تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 602 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

روی فیبرنوری سرعت 19 که adsl هست
    آپلود بیشتر از دانلود!
    شاید ایشون شیطنتشون گرفته، موقع دانلود سرعت اینترنت گرفته اند. چون معمولا سرعت اپلود کمتر از دانلود هستش مگر اینکه فیبر نوری باشه که نهایت برابر سرعت دانلود هستش.

2. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

یک تست با سرور های خارجی میگیرید؟
    دوستان زیاد هیجان زده نشید این تستی که گذاشتند تست داخلی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

تجربه قبلیم از تانوما که اصلا خوب نبود چون سرعت آپلودش پایین بود به کارم نیومد کنسل کردم.

من فقط واسه سرور داخلی نیاز به تانوما دارم آیا هزینه ترافیک داخلی با خارجی تو سرویس تانوما هم متفاوته؟

5. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

واسه شخصیت حقوقی و شرکت ها کسی تانوما گرفته؟ نهایت چه سرعتی میتونن بدن؟ من یه سرور تو شهرستان خواستم راه بندازم به عنوان شخصیت حقوقی وارد مرکز مخابراتیش شدم یارو مثل اسکول ها هی میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی؟ سریع کیسه میدوزن انگار رئیس شرکت اسنپ اومده تانوما بگیره تا میگی حقوقی معلوم نیست چی به چیه خر تو خریه.

الان تصمیم گرفتم محل سرور رو به تهران انتقال بدم امیدوارم تهران اینجوری نباشه که بگن چقدر میخواهی هزینه کنی! من سرعت یک گیگ میخوام

7. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

شخص حقوقی میشه دیتا

که نهایت سرعتش تو ایران 10G هست

مثل مرکز داده برج میلاد

یعنی به قول دوستمون اگه هر کور core 2.5 گیگ باشه به عنوان شخص حقوقی بهتون 4 کور میدن که البته مسلما نمیدن

9. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

دوستا از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟

11. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

شخص حقوقی میشه دیتا

که نهایت سرعتش تو ایران 10G هست

مثل مرکز داده برج میلاد

یعنی به قول دوستمون اگه هر کور core 2.5 گیگ باشه به عنوان شخص حقوقی بهتون 4 کور میدن که البته مسلما نمیدن
    چرا نمیدن؟
    قیمت مشخص داشته باشه باهاش کنار میام اما قبلا تو مرکز مخابراتی رفته بودم میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی اصلا مبلغ مشخصی نمیگفت

13. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

چرا نمیدن؟
    قیمت مشخص داشته باشه باهاش کنار میام اما قبلا تو مرکز مخابراتی رفته بودم میگفت چقدر میخواهی هزینه کنی اصلا مبلغ مشخصی نمیگفت

این مطلب رو کسی که برای ما فیبر کشی ساختمان انجام داد بهم گفت

گفت یه جفت سیم نوری میشه یه کور بیشتر از یه کور یکی برای ارسال هست یکی برای دریافت ..

بیشتر از یه کور بهش میگن اینترنت " کارخونه " تا جایی که من شنیدم گرفتنش کار هر کسی نیست

یعنی رو بستر وایرلس بهت بدن رو فیبر نوری نمیدن .

یعنی شما میگی چرا معادل اینترنت برج میلاد رو بهت نمیدن ؟؟ من نمیدونم چرا از خودشون بپرس ببین چی میگن

یکی از دوستان اشاره کرد گفت سرعت هر کور معادل 2.5 گیگ هست همین 2.5 گیگ را برای هیشکی الان پر نمیکنند

تانوما مثل اینکه فعلا 1 کور هست

---------------------

اگه بیشتر از 1 کور میدادن من خودم همه حسابم رو خالی میکردم میگرفتم

15. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اون 10 گیگ هم که برج میلاد داره احتمال زیاد فقط اینترانت هست چون فقط برای میزبانی سایت های داخلی هست ه

17. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

با سلام در خصوص مرکز مخابراتی شهید عاطف و فیبر و vdsl من چند روز پیش با رئیس مخابراتی صحبت میکردم vdsl میگفت فعلا پرت هاش تکمیل شده و چند منطقه میدادن ولی الان موجود نیست تا کافو های جدید نصب کنن که با یکی داشت صحبت میکرد مثه که دارن کافو های جدید میارن و اینکه پرسیدم گفت ftth رو میتونیم براتون نصب کنیم که باید پیش مسئولش بریم و امکان سنجی شه و فرم ftth پر‌کنیم و با مسئولش در مورد شرایط حرف بزنیم و ببینیم نزدیک ترین جایی که فیبر رد شده نصبت به خونه کجاس که البته اینجوری که از لحنشون بر میومد یه جورایی اکثر جاها امکانپذیره ولی سیبیله بعضی جاها باید چرب شه!و به هر حال این هفته که هفته ی دولت هست و خبرایی در حوزه ی اینترنت هم میاد میتونه کمک کننده باشه در روند کاریشون و نهایتا همین کافوهای فیبر نوری برای vdsl بیاد خوبیی که داره باعث میشه اکثر نقاط تهران وشهر ها فیبر کشی بشی و شرایط بری ftth هم بهتر بشه!
    و یه چیز دیگه هم اینکه تعجب میکنم بعضی دوستان از سرعت گیگابیتی و چند گیگابیتی حرف میزنن !جدا ازینکه این سرویس در کشورای پیشرفته هم به هر کسی داده نمیشه ولی بحثی که هست حجم هست که به نظرم خیلی مهمتر از سرعته!یعنی سرعت دانلودتون ۲۰۰ مگابایت باشه ولی حجم محدود شما حتی با یک اشتباه در دانلود حجم هم میتونید ظرف کمتر از یکساعت کل حجم ماهتون رو به راحتی مصرف کنید و این مسخره هستش!

19. 2 کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

1. 6462

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •