تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 848 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من رو ترافیک های ssl روی پارس انلاین مشکل دارم، برای شما این طور نیست ؟
    تهرانم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من رو ترافیک های ssl روی پارس انلاین مشکل دارم، برای شما این طور نیست ؟
    تهرانم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    البته این مشکل فقط مختص به پارس‌آنلاین نیست. به دلیل ف.ی.ل.ت.ر.ینگ کلن یان پروتکل با محدودیت مواجه شده. البته، پارس‌آنلاین تو این زمینه شدت بیشتری نشون می‌ده. ISPهای دیگه به اندازه پارس‌آنلاین در این زمینه اذیت نمی‌کنن.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز. مشکل شما مشخصن اینه که مرکز مخابراتی شما (که به گفته خودتون تو روستاست) پهنای باند کمی داره. این باعث شده که تو ساعت‌های شلوغی سرعت شما به شدت کم بشه. پارس‌آنلاین حتی تو مراکز شلوغش هم تلاش می‌کنه سرعت مشترک به زیر سرعت اسمی نیاد (حتی با وجود این که قانون سازمان تنظیم و ضریب اشتراک 1 به 8 امکانش رو بهش می‌ده) اما مشخصن تو مراکزی که پهنای باندش به شدت محدوده (مثل مورد شما)، عملن سرعت خیلی کمتر می‌شه.

شما با سرویس 256 کیلوبیت که می‌شه معادل همون 32 کیلوبایت در ثانیه، طبق قاعده سازمان تنظیم با ضریب اشتراک 1 به 8 کف سرعت قانونی‌تون می‌شه همون 4 کیلوبایت در ثانیه و اگه بخواین شکایت کنین باید سرعت سرویستون از این حد کمتر بشه. خوب به گفته خودتون زیر 12کیلوبایت نمی‌آد سرعت که عملن از نظر سازمان تنظیم یعنی شرایط قرارداد رعایت شده.

تو عکسی که گذاشتین مشخص نیست سرورهایی که ازش تست گرفتین کجا هستن. شما تو ساعت‌های شلوغی سرعتت از سرورهای داخل کشور چنده؟ اگه سرعتتون تو اون ساعت‌ها از سرورهای داخلی بالاتر باشه، شاید با یه اکانت وی.پی.ان داخلی بتونین تو ساعت‌های شلوغی هم سرعت بالاتری بگیرین. اما اگه سرعت از سرورهای داخلی هم کم باشه نشون می‌ده کلن مرکز مخابراتی شما به شدت پهنای باند محدودی داره. البته این دور از ذهن هم نیست. این که تو ساعت‌های خلوت هم در عمل سرعتتون در حد همون 4مگابیته و حتی زمانی که پروفایلتون روی 9مگابیت بوده هم همین حد سرعت رو داشتین نشون می‌ده که تو مرکز مخابراتی شما مشکل اصلی همون کمبود شدید پهنای بانده.

با این وضعیت من احتمال می‌دم حتی سرعت شما از سرورهای داخلی هم شدیدن محدود باشه.
    ممنونم.
    تو عکسی که دادم دادم، همه تست ها ماله سرور های تهران و اصفهان و کلا ماله داخل ایرانه.
    ساعتش بغلش زده، اونایی که سرعتش کم هست، ماله ساعت 10_11 شبه، اونایی که بالاست، ماله 7_8 صبح هست.
    اتفاقا کارشناس هم این رو هم گفت که پهنای باندتون کمه!!!
    خی من الان باس چیکار کنم؟!؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم.
    تو عکسی که دادم دادم، همه تست ها ماله سرور های تهران و اصفهان و کلا ماله داخل ایرانه.
    ساعتش بغلش زده، اونایی که سرعتش کم هست، ماله ساعت 10_11 شبه، اونایی که بالاست، ماله 7_8 صبح هست.
    اتفاقا کارشناس هم این رو هم گفت که پهنای باندتون کمه!!!
    خی من الان باس چیکار کنم؟!؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
    در یک کلام پیگیری برای افزایش پهنای باند اختصاص داده شده به مرکز مخابراتی. وضعیت پهنای باند مرکز مخابراتی شما به شدت بده. چون پهنای باند شبکه داخل کشورتون هم خیلی کمه. البته با توجه به این که به احتمال زیاد تعداد کاربران مرکز مخابراتی شما نباید خیلی زیاد باشه، بعیده سیاست‌های شرکت پارس‌آنلاین یا بقیه شرکت‌هایی که اونجا سرویس adsl می‌دن در کوتاه‌مدت افزایش پهنای باند باشه.

وضعیت شرکت‌های دیگه از جمله خود مخابرات رو اونجا بررسی کردین؟ اونا چه طورن؟

سرویس‌های بالاتر پارس‌آنلاین چه طور؟ اصلن بالاترین سرویس که پارس‌آنلاین اونجا می‌ده چه سرویسیه؟ اگه سرویس 2مگ رو می‌ده من پیشنهاد می‌کنم به جای سرویس 256 حتمن یه سرویس 1مگ یا 2مگ رو هم امتحان کنید. به هر حال سیاست پارس‌آنلاین اینه که در موارد مشابه مرکز مخابراتی شما که کمبود پهنای باند وجود داره، اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. یعنی مقدار محدودیت سرویس 2مگابیت قاعدتن باید کمتر از سرویس 256 باشه.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بعضی وقت ها پروفایل گیم packet loss داره و تو اون مواقع پروفایل معمولی packet loss کمتری داره
    دقیقا !

کسی میاد طرف پارس که نخاد دان کنه
    الان شاتل با طرح شاتل لند کولاک کرد تو بحث دانلود
    خسته نباشه
    Last edited by WhiteHat; 17-01-2016 at 12:45.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

آقای زایت‌گایست هنوز سرویسی قدیمی داره که شبانه رایگانش فعاله. با خرید امتیازات باشگاه و تبدیل اونا به روز اضافه، تلاش می‌کنه سرویسش رو تا جایی که می‌تونه تمدید کنه که شبانه‌اش از دست نره. چون با اتمام قراردادهای قبلی و خرید سرویس‌های جدید دیگه شبانه رایگانش حذف می‌شه.

به هر حال هر شب 15 تا 20 گیگ دانلود رایگان واقعن برای دانلودرها وسوسه‌کننده است.
    من خطم نمیکشه و نویز داره لعنتی ولی باز یه 10-12 گیگی میگیرم بد نیست حیفه

10. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من خطم نمیکشه و نویز داره لعنتی ولی باز یه 10-12 گیگی میگیرم بد نیست حیفه
    آره. راست می‌گی. من اون موقع که شبانه رایگان داشتم و خطم ر تخلیه نکرده بودم تا شبی 20 گیگ هم دانلود می‌کردم. چه حالی می‌داد. حیف که شبانه تموم شد و حوصله قرتی‌بازی پارس‌آنلاین به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها رو هم نداشتم. و گر نه بقیه ویژگی‌های پارس‌آنلاین خیلی خوب بود برام. قیمت نسبتن پایین سرویس‌ها، پینگ خوب، قطعی کم، سرعت تک‌کانکشن عالی.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
    برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
    برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟
    سا.ی.فون که خیلی وقته تعطیل شده. تو بعضی ساعتا YF واسه من کار می‌کرد روی بعضی از سروراش. ولی الآن نمی‌دونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •