سیم کارت ها هیچ فرقی ندارند هر 2 نوع سیم کارت ایرانسل توی TDD LTE رجیستر میشوند
هیچ فرق سرعتی ندارند سیمکارت های معمولی برای اینکه بسته های بیشتری دارند بهتر هستند
سیم کارت ها هیچ فرقی ندارند هر 2 نوع سیم کارت ایرانسل توی TDD LTE رجیستر میشوند
هیچ فرق سرعتی ندارند سیمکارت های معمولی برای اینکه بسته های بیشتری دارند بهتر هستند
الان داخل اطاق به 9 دی بی رسیدم سرعت دانلود رو 3.2 هست حالا سر فرصت بریم بالا پشت بوم ببینم دی بی چقدر میره بالاتر ...
کابلم کوتاه بود یه 20 متری کابل CAt6 گرفتم بفرستمش بالا ببینم چی میشه
---------------------------
ادمین لطفا این پست رو پاک کنید امکان پاک کردن ددارم
Last edited by amires; 30-05-2017 at 16:44.
سلام فریمور های ZW101 هیچکدوم به دستگاه من نخورد پیغام wrong firmware بهم میده.
این سه تا فریمور رو امتحان کردم هیچکدوم نخورد :
فریمور مودم اینه : MH-27304-2.0.3-R6-MTN
MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924.tgz
BCE-ODU-1.0.1-20170105.tgz
BCE-ODU-1.0.3-20170215.tgz
شدیدا به فریمور نیاز دارم چون با فریمر اصلی ایرانسل امکان تغییر آی پی مودم وجود نداره.
راستی کسی یوزر و پسورد ssh مودم ZW101 رو میدونه؟ شاید از اونجا بشه آی پی مودم رو عوض کرد.
Last edited by amires; 30-05-2017 at 16:49.
اقایون خانوما، کریر دوم ایرانسل هم راه اندازی شد، اگر مودم های TD cat6 تا حالا پخش میکرد بجای cat4 همه میتونستیم الان از 4.5 TD استفاده کنیم، نه ۴، قابل توجه بعضیا که میگفتن ایرانسل cat 3 هست... بعضیاااا.
الانم کسانی که مودم cat6 TD خریدن؛ میتونن بجای ۱۱۰ مگ تا حداکثر ۲۲۰ مگ بگیرن که در حالت واقعی مثلا از ۴۰ مگ، میشن ۸۰ مگابیت در ثانیه.
ضمنا روی افزایش سرعت کاربران عادی هم بدلیل تقسیم مشترکین روی کریر ها ظاهرا تاثیر خواهد گذاشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 30-05-2017 at 18:12.
دقیقا همه اینا رو هم من تست کردم نشد که نشد ...
احتمالا این مودم ها که من و شما داریم سری جدیده ورژن فیرمورش بالاتره واسه این قبول نمیکنه باید یه فیرمور جدیدتر پیدا کنیم.
خیلی مسخره است نمیشه آی پی مودم رو عوض کرد کل شبکه من رو بهم ریخته.
Last edited by amires; 30-05-2017 at 18:02.
دقیقا البته من سعی کردم با ssh بهش وصل بشم نشد ... راستی شما مشکلت با ای پی چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)