متاسفانه الان خیلی وقته با باز شدن سایت های خارجی مشکل دارم یا باز نمیشن یا دیر باز میشن !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
متاسفانه الان خیلی وقته با باز شدن سایت های خارجی مشکل دارم یا باز نمیشن یا دیر باز میشن !
مشکل از خود سایته احتمالا
چون من با صبانت هم برام باز نمیشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در مورد مغازه نمیتونید adsl بگیرید چون خطتون pcm هست باید بفکر اینترنت دیگری باشید. مثلا اگر اینترنت موبایل اونجا سرعت و پوشش خوبی داره میتوانید با خرید یک مودم 4gیا 3g خیلی ارزانتر از adsl هم اینترنت داشته باشید. یا میشه وایمکس یا وایرلس بگیرید. اینکه از چه شرکتی بگیرید بنظر من اگر دانلود شبانه مجانی براتون زیاد مهم نیست و سرعت و کیفیت میخواهید هر شرکتی بگیرید بهتر از اسیاتک هست. بعضی هاشون برای مشترکین جدید طرح های خیلی ارزان و خوبی دارند. مثلا صبانت یکساله سی گیگ بمن داده 38تومن سرعت هم عالیه. شاتل هم خوبه.
الان رفتم 9 گیگ حجم بگیرم، پرداخت رو هم انجام دادم و از حسابم کم کرد ولی 9 گیگ اضافه نشده! زنگ زدم پشتیبانی میگه تا 72 ساعت بانک مبلغ رو برمیگردونه.
میخواستیم ببینم برای کسی مورد مشابه پیش اومده؟ چون من ندیدم تا حالا بانک مبلغی رو برگردونه![]()
نظرتان درباره این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیست؟ لطفا اعلام کنید.![]()
بله معمولا 1 روز طول میکشه. سعی کنید از پرداخت آنلاین استفاده نکنید سایتشون مشکل دار هست
از طریق ussd و شماره *733# اقدام کنین
بله پیش اومده برید تو قسمت فاکتور هاتون تو پروفایل میبینید که نوشته اون فاکتور پرداخت نشده
ولی خب حسابتون روهم چک کنید مدام ببینید مطمئن شید برگشت بخوره
دوستان یه سوال
چند روز پیش آسیاتک ثبت نام کردم با اون یوزر پسوردی که داده وارد خود کنترل پنل کاربری میشه ولی با همون یوزر پسورد نمیتونم وارد باشگاه مشتریان بشم
حالا سوالم اینه یوزر پسورد که داده فقط واسه وارد شدن به کنترل پنل کاربری هست یا برای وارد شدن به باشگاه مشتریان هم کاربرد داره؟
این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم نظر بدید و راهنمایی کنید لطفا
چي بگيرم كه سرعتش مثل adsl باشه ؟ من سرعت تو دانلود واسم خيلي مهمه وگرنه pageباز كردن با نت سيمم هم ميشه و عاليه و لطفا بگين چي عاليه و مناسب هم باشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)