اینو یکی جواب بده خواهشا
اینو یکی جواب بده خواهشا
برادر اعزام درسته نه اعظام! اونی که شما میگی از عظمت و بزرگی میادحالا از جمله بندی بگذریم که ...
شما اگر بالای دیپلم باشی ماه های زوج اعزام میشی، حالا اگر اولین ماه زوج پیش روتون ظرفیت خالی داشته باشه همون ماه ولی نشد ماه زوج بعدی (شهریور بفرستید احتمال زیاد آبان اعزام هستید)
ولی اگر دیپلم به پایین هستید 18 هر ماه اعزام هستید، پس اگر مثلا اواخر شهریور اقدام کنید احتمالا 18 مهر اعزام خواهید شد.
دوست من اول اینکه اگر تحصیلات دانشگاهی دارید اعزام مهر نداریم ... اعزام فقط اول ماه های زوج هست
شهریور اگر 31 شهریور منظورتون هست که به اعزام ابان نخواهید رسید و اعزام شما دی خواهد بود ...
به طور معمول باید تا 40 روز مانده به اعزام پیش رو مدارکتون ثبت شده باشه و گرنه به اعزام بعدی موکول خواهید شد ..
مومن . اگر هر کسی که بتونه از خانواده و شغل و دوست ونت و... بزنه دیگه خودش به بعثت میرسه !
مگه میخوان بودا بفرستن معبد؟
در کل گفتن این چیزها فقط روحیه رو خراب میکنه
ما اولین نفر نیستیم که خدمت میریم و اخرین نفر هم نیستیم
پس دوستان امید داشته باشید
اگر خیلی پکرید و توخودتونید بشینید فیلم رهایی از شاوشنگ رو ببینید![]()
سلام دوستان
من 26 آذر رفتم بیمارستان امام سجاد برای معافیت..بعد از بررسی توسط سه پزشک گفتن دقیقا یکماه دیگه برو به نظام وظیفه محل سکونتت (شهرستان اطراف تهرانم)..26 دی رفتم نظام وظیفه شهرمون، گفتن بله جوابش اومده از بیمارستان باید منتظر بمونی کمیسیون تشکیل بدیم خبرت میکنیم.
امروز نهم بهمن هست هنوز خبری نشده ! طبیعیه؟ یا برم دوباره سر بزنم؟
من یک سری اطلاعات در مورد وزارت دفاع میخواستم .
وزارت دفاع چیه و اصلا کارش چیه ؟
پست باید بدیم یا همش اداریه ؟
مثل ارتش و سپاه توی بیشتر استانها میتونیم خدمت کنیم یا فقط تو تهرانه ؟
ممنون
یه سوال دیگه !
کارشناسی برق کسی داشته باشه و پدر تو مخابرات باشه
نمیشه یه جوری امریه گرفت ؟؟
سلام از دوستان کسی اگه فهمید برج ۱۲ مشخص شده کجا افتادن اینجا خبر بده همه متوجه شن.
فکر کنم پنج شنبه ها نظام وظیفه تعطیل باشه
احتمالا میره تا شنبه که اعزام ها مشخص شده باشه یا نه
مشخص شده شنبه بپرسید
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)