نمیشه. Pcm به این صورته که در حالت عادی یک چهارم از پهنای یک سیم تلفن مربوط به مکالمه و سه چهارم اون آزاد است که میتونه برای adsl استفاده بشه اما در مناطقی که مخابرات امکانات نداره که به هر نفر یک خط واگذار بکنه میاد سر خط داخل جعبه تقسیم درب منزل یکدانه دستگاه Pcm میگذراند که یک خط رو به چهار خط تلفن تبدیل میکنه یعنی اون سه چهارم خالی سیم رو به سه مشترک دیگه میده بر این اساس دیگه اون خط جایی برای اینترنت نداره.pcm در اصل یک راه حل موقتی و کار راه بنداز هست و قانونا باید وقتی زیرساخت فراهم شد خط رو برگردانند اما در کشور ما دیگه خودتون اوضاع بهتر میدونید. بهرحال اگر واقعا اصرار به adsl دارید تنها راه خارج کردن خط از Pcm مراجعه حضوری و دادن درخواست به مخابرات منطقه و پیگیری و از اون بهتر داشتن یک ویتامین پ و آشنا در مخابرات هست بخوان بکنند کار یک ساعته.البته هم از داخل مخابرات باید خط برگرده و هم مامور بفرستند درب منزل از جعبه تقسیم که جای شما رو با یکی از همسایه ها که Pcm نیست عوض بکنه. من چند سال پیش این کارو کردم به دیدار ریس مخابرات منطقهمون رفتم بنده خدا آدم خوبی هم بود یک تلفن زد گفت کارش انجام بدید و تا ظهرش انجام شد. اون موقع اینترنت پرسرعت موبایل نبود وایمکس هم منطقه ما پوشش خوب نداشت و راهی نداشتم. اما الان گزینه های بیشتری هست. برای مغازه شما دوست من بهتون گفتم بهترین گزینه در صورت پوشش 3g یا 4g خرید یک مودم هست.خصوصا اگه برای دانلود میخواهید این بهترین گزینه هست و بسته به منطقه سرعت میتونه ده ها برابر adsl هم برسه قیمتش هم بهتره مثلا ایرانسل شش ماهه بگیرید هر گیگ دو تومن میافته. حدودا نصف adsl. قیمت مودم متفاوته 3g زیر دویست تا حدود صد تومن و 4gبالای دویست تا پانصد تومن. بهترین انتخاب حال هوااوی e8372 هست حدود 220تومن دوتاش تازگی خریدم کاملا راضیم 4g هست وای فای داره و بصورت usb جمع و جور به هر پورت usb هم میشه استفادش کرد داخل ماشین یا شارژر موبایل یا رسیدن و هرجا دیگه. یعنی قابل حمله. وایمکس مودمش ارزان تره اما سرعتش حداکثر مانند adsl هست و قیمت گیگش خیلی گران هست حدود ۹ تومن که این گزینه آخر برای انتخاب میتونه باشه. اگر هم دور و برتون کسی وایرلس استفاده میکنه میشه با هزینه مناسب یه انشعاب از اون بگیرید البته خودتون هم میتوانید بتنهایی وایرلس نصب کنید اما حدود 500_600 تومن هزینه اولیه مودم و آنتن هوایی داره. نرخش عین adsl هست و سرعتش خوبه.
    بامیلو افر زده زیر 200 تومان مدل 8372 ! من خطم pcm خالی نمیکردن 195 شکایت کردم از مخابرات تازه میگفت شما حرفی از تخلیه نزدی به هرحال تخلیه شد ولی مخابرات خیلی زرنگه

Sent from my LT25i

17. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •