تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 444 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من توی کریر مود همیشه با خستگی بازیکنا مشکل دارم، مثلا یه بازی میکنم بازی بعدی که خیلی مهمه همه اشون خسته میشن
    الان هر 3 روز یکبار باید با یک تیم قوی بازی کنم که با این خستگی ها نمیشه
    لطفا بگید باید چکار کنم؟ ترینر هم هرچی سرچ کردم یا کار نمیکنه یا ویروس کش باهاش مشکل داره
    یه نفر لطف کنه یا یک ترینر خوب قرار بده یا یه راه حلی برای این خستگی ها بده، ممنون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان من توی کریر مود همیشه با خستگی بازیکنا مشکل دارم، مثلا یه بازی میکنم بازی بعدی که خیلی مهمه همه اشون خسته میشن
    الان هر 3 روز یکبار باید با یک تیم قوی بازی کنم که با این خستگی ها نمیشه
    لطفا بگید باید چکار کنم؟ ترینر هم هرچی سرچ کردم یا کار نمیکنه یا ویروس کش باهاش مشکل داره
    یه نفر لطف کنه یا یک ترینر خوب قرار بده یا یه راه حلی برای این خستگی ها بده، ممنون
    طبیعیه که . مگه تو واقعیت بازیکن ها خسته نمیشن ؟ خوب بازیکنهای ذخیره نباید بازی کنن . اونا واسه همین روزا هستن دیگه .
    بعد هم مشکل زمان بندی بازی هاست نه بازیکن ها . میبینی توی دو هفته باید 5 تا بازی انجام بدی . بعد هم با تیم های ضعیف از تیم ذخیره ات استفاده کن دیگه .

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طبیعیه که . مگه تو واقعیت بازیکن ها خسته نمیشن ؟ خوب بازیکنهای ذخیره نباید بازی کنن . اونا واسه همین روزا هستن دیگه .
    بعد هم مشکل زمان بندی بازی هاست نه بازیکن ها . میبینی توی دو هفته باید 5 تا بازی انجام بدی . بعد هم با تیم های ضعیف از تیم ذخیره ات استفاده کن دیگه .
    خب همین کار رو میکنم از بازیکنای ذخیره استفاده میکنم ولی بعضی وقتها پشت سر هم با تیمهای قوی بازی دارم
    مثلا توی دو هفته باید با بایر و بارسلونا (رفت و برگشت بازی کنم) ترینر که کار کنه سراغ ندارید؟
    هرچی دانلود میکنم کار نمیکنه

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا چرا تو فیفا14 وقتی میخوایم یه چهره نصب کنیم ارور دیتابیس میده؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    پچی یا کرکی منتشر نشده که مشکل کارت قرمز کریر مود رو برطرف کنه ؟!
    من یک مدت از این تاپیک دور بودم از اخبار عقب موندم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درود
    پچی یا کرکی منتشر نشده که مشکل کارت قرمز کریر مود رو برطرف کنه ؟!
    من یک مدت از این تاپیک دور بودم از اخبار عقب موندم
    چرا . کرک ورژن 5 رو بگیر هیچ مشکلی نداره .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان کسی بازیکن جوون تربیت کرده؟
    فیفا 13 من وقتی بازیکن تربیت می کردم بعد 2-3 فصل کریر مود کرش می کرد ، ولی بدون بازیکن جوون تا 10-12 فصل بازی کردم
    فیفا 14 هم همین طوریه یا درست شده؟
    من الان فصل سومم ولی می ترسم بازیکن جوون کشف کنم اینم کرش کنه :|

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
    و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
    اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
    متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
    واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن
    13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
    بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
    راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
    در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
    از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
    خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
    ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی چی بود آخه ؟
    دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟
    Last edited by zanyar.sew; 21-11-2013 at 23:12.

11. این کاربر از zanyar.sew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میشه بفرمایید کدوم نسخه رو دانلود کردید؟ کرک 5 هم لینک میدید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با این کرک آخریه بازی واسه من کامل شد و آخرش نشستم بازی کردم.
    و به جرات میگم فیفا 13 بهتر بود.
    اینجا غیر از تماشگرا و فیس بازیکنا با حرکات فیزیکی بازیکنها پیشرفتی تو بازی ندیدم. که تو این مورد آخری 13 هم اندازه کافی خوب بود و فرسنگها با pes فاصله داره فرسنگ که چه عرض کنم سالهای نوری!
    متاسفانه چمن و خصوصا استادیوم ها در حد شوخی بی مزه اییه ان! تماشگرا هم که میگم بهتر شدن واقعا باز قابل تحمل نیست و مقوایی شکلن و حجم ندارن و به شخصه احساسم به 13 بهتره! استادیومها رو چندتا رو دیدم اصلا با واقعی یکی نیست نمیدونم از کجا آوردنشون. ضمن اینکه انتظار داشتم رو بخش تماشگرا و استادیوم و نورپردازی کار بشه که نه واقعا انگا کلا بیخیال این قسمت شدن و خیلی افت داشته نسبت به 13.
    واقعا تو 13 سانتر و هد و گل زدن از این روش به بلوغ رسیده بود! دوباره گند زدن به همه چی! اینا که از کنار میرن و هی سانتر و سانتر و سانتر اعصاب واسه آدم نمیزارن رو دوباره به اینا بها دادن
    13 هم اینطوری بود اولش امیدوارم برگردن به حالت قبل.
    بعد یه چیز دیگه که از همه واسه من مهمتره: نمیشه با تیمای درجه 2 برابر تیمهای درجه یک بازی کرد. یعنی امان از یه حرکت صحیح. این دیگه چه طرز فکریه سوار فیفا 14 شده؟؟؟ مساله ایی هم نیست بخواد با آپدیت و ... حل بشه. به نظرم این در حد فاجعه اس. واسه پاسهای ساده میمونی توش ! با ناپولی و تاتنهام زیاد بازی میکنم ولی واقعا تو 14 نمیشه بازی کرد. نصف پاسهامو کات میکنن تیمهای دیگه. تا یووه رو ورداشتم دیدم منم دارم پاسهای حریف رو کات میکنم اوه اوه ! میتونم بعضی وقتها از بازیکناش رد بشم!
    راستی اوزیل تو ریال مادرید بود بعد طرف گذاشته بودش چپ! عاقا این اوزیل دیوا نه مان کرد! آخه اوزیل منکر محشر بودن نیستم ولی بخواد هی از زونیگا رد بشه با عقل چه بشری جور در میاد؟ اوزیل کنده و تا بخواد استارت بزنه زونیگا با اون سرعت خارق العاده نصف زمینو رفته! اینو گفتم تا فاجعه تفاوت تیمای a با b دستتون بیاد!
    در کلم تصلتی رو که روی بازی تو 13 داشتیم اینجا نداریم و تو 13 بسته به تواناییهامون تو بازی میتونستیم خیلی تغییرات گسترده ایی تو تاکتیک و سبک بازی بدیم ولی اینجا کمتر.
    از یه بازی سرعتی با پاسهای کوتاه یا بلند تا یه بازی با میدان داری و آرامش دادن به بازی همه دست خودمون بود ولی 14 این ویژگی رو کمتر داره( این یه مورد رو شاید بشه بازی بیشتر درست کرد ولی یادمه کلا چند بار با 13 بازی کردم بودم این ویژگی رو تو شریانام احساس کرده بودم!)
    خلاصه بازی کردن با فیفا 14 احساس میکنم وقت کشیه و در توصیف pes 14 بگم خودکشیه!
    ببخشید این pes رو هی وسط میکشم و زیاد ربطی به اینجا نداره ولی چی بود آخه ؟
    دوستان این 14 آپدیت ماژوری نداره بازی رو تغییر داده باشه؟
    البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .

اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .

همونطور که گفتم با بازی میشه کنار اومد وقتی زیاد بازی کنی . مخصوصا بعد از اپدیت ها . اما واقعا اون نکته ای که گفتی رو نمیشه کاریش کرد .
    توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
    یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
    اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .

نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
    ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •