نه! فقط مودم آنهم مستقیم (3 متر سیم)
نه! فقط مودم آنهم مستقیم (3 متر سیم)
سلام دوستان این وضعیت خط من هست:
دوستان صاحب نظر اگر یک تحلیلی از این خط ما بکنند ممنونشون میشم فقط این رو هم بگم که دومین روزه که خط adsl رو وصل کردم دیروز اصلا لینک نمیداد با نویزگیر و اسپلیتر بزور وصل شد تا همین دو ساعت پیش دان استریم فقط 323 کیلو بود جالب اینجاست که SNR دانلودش روی 23 بود !!! ولی حالا که یهو خود به خود سرعتش رسید به 2 مگ SNR اومد رو 13 باقی مقادیر از دیروز تا الان ثابت و تغییر نکرده!
خط خوبی نداری . فاصلت تا مرکز مخابراتی هم زیاده ماکزیمم همین 2 مگ رو میتونی بگیری . میتونی از سرخطتون چک کنی؟
از سر خط رو چک میکنم تا فردا میزارم دیروز که نصاب برای نصب اومده بود از سر خط چک کرد که سرعتش خوب بود ولی از تو خونه اصلا لینک نمیداد فاصله تا مرکز مخابراتی رو از روی کدوم مشخصه میشه تشخیص داد؟
فاصله از مرکز مخابراتی رو پارامتر Line Attenuation مشخص میکنه که برای خطت 61 هست خیلی زیاده
اگه از سر خط تغییر محسوسی داشته باشه پس سیمکشی داخلی مشکل داره که میتونی از سرخط سیم مستقیم بکشی برای مودم
دوستان فنی کسی هست بدونه که چه کاری میشه کرد از توی خود مرکز مخابراتی و اتاق mdf تا بشه نویز خط رو کم کرد.همچین توضیح تخصصی میخواهم.لطف میکنند دوستانی که اطلاع دارند بگن.این جریان دو جفت موازی کردن پورت چیه که میگن اگه یکی بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتی و پورتتو دو جفت موازی کنه نویزت نصف میشه؟
Last edited by david-ebi; 15-07-2014 at 22:41.
دوستان خط من رو یه نگاه میکنید؟ تقریبا روزی چند مرتبه لینک ADSL میره و زیاد هم پیش میاد که لینک هست ولی اینترنت قطع میشه، نویز چه مقدار باشه مناسبه؟ من سرویسم تا 3 مگ ارائه میده.
شما داداش الان روی 4 مگ هستی و نویزتم خوبه و اصلا نباید قطعی داشته باشی اگر قطعی داری از نویز نیست از چیز دیگه ای هست.
قطعی شما که لینکت هست ولی اینترنت نیست مربوط به نویز نمیشه و به isp مروبطه
شما فاصلت تا مرکز خوبه ... snr هم خوبه ... اما مورد داشتیم هر از گاهی یهو snr تو عرض چند ثانیه میاد زیر 6 بعد یهو برمیگرده حالت اول ... شما اگه بتون از سر خط همونجایی که سیم مخابرات اومده توو خونتون یه عکس بزاری بهتر راهنماییت میکنم ... معمولا مشکل فرسودگی سیمها بیشتر از سیم های داخل خونه و از دم در تا جعبه تقسیم هست ... سیم که رفت زیر زمین معمولا چون در معرض رطوبت و هوا قرار نداره کمتر فرسوده میشه ... اما اونجا فاصله حرف اول میزنه که شما فاصلتون خوبه ... پس شما سر خط چک کن ... اگه قطعی داشته همون فصله دم در تا جعبه تقسیم مشکل داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)