ولی پنج هسته ای نداریم؟ داریم؟ همون i5 منظورش بوده...
ولی پنج هسته ای نداریم؟ داریم؟ همون i5 منظورش بوده...
دوستان من هیچ شناختی از لینوکس ندارم و تا حالا اصلا باهاش کار نکردم ولی حالا بخاطر استفاده از بعضی نرمافزار تخصصی باید از لینوکس استفاده کنم
حالا سوالم اینه چه نسخه ای از لینوکس رو من نصب کنم که هم کارایی لازم داشته باشه هم کار و یادگیریش راحت باشه و زیاد دردسر نداشته باشه
حالا هم ویندوز 8.1 32bit روی سیستم دارم و میخوام کنار ویندوز لینوکس رو نصب کنم و یا اینکه مجازی نصب کنم
حالا کدوم رو دانلود کنم ؟Ubuntu ،Fedora ،SUSE ، Mint
کدوم راحت سبک سریع کارایی بالا
اول با مجازی ساز نصب کن مثله vmware بعد کنره ویندوز نصب کن. لینوکس هم لینوکسه ... . با هر کدوم دوست داشتی شروع کن ولی من mint رو پیشنهاد میدم چون واسه شروع آسونه
lممنون
خودم دقیقا همین روش رو انتخاب کردم و نسخه لینوکس هم مثل اینکه مینت کاربردیتر هست و کار باهاش راحتره
فقط به نظرتون کدوم نسخه بین Cinnamon و MATE بهتر هست و دقیقا تفاوتشون رو بجز گرافیک کاربری من متوجه نشدمیعنی فقط توی گرافیک تفاوت دارن و کارایی و برنامه ها هیچ تفاوتی ندارن؟
این نسخه لینوکس احتیاج به درایورهای سخت افزار داره یا مثل ویندوز 7و8 خودش سخت افزارها رو میشناسه
برنامه مجازی ساز vmware میگن سنگین هست و VirtualBox رونتر و سبکتر هست
کدومش پیشنهاد میشه؟
ببخشید چون من میخوام استفاده کنم و از این شاخه به اون شاخه نمیخوام بپرم اینقدر سوال میپرسم
Last edited by havzhini; 01-10-2013 at 18:36.
عه چه جالب...دوست ضد ایدئولوژیست خوب مون:
ببین دوست عزیز...یک حدیثی هست() که مضمونش اینه که از هر چی میترسی به پر توش!
vm و virtual box رو فراموش کن...لینوکس مینت نصبش فوق العاده راحت تر از ویندوزه ....مینت رو نصب کن و حالش رو ببر...گیر کردی...ما اینجا هستیم
درایورها:لینوکس به علت تفاوت معماری هسته اش با ویندوز ...اغلب داریورهای سخت افزاری رو در سطح کرنل خودش شناسایی میکنه...بنابراین شما دیگه نیازی به درایورهای سخت افزاری مثل ویندوز ندارید!!
مگر در شرایط خاص و کارهای خاص!!
در مورد میزکار:در صفحه اول تاپیک لینوکس مینت به مبسوط توضیح دادم!(راهنمای نصب هم موجود است)
اما من به شما mate رو توصیه میکنم...بعلت پایداری!! دلیل قانع کننده ای نبود؟
Last edited by H A M A S; 01-10-2013 at 19:00.
خیلی ممنون بزرگوار
مطالبتون رو اتفاقا مطالعه کردم و واقعا مفید بود
اخه من کاربرد زیادی ندارم و فقط یکسری برنامه تخصصی تحت لینوکس باید کار کنم، سیستمم هم لگد! میندازه همین یه ویندوز رو ، حالا یه سیستم عامل دیگه بیاد معلوم نیست چی بشه
ولی خیلی وقته دوست داشتم لینوکس رو تجربه کنم همین بهانه شد بیام سراغش
من Cinnamon رو دانلود کردم، یعنی بندازم دور! برم Mate رو دانلود کنم؟
Cinnamon زیباتر از mate هست به نظرم
درضمن مراقب باشید کل هاردتون رو فرمت نکنید موقع نصب، خیلیها این جوری با بی دقتی اطلاعاتشون رو از دست دادن.
سیستم های ضعیف با لینوکس راندمان بهتری دارند نسبت به ویندوز...
اینجور که گفتی سیستم ات ضعیفه پس اصلا و ابدا سراغ نرم افزارهای مجازی نرو...یک راست لینوکس رو نصب کن که در ان واحد منابع سیستمی ات در خدمت یه سیستم عامل باشه
خودم تا به حال سینامون رو نصب نکردم ولی تقریبا به بلوغ خوبی رسیده...حالا که دانلود کردی استفاده کن
سلام.چطور میشه لینوکس رو نصب کرد به طوری که بعد حذفشون گراب اصلا خراب نشه؟2تا هارد دارم.
هیچ طور....چرا میخوای لینوکس رو نصب کنی که باز پاک کنی؟
ریکاوری منوی بوت بعد از پاک کردن گراب خیلی راحته
Last edited by H A M A S; 02-10-2013 at 15:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)