شاید ایشون شیطنتشون گرفته، موقع دانلود سرعت اینترنت گرفته اند. چون معمولا سرعت اپلود کمتر از دانلود هستش مگر اینکه فیبر نوری باشه که نهایت برابر سرعت دانلود هستش.![]()
شاید ایشون شیطنتشون گرفته، موقع دانلود سرعت اینترنت گرفته اند. چون معمولا سرعت اپلود کمتر از دانلود هستش مگر اینکه فیبر نوری باشه که نهایت برابر سرعت دانلود هستش.![]()
یک تست با سرور های خارجی میگیرید؟
دوستان زیاد هیجان زده نشید این تستی که گذاشتند تست داخلی هست
تجربه قبلیم از تانوما که اصلا خوب نبود چون سرعت آپلودش پایین بود به کارم نیومد کنسل کردم.
من فقط واسه سرور داخلی نیاز به تانوما دارم آیا هزینه ترافیک داخلی با خارجی تو سرویس تانوما هم متفاوته؟
واسه شخصیت حقوقی و شرکت ها کسی تانوما گرفته؟ نهایت چه سرعتی میتونن بدن؟ من یه سرور تو شهرستان خواستم راه بندازم به عنوان شخصیت حقوقی وارد مرکز مخابراتیش شدم یارو مثل اسکول ها هی میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی؟سریع کیسه میدوزن انگار رئیس شرکت اسنپ اومده تانوما بگیره تا میگی حقوقی معلوم نیست چی به چیه خر تو خریه.
الان تصمیم گرفتم محل سرور رو به تهران انتقال بدم امیدوارم تهران اینجوری نباشه که بگن چقدر میخواهی هزینه کنی! من سرعت یک گیگ میخوام
شخص حقوقی میشه دیتا
که نهایت سرعتش تو ایران 10G هست
مثل مرکز داده برج میلاد
یعنی به قول دوستمون اگه هر کور core 2.5 گیگ باشه به عنوان شخص حقوقی بهتون 4 کور میدن که البته مسلما نمیدن
دوستا از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟
چرا نمیدن؟
قیمت مشخص داشته باشه باهاش کنار میام اما قبلا تو مرکز مخابراتی رفته بودم میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی اصلا مبلغ مشخصی نمیگفت
این مطلب رو کسی که برای ما فیبر کشی ساختمان انجام داد بهم گفت
گفت یه جفت سیم نوری میشه یه کور بیشتر از یه کور یکی برای ارسال هست یکی برای دریافت ..
بیشتر از یه کور بهش میگن اینترنت " کارخونه " تا جایی که من شنیدم گرفتنش کار هر کسی نیست
یعنی رو بستر وایرلس بهت بدن رو فیبر نوری نمیدن .
یعنی شما میگی چرا معادل اینترنت برج میلاد رو بهت نمیدن ؟؟ من نمیدونم چرا از خودشون بپرس ببین چی میگن
یکی از دوستان اشاره کرد گفت سرعت هر کور معادل 2.5 گیگ هست همین 2.5 گیگ را برای هیشکی الان پر نمیکنند
تانوما مثل اینکه فعلا 1 کور هست
---------------------
اگه بیشتر از 1 کور میدادن من خودم همه حسابم رو خالی میکردم میگرفتم
اون 10 گیگ هم که برج میلاد داره احتمال زیاد فقط اینترانت هست چون فقط برای میزبانی سایت های داخلی هست ه
با سلام در خصوص مرکز مخابراتی شهید عاطف و فیبر و vdsl من چند روز پیش با رئیس مخابراتی صحبت میکردم vdsl میگفت فعلا پرت هاش تکمیل شده و چند منطقه میدادن ولی الان موجود نیست تا کافو های جدید نصب کنن که با یکی داشت صحبت میکرد مثه که دارن کافو های جدید میارن و اینکه پرسیدم گفت ftth رو میتونیم براتون نصب کنیم که باید پیش مسئولش بریم و امکان سنجی شه و فرم ftth پرکنیم و با مسئولش در مورد شرایط حرف بزنیم و ببینیم نزدیک ترین جایی که فیبر رد شده نصبت به خونه کجاس که البته اینجوری که از لحنشون بر میومد یه جورایی اکثر جاها امکانپذیره ولی سیبیله بعضی جاها باید چرب شه!و به هر حال این هفته که هفته ی دولت هست و خبرایی در حوزه ی اینترنت هم میاد میتونه کمک کننده باشه در روند کاریشون و نهایتا همین کافوهای فیبر نوری برای vdsl بیاد خوبیی که داره باعث میشه اکثر نقاط تهران وشهر ها فیبر کشی بشی و شرایط بری ftth هم بهتر بشه!
و یه چیز دیگه هم اینکه تعجب میکنم بعضی دوستان از سرعت گیگابیتی و چند گیگابیتی حرف میزنن !جدا ازینکه این سرویس در کشورای پیشرفته هم به هر کسی داده نمیشه ولی بحثی که هست حجم هست که به نظرم خیلی مهمتر از سرعته!یعنی سرعت دانلودتون ۲۰۰ مگابایت باشه ولی حجم محدود شما حتی با یک اشتباه در دانلود حجم هم میتونید ظرف کمتر از یکساعت کل حجم ماهتون رو به راحتی مصرف کنید و این مسخره هستش!![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 11 مهمان)