من رو ترافیک های ssl روی پارس انلاین مشکل دارم، برای شما این طور نیست ؟
تهرانم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
من رو ترافیک های ssl روی پارس انلاین مشکل دارم، برای شما این طور نیست ؟
تهرانم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
البته این مشکل فقط مختص به پارسآنلاین نیست. به دلیل ف.ی.ل.ت.ر.ینگ کلن یان پروتکل با محدودیت مواجه شده. البته، پارسآنلاین تو این زمینه شدت بیشتری نشون میده. ISPهای دیگه به اندازه پارسآنلاین در این زمینه اذیت نمیکنن.
ممنونم.
تو عکسی که دادم دادم، همه تست ها ماله سرور های تهران و اصفهان و کلا ماله داخل ایرانه.
ساعتش بغلش زده، اونایی که سرعتش کم هست، ماله ساعت 10_11 شبه، اونایی که بالاست، ماله 7_8 صبح هست.
اتفاقا کارشناس هم این رو هم گفت که پهنای باندتون کمه!!!
خی من الان باس چیکار کنم؟!؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
در یک کلام پیگیری برای افزایش پهنای باند اختصاص داده شده به مرکز مخابراتی. وضعیت پهنای باند مرکز مخابراتی شما به شدت بده. چون پهنای باند شبکه داخل کشورتون هم خیلی کمه. البته با توجه به این که به احتمال زیاد تعداد کاربران مرکز مخابراتی شما نباید خیلی زیاد باشه، بعیده سیاستهای شرکت پارسآنلاین یا بقیه شرکتهایی که اونجا سرویس adsl میدن در کوتاهمدت افزایش پهنای باند باشه.
وضعیت شرکتهای دیگه از جمله خود مخابرات رو اونجا بررسی کردین؟ اونا چه طورن؟
سرویسهای بالاتر پارسآنلاین چه طور؟ اصلن بالاترین سرویس که پارسآنلاین اونجا میده چه سرویسیه؟ اگه سرویس 2مگ رو میده من پیشنهاد میکنم به جای سرویس 256 حتمن یه سرویس 1مگ یا 2مگ رو هم امتحان کنید. به هر حال سیاست پارسآنلاین اینه که در موارد مشابه مرکز مخابراتی شما که کمبود پهنای باند وجود داره، اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره. یعنی مقدار محدودیت سرویس 2مگابیت قاعدتن باید کمتر از سرویس 256 باشه.
دقیقا !
خسته نباشه
Last edited by WhiteHat; 17-01-2016 at 12:45.
من خطم نمیکشه و نویز داره لعنتی ولی باز یه 10-12 گیگی میگیرم بد نیست حیفه![]()
آره. راست میگی. من اون موقع که شبانه رایگان داشتم و خطم ر تخلیه نکرده بودم تا شبی 20 گیگ هم دانلود میکردم. چه حالی میداد. حیف که شبانه تموم شد و حوصله قرتیبازی پارسآنلاین به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.شکنها رو هم نداشتم. و گر نه بقیه ویژگیهای پارسآنلاین خیلی خوب بود برام. قیمت نسبتن پایین سرویسها، پینگ خوب، قطعی کم، سرعت تککانکشن عالی.
دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟
سا.ی.فون که خیلی وقته تعطیل شده. تو بعضی ساعتا YF واسه من کار میکرد روی بعضی از سروراش. ولی الآن نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)