تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 427 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far

بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام به همه مصطفی جان به من بگو چه کار کنم امروز رفتم بازار همه چنچ شدس ومالزی واصل گیر نمیاد عموم گفت من آشنا دارم w810 داره اصل میده 298000 تومان به نظر شما بگیرم میگه مالزی و لیبل اصل هم است وسریال اصله نظرت چیه اگه اونم قلابی باشه یعنی چنچ شده باشه دیگه دنبالش نرم هان حالا من با 250000 تا 27000 چی می تونم بگبرم که درحد واندازه w810 خوب باشه k750 رو هم نمی خوام همه فامیل دارن جوات جوات شده کمکم کن یا نوکیا بگو چی بگیرم (دوربینش اتو فوکوس ) داشته باشه

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

راستسش من نمی دونم چرا اینقدر در مورد گوشیهای مالزی چین بحث می شه چند تا از چند تا از دوستای من که چینی گرفتن و چند ماهه که دارن استفاده می کنن و تا بحال هیچ مشکلی نداشتن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به همه مصطفی جان به من بگو چه کار کنم امروز رفتم بازار همه چنچ شدس ومالزی واصل گیر نمیاد عموم گفت من آشنا دارم w810 داره اصل میده 298000 تومان به نظر شما بگیرم میگه مالزی و لیبل اصل هم است وسریال اصله نظرت چیه اگه اونم قلابی باشه یعنی چنچ شده باشه دیگه دنبالش نرم هان حالا من با 250000 تا 27000 چی می تونم بگبرم که درحد واندازه w810 خوب باشه k750 رو هم نمی خوام همه فامیل دارن جوات جوات شده کمکم کن یا نوکیا بگو چی بگیرم (دوربینش اتو فوکوس ) داشته باشه
    نه همون اصلی که مطمئنی رو بگیر...جدا دنبال برند دیگه ایی نباش تو این قیمت گوشی یگه ایی قابلیت رقابت با 810 رو نداره.....
    همون اصل و بگیر با شرط ا÷دیت...یعنی شرط بذار باید یه روز دستم باشه....ا÷دیتش می کنم اگه سریالش ن÷رید که فه بها اگه ÷رید واسه خودتون...حالا این اصل که می گی گارانتی نداره که؟داره؟الکی مایه واسه گارانتی ندی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه که مسیر درایور lcd این w810 کجاست ؟؟؟ من چون گوشیم سریال چنجه نمیتونم با far

بهش نفوذ کنم . اگه کسی بلده بگه من با xs++ می خوام درایور lcd رو عوض کنم .
    من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟ اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

بعضی از گوشیها به صورت فلش عمل می کنن یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می شن محتویات مموری بدون نصب درایور قابل مشاهده است آیا می توان کاری کرد که گوشیهای w810 ,w800 به همین صورت عمل کنند؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

من که نمی دونم...فقط می شه بگی واسه چی می خواهی؟ اصلا ال سی دی مگه درایور داره؟درایور دوربین یا مثلا صدا دیده بودیم این یکی رو نه
    به عزیز نشنیدی تا به حال . اگه یه گوشی رو که ورژن فریمورش r4db005 هست رو از نظر شفافیت lcd یا گوشی

خودت مقایسه کنی خودت می فهمی که قضیه از چه قراره . .

البته همه r4db005 ها این طوری نیستن . .

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعضی از گوشیها به صورت فلش عمل می کنن یعنی وقتی به کامپیوتر وصل می شن محتویات مموری بدون نصب درایور قابل مشاهده است آیا می توان کاری کرد که گوشیهای w810 ,w800 به همین صورت عمل کنند؟
    550 و 810 كه اينجوري هستن چون خودم چك كردم اما 800 رو نميدونم

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

یه شماره بهت میدم. ببین اینجا اصلی داره یا نه: 66719085 (فروشگاه نظریان) شاید داشته باشه.

نه همون اصلی که مطمئنی رو بگیر...جدا دنبال برند دیگه ایی نباش تو این قیمت گوشی یگه ایی قابلیت رقابت با 810 رو نداره.....
    همون اصل و بگیر با شرط ا÷دیت...یعنی شرط بذار باید یه روز دستم باشه....ا÷دیتش می کنم اگه سریالش ن÷رید که فه بها اگه ÷رید واسه خودتون...حالا این اصل که می گی گارانتی نداره که؟داره؟الکی مایه واسه گارانتی ندی ها
    فکر کردی با این شرط گذاشتن، طرف چه جوابی میده؟
    من گفتم این سریال اصلیه، اگه احتمالاً از رجیستر خارج بشه، تا 24 ساعت میام پس میدم. گفت از در مغازه که بری بیرون، دیگه به ما ربطی نداره!!!!
    گفتم پس به کی ربط داره؟ گفت به خودت!!!

بله. وقتی به کامپیوتر وصل می کنی، از روی گوشی گزینه File Transfer رو بزنی، همین حالت رو پیدا می کنه. منتها گوشی رو خاموش می کنه!!!

داره خودمونی میشه alfex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •