تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 473 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

دوست عزیز اصلا به این ربط نداره الان سونی اریکسون c902 مگه سیمبین داره ؟؟؟ ولی داخل تنظیمات اس ام اس برو میتونی فون مموری انتخاب کنی یا مموری کارت. شما کار نکردی باهاش اطلاعات نداری. من میخوام مدل های سونی اریکسون که اینجوری هستن رو بدونم
    کاملا با حرفاتون موافقم گوشی ک 850 هم سیمبین نداره ولی رو مموری ذخیره میکنه

2. این کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پرید حالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم

دوستان خواهش میکنم نا امیدم نکنید.
    فرقی نمیکنه با چی یا چه جور پاک شده رم گوشیتو در بیار بنداز تو رم ریدر بعد با یه برنامه مانند ایزی ریکاوری اطلاعات پاک شدتو بازیابی کن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    دوستان من یک گوشی k750 دارم،که از دیشب تا حالا کلیدهای سمت چپ گوشی قاطی شدن و یا اصن کار نمی کنند،یا اینکه برای نمونه کاراکتر های عوضی می زنند وقتی دکمه رو فشار می دهم!!!
    چی کارش کنم؟خودم احتمال دادم آب توش رفته ،گذاشتمش زیر برنج،حالا اگر درست نشد،چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوباره .....

سوال قبليم كه جواب داده نشد ، اميدوارم براي اين يكي سوال هام جواب پيدا كنم :

- راهي هست كه براي گوشي سوني اريكسون ، قفل گذاشت ؟؟؟؟؟ مثل نوكيا ....

- من گوشيم خيلي سرعتش پايين اومده ( كا800 ) ... راهي هست كه بتونم دوباره سرعتش رو به حالت اوليه برگردونم ؟؟؟؟؟؟

اميدوارم كسي باشه كه جواب سوال هام رو بده چون برام خيلي مهمه .... ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    در مورد دوم می توانم به شما پیشنهاد برگرداندن همه تنظمیها به روز نخست را پیشنهاد بدهم و اگر کارامد نبود،فلش گوشی!
    اما مورد نخست را من نمی دانم

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

سلام دوباره .....

سوال قبليم كه جواب داده نشد ، اميدوارم براي اين يكي سوال هام جواب پيدا كنم :

- راهي هست كه براي گوشي سوني اريكسون ، قفل گذاشت ؟؟؟؟؟ مثل نوكيا ....

- من گوشيم خيلي سرعتش پايين اومده ( كا800 ) ... راهي هست كه بتونم دوباره سرعتش رو به حالت اوليه برگردونم ؟؟؟؟؟؟

اميدوارم كسي باشه كه جواب سوال هام رو بده چون برام خيلي مهمه .... ممنون
    بله میشه برای مورد اول شما باید پتچ بزنید روی گوشیتون و بعدش تمام بخش ها(Message,File Manager,Contacts,Calls و ... ) رمز می خواد ازتون
    در مورد دوم هم بلش کنید سرعت گوشی خوب میشه ولی توجه کنید که رمتون هم فقط باید دو سومش(2/3) پر باشه

8. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خيلي ممنونم ..... ( ببخشيد دكمه تشكر ندارم ، اگر نه حتما ميزدم ..... )

فقط اگه ميشه لينك جايي رو كه آموزش داده برام بزاريد ..... آخه حقيقتش من يه مقدار آماتورم .... ميترسم يه جايي اشتباه كنم ، گوشيم خراب بشه ......

خيلي خيلي ممنون .......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض w890i

سلام. برنامه ای برای خواندن فایلهای افیس برای w890i می خوام. هر برنامه ای نصب کردم مشکل داره و پیغام fatal error میزنه چکار کنم؟

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
    مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
    به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
    يه دنيا ممنون از كمكتون

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

خيلي ممنونم ..... ( ببخشيد دكمه تشكر ندارم ، اگر نه حتما ميزدم ..... )

فقط اگه ميشه لينك جايي رو كه آموزش داده برام بزاريد ..... آخه حقيقتش من يه مقدار آماتورم .... ميترسم يه جايي اشتباه كنم ، گوشيم خراب بشه ......

خيلي خيلي ممنون .......
    شما نام تاپیک ها رو مطالعه کنید مسیر مورد نظرتون رو پیدا خواهید کرد به این تاپیک مراجعه کنید
    آموزش تصویری فلش گوشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام. برنامه ای برای خواندن فایلهای افیس برای w890i می خوام. هر برنامه ای نصب کردم مشکل داره و پیغام fatal error میزنه چکار کنم؟
    شما درخواست نرم افزار رو در تاپیک مربوطه اعلام کن
    درخواست برنامه های کاربردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان
    من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
    مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
    به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
    يه دنيا ممنون از كمكتون
    از قوانین انجمن است که یک پست را در چند تاپیک نزنید خواهشا رعایت کنید و همچنین سوال شما توسط اقای golmohammadi جواب داده شد

13. 3 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •