بابا آقا مسعود ما پس چی کاره ایم؟ کد اصفهان چنده ؟ بگو منم از تهران زنگ میزنم. ببین چقدر مهربونم!!!!!!!!!!!!
بابا آقا مسعود ما پس چی کاره ایم؟ کد اصفهان چنده ؟ بگو منم از تهران زنگ میزنم. ببین چقدر مهربونم!!!!!!!!!!!!
0311 ......نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اومدم چت روم
اقا یعنی چی ایرانسل شورشو در اورده تا کی باید ایرانسل رو تحمل کنیم؟
فقط بلده تبلیغ کنه
یکی با شماره 0935 به من اس ام ای داده به من فوش میده یعنی چی؟
چرا ایرنسل سیم کارتهاشو به ادمهای عوضی میفروشه؟
چرا ایرانسل جلوی فروش سیمکارتهاشو به اینجور ادما نمیگیره؟
اقایون اعتراض کنید درشو تخته کنند... ام ام اس با کلاسو نمیخوام چی پی ار اس حای کلاس رو نمیخوام
چاکریم مهربون!! همه بچه ها فروم مهربون باشین خیلی خوبهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
در مورد دلیوری باید بگم من دلیوری دارم تو تهران ودر ضمن دائمی دارم. چون چنتا اعتباری میشناسم دلیوری ندارن ولی هرچی دائمی دیدم تو رفقام همگی دلیوری دارند.
دیگه این حرف شما منطقی نیست !
فروشنده از کجا بدونه خریدار به قول شما عوضيه ؟
اگه تکرار شد، شما میتونی با خود شخص تماس بگیری و اگه به توافق نرسیدید میتونید شکایت کنید !
در همه سیستم ها اینطوری هستش !
و این احتمال هم در نظر بگیرید که شاید اشتباهی رخ داده باشه و مخاطب شما نبودی اصلاً
پیروز باشید
جدی ؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به ما مستضعفا فقط ظلم شده![]()
یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم.![]()
در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟![]()
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
نه دیگه سیم کارت اعتباری مال مستضعف هاست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)