تبریک فراوان به تمام دوستان .12 سال انتظار نهایتا تموم شد.خداییش دم راموس و دی ماریا گرم این قهرمانیو بیش از همه مدیون این دو نفر هستیم
تبریک فراوان به تمام دوستان .12 سال انتظار نهایتا تموم شد.خداییش دم راموس و دی ماریا گرم این قهرمانیو بیش از همه مدیون این دو نفر هستیم
تبریک به رئالی های عزیز
دم راموس گرم عجب گلی زد جگرم اساسی حال اومد
خیلی ستم بود تیمی که یک توپ نتونست رو دروازه رئال بیاره به اون شکل الله بختگی به گل رسید قهرمان بشه
در وقت اضافه هم که حسابی باد اتلتیکو خالی شد
کریستیانو رونالدو هم با 17 گل آقای گل این دوره شد
کارلتو هم نامش در تاریخ رئال مادرید ثبت شد با این قهرمانی![]()
Last edited by clau; 25-05-2014 at 00:56.
نمیدونم از قهرمانی بیشتر خوشحالم از دراماتیک بودنش؟!
نقد بمونه برای بعد
فعلا مراسم رو ببینیم...
+
کریس هم خجالت نمیکشه اون هیکلش رو هی میندازه بیرون؟!![]()
تبریک به همه
خوب معلومه دیگه.... وقت اضافه خیلی زیبا کار تموم شد که ای کاش تو خود بازی اینجوری میشد...
بیل کلی موقعیت از دست داد ولی بالاخره زهر خودشو ریخت... راموس هم که واقعا میتونه در کنار ایکر یکی از سمبل های رئال باشه...
ایکر خوب نبود ولی بالاخره بازی تموم شد خلاص شدیم.... دو تا خروج نا موفق داشت....
خیابانی الان رفته خودکشی کنه
10 مین قهرمانی کهکشانی هارو تبریک میگم![]()
قهرمانی دهم خیلی شیرین بود تبریک به همه طرفدارای صبورمون که 12سال انتظار کشیدن و بالاخره جوابشون رو هم گرفتن ...
منم 10 قهرمانی رو تبریک میگم.
با اینحال که اتلتیکو تیم شایسته ای بود ولی قهرمانی توی اروپا باسش زود بود
ولی چه بوی سوختنی از صدا و سیما میومد![]()
تبریک به رئالی های عزیز...............................
ولی این صدا و سیما با این سانسورای الکی این قهرمانی کوفتمون کرد ، اینا با هر چیزی مشکل دارن ...
دوستان تبریکات فراووووووووووووووون
راموس که گل زد قلبم از دهنم زد بیرون............. ایول راموسدیماریا هم که واقعا عالی بازی کرد....
HALA MADRID!!!
سلام به همگی.
امروز صبح من خدمت سربازیم رو تموم کردم، و شب هم که رئال دسیما رو برد. الان رو ابرهام و از همتون خوشحالتر منم.
به همهی رئالیهای عزیز تبریک میگم.
۹۳/۳/۳ -> خاصترین روز زندگی من. زنده باد رئال.
Last edited by maxeemo; 25-05-2014 at 01:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)