اگه اینجوری باشه که جامپ دیگه معنی نداره. چون هرجایی رو میشه چندنفری پریداین جامپ رو باید چند نفره بری . یعنی یکی بشینه باقی جامپ بزنن رو یارشون از رو اون بپرن.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه اینجوری باشه که جامپ دیگه معنی نداره. چون هرجایی رو میشه چندنفری پریداین جامپ رو باید چند نفره بری . یعنی یکی بشینه باقی جامپ بزنن رو یارشون از رو اون بپرن.
با سلام به همه ي دوستان بنده فكر كنم يه هفته اي ميشه دارم كانتر بازي ميكنم از شما با تجربه ها يه سوال داشتم ؟
چرا من نميتونم بپرم بالاي جعبه ها حتي كوچكترين جعبه ولي بقيه راحت ميان ميپرن ؟
اموزش بازی کانتر به صورت انلاین در کدوم صفحه نوشته شده
دوست عزیز ببین این یه ترفند داره .با سلام به همه ي دوستان بنده فكر كنم يه هفته اي ميشه دارم كانتر بازي ميكنم از شما با تجربه ها يه سوال داشتم ؟
چرا من نميتونم بپرم بالاي جعبه ها حتي كوچكترين جعبه ولي بقيه راحت ميان ميپرن ؟
اول از همه باید اینو بدونی که دکمه ی نشستن دکمه ی کنترل سمت چپ هست . ( دکمه پایین سمت چپ کیبود که نوشته CTRL ) وقتی که میخوای بپری روی جعبه ، اول که پرش رو میزنی ، وقتی که پرش به اوج رسید یه دفعه بشین در حالی که رو به جعبه حرکت میکنی . امیدوارم متوجه شده باشی .
اولین صفحه ! توسط Arashi عزیز .اموزش بازی کانتر به صورت انلاین در کدوم صفحه نوشته شده
صفحه اول که در این مورد چیزی ننوشتهاولین صفحه ! توسط Arashi عزیز
مارمولک کوچولو اگه میشه این فایلو یه جای دیگه اپلود کن برای من دانلود نشدمن با نام Eblis در همه ی سرور ها موجود هستم
آموزش کامل آنلاین بازی کردن کانتر در فایل word
سلام
كسي ميتونه روي آسمون كانتر چيزي بنويسه؟ مثل اين تصوير
اگر كسي بلد بود يه ندا بده!
اصلا بياد توي تاپيك مخصوصش بگه!
منظورم تاپيك " روي آسمون كانتر چيزي بنويسيد "
مچكرم
بفرماييد اينم لينك دانلود البته اون يكي هم درست بود ولي يه جا ديگه آپلود كردم
هر مشكلي بود بگيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این عکس رو از کجا آوردی ؟!
ببین احتمالا یه نفر تونسته به بکگراند های کانتر دست پیدا کنه و با فتوشاپ این کار رو انجام بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)