بین ساعت 2 تا 8 از لحظه ای که اینترنت رو وصل کنی تا 3 ساعت بعد میتونی تا 60 گیگ بگیری .مثلا 2 تا 5 - 3 تا 6 - 4:30 تا 7:30
بین ساعت 2 تا 8 از لحظه ای که اینترنت رو وصل کنی تا 3 ساعت بعد میتونی تا 60 گیگ بگیری .مثلا 2 تا 5 - 3 تا 6 - 4:30 تا 7:30
اگه من یه بسته معمولی ۱ گیگی داشته باشم و یک بسته ۱ ساعتی شبانه داشته باشم، وقتی که شب از ساعت ۳ تا ۴ دانلود داشته باشم کدومش استفاده میشه ؟
وقتی که بسته شبانه تموم بشه اتومات میره رو روزانه ؟
اگه نخام روزانه بلافاصله بعد از شبانه استفاده نشه (خابیدی دیگه یهو شبانه تموم میشه میره رو روزانه) کار خاصی باید انجام بدم؟ (روی مودم E3372 )
2 تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه . بسته شبانه تموم شه از حجم بسته اصلیت کم میکنه . برای اینکه شارژ خطت استفاده نشه راه هست ولی برای اینکه از بسته روزانت استفاده نکنه راهی نیست جز اینکه حواست باشه
اتفاقا دیروز نزدیک ۱۰۰۰ شارژ داشتم که بعد از تموم شدن بسته پیامش اومد ولی تا اومدم به خودم بجنبم همون ۱۰۰۰ تومنم مصرف کرده بود
چه راه کاری داره ؟
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کن .
سلام دوستان تری جی ایرانسل در روستاها باند ---- میزان بردش چقدره؟
سلام دوستان
منم یه سوال مشابه دارم
بسته 6 تا 12 هفتگی و 100 گیگ 6 ماهه رو همزمان دارم حالا در ساعت 6 تا 12 ظهر استفاده کنم از کدوم کم میشه؟
از ۶ تا ۱۲ از همین بسته ساعتی استفاده میشه اما برای من گاهی از بسته اصلی مصرف میکرد شما واسه احتیاط یکی دوبار نت خاموش روشن کن تا بیوفته رو ساعتی.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by amirbrad; 03-02-2017 at 12:00.
البته سیگنال ضعیف اینجا
4g+
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)