از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far
بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .
از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far
بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .
با سلام به همه مصطفی جان به من بگو چه کار کنم امروز رفتم بازار همه چنچ شدس ومالزی واصل گیر نمیاد عموم گفت من آشنا دارم w810 داره اصل میده 298000 تومان به نظر شما بگیرم میگه مالزی و لیبل اصل هم است وسریال اصله نظرت چیه اگه اونم قلابی باشه یعنی چنچ شده باشه دیگه دنبالش نرم هان حالا من با 250000 تا 27000 چی می تونم بگبرم که درحد واندازه w810 خوب باشه k750 رو هم نمی خوام همه فامیل دارن جوات جوات شده کمکم کن یا نوکیا بگو چی بگیرم (دوربینش اتو فوکوس ) داشته باشه
راستسش من نمی دونم چرا اینقدر در مورد گوشیهای مالزی چین بحث می شه چند تا از چند تا از دوستای من که چینی گرفتن و چند ماهه که دارن استفاده می کنن و تا بحال هیچ مشکلی نداشتن.
نه همون اصلی که مطمئنی رو بگیر...جدا دنبال برند دیگه ایی نباش تو این قیمت گوشی یگه ایی قابلیت رقابت با 810 رو نداره.....
همون اصل و بگیر با شرط ا÷دیت...یعنی شرط بذار باید یه روز دستم باشه....ا÷دیتش می کنم اگه سریالش ن÷رید که فه بها اگه ÷رید واسه خودتون...حالا این اصل که می گی گارانتی نداره که؟داره؟الکی مایه واسه گارانتی ندی ها
من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه
![]()
بعضی از گوشیها به صورت فلش عمل می کنن یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می شن محتویات مموری بدون نصب درایور قابل مشاهده است آیا می توان کاری کرد که گوشیهای w810 ,w800 به همین صورت عمل کنند؟
به عزیز نشنیدی تا به حال . اگه یه گوشی رو که ورژن فریمورش r4db005 هست رو از نظر شفافیت lcd یا گوشی
خودت مقایسه کنی خودت می فهمی که قضیه از چه قراره ..
البته همه r4db005 ها این طوری نیستن ..
550 و 810 كه اينجوري هستن چون خودم چك كردم اما 800 رو نميدونم
یه شماره بهت میدم. ببین اینجا اصلی داره یا نه: 66719085 (فروشگاه نظریان) شاید داشته باشه.
فکر کردی با این شرط گذاشتن، طرف چه جوابی میده؟
من گفتم این سریال اصلیه، اگه احتمالاً از رجیستر خارج بشه، تا 24 ساعت میام پس میدم. گفت از در مغازه که بری بیرون، دیگه به ما ربطی نداره!!!!
گفتم پس به کی ربط داره؟ گفت به خودت!!!
بله. وقتی به کامپیوتر وصل می کنی، از روی گوشی گزینه File Transfer رو بزنی، همین حالت رو پیدا می کنه. منتها گوشی رو خاموش می کنه!!!
اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)