با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره

فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن

13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی
.gif)
چی بود آخه ؟

دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟