کاملا با حرفاتون موافقم گوشی ک 850 هم سیمبین نداره ولی رو مموری ذخیره میکنه![]()
کاملا با حرفاتون موافقم گوشی ک 850 هم سیمبین نداره ولی رو مموری ذخیره میکنه![]()
فرقی نمیکنه با چی یا چه جور پاک شده رم گوشیتو در بیار بنداز تو رم ریدر بعد با یه برنامه مانند ایزی ریکاوری اطلاعات پاک شدتو بازیابی کن.![]()
با دروود
دوستان من یک گوشی k750 دارم،که از دیشب تا حالا کلیدهای سمت چپ گوشی قاطی شدن و یا اصن کار نمی کنند،یا اینکه برای نمونه کاراکتر های عوضی می زنند وقتی دکمه رو فشار می دهم!!!
چی کارش کنم؟خودم احتمال دادم آب توش رفته ،گذاشتمش زیر برنج،حالا اگر درست نشد،چی؟
سلام دوباره .....
سوال قبليم كه جواب داده نشد ، اميدوارم براي اين يكي سوال هام جواب پيدا كنم :
- راهي هست كه براي گوشي سوني اريكسون ، قفل گذاشت ؟؟؟؟؟ مثل نوكيا ....
- من گوشيم خيلي سرعتش پايين اومده ( كا800 ) ... راهي هست كه بتونم دوباره سرعتش رو به حالت اوليه برگردونم ؟؟؟؟؟؟
اميدوارم كسي باشه كه جواب سوال هام رو بده چون برام خيلي مهمه .... ممنون
دروود
در مورد دوم می توانم به شما پیشنهاد برگرداندن همه تنظمیها به روز نخست را پیشنهاد بدهم و اگر کارامد نبود،فلش گوشی!
اما مورد نخست را من نمی دانم
بله میشه برای مورد اول شما باید پتچ بزنید روی گوشیتون و بعدش تمام بخش ها(Message,File Manager,Contacts,Calls و ... ) رمز می خواد ازتون
در مورد دوم هم بلش کنید سرعت گوشی خوب میشه ولی توجه کنید که رمتون هم فقط باید دو سومش(2/3) پر باشه
خيلي ممنونم ..... ( ببخشيد دكمه تشكر ندارم ، اگر نه حتما ميزدم ..... )
فقط اگه ميشه لينك جايي رو كه آموزش داده برام بزاريد ..... آخه حقيقتش من يه مقدار آماتورم .... ميترسم يه جايي اشتباه كنم ، گوشيم خراب بشه ......
خيلي خيلي ممنون .......
سلام. برنامه ای برای خواندن فایلهای افیس برای w890i می خوام. هر برنامه ای نصب کردم مشکل داره و پیغام fatal error میزنه چکار کنم؟
سلام دوستان
من يه k800 دارم كه دو روزيه كه دكمه هاش قاط زده
مثلاً دكمه 0 و 7 و * كار نميكنند. دكمه 9 نقش پاور رو پيدا كرده. خلاصه بگم قاطي كرده
به نظر شما مشكل از كجاست. نرم افزاريه يا سخت افزاري. چطوري ميتونم درستش كنم.
يه دنيا ممنون از كمكتون
شما نام تاپیک ها رو مطالعه کنید مسیر مورد نظرتون رو پیدا خواهید کرد به این تاپیک مراجعه کنید
آموزش تصویری فلش گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما درخواست نرم افزار رو در تاپیک مربوطه اعلام کن
درخواست برنامه های کاربردی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قوانین انجمن است که یک پست را در چند تاپیک نزنید خواهشا رعایت کنید و همچنین سوال شما توسط اقای golmohammadi جواب داده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)