تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 624 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یکی لطف کنه و بفراید که چگونه میتوان درصد سیگنال رو بالا برد الان توی شهر رشت این یو اس بی دی وی بی با انت سر خودش کل سیگنالها رو پر می کنه اما به فاصله 10 کیلومتر یعنی توی شهرک صنعتی با آنتن هوائی با چه بدبختی سیگنال میده وهمش تصویر فریز میشه کسی م یتونه کمک کنه که چطور سیگنالش رو ارتقا بدم
    كابل آنتنتو چك كن
    از آنتن هوايي استفاده كن
    آنتن هوايت بايد از نوع UHF باشه
    جهت آنتن را تنظيم كن

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

آناليز شبكهاي ديجيتال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قابل توجه شما بايد گفت كه :

فرستنده دیجیتال اراک در آبان ماه ۸۹ برنامه های پنج شبکه تلویزیونی و دو شبکه رادیویی ( به صورت آزمايشي تا حالا كه حدود 5 ماه هست كه استفاده ميكنم اصلا قطعي نداشته ) را از طریق فرکانس 482 مگاهرتز (کانال 22) به این شرح پخش می کند:
    شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، خبر و استانی آفتاب (مرکزی، اراک).
    شبکه های رادیویی پیام و استانی مرکزی.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس حدس ما که نشان میداد فردی از صداوسیما صاحب امتیاز آن سایت است ، درست بود

اطلاع رسانی خیلی خوب است ، به شرطی که صحیح باشد و هدفشان بر هم زدن بازار نباشد . فکر کنم سازمانی با عنوان "تعزیرات" مرجعی بهتر برای رسیدگی به گرانفروشی و... باشد و دادن قیمت های پایین و نادرست در سایت با بازدید کم ، تاثیری در بازار ندارد مخصوصا اینکه با شخصیت و حرمت افردای که در زمینه فروش این نوع دستگاه ها کار می کنند و قیمتی بالاتر از آن جدول (یعنی اجناس را با قیمت واقعی ارائه می کنند) ارائه می کنند ، بازی می شود !

راستی مدل های جدیدی از گیرنده های دیجیتال در سایت PMP4 قرار گرفته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این سایتی که فرمودید چرا اسامی شهرستان های خراسان رضوی نیست؟
    در ضمن بین مدل هایی که برای فروش است مدلی است که علاوه بر ----T دارای ----S هم باشه؟
    شما کدام مدل را پیشنهاد می کنید چرا؟

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در صورتی که دوستان لازم دانستند ، قیمت های پخش (نه مصرف کننده) مارکهای مختلف را با ذکر منبع در اینجا قرار می دهیم
    جم سرویس عزیز لطفا این کار رو بکنید تا همه با آگاهی کامل از قیمتها اقدام به خرید کنند. ثواب میکنین به خدا
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو این سایتی که فرمودید چرا اسامی شهرستان های خراسان رضوی نیست؟
    در ضمن بین مدل هایی که برای فروش است مدلی است که علاوه بر ----T دارای ----S هم باشه؟
    شما کدام مدل را پیشنهاد می کنید چرا؟
    مدلهای کمی در ایران هستند که هم ----S باشند و هم ----T.
    یه مدل گرون قیمت Strong هست که HD هم هست.
    یه مدل استارست 200 هزار تومنی هست که زیاد تعریفی نداره.
    یه مدل اکس کروزر هم هست.

مدلهای HD دریم باکس هم هستند که قیمتشون بالای 500 هزار تومنه و گیرنده جدا شدنی ----T رو باید به کسی از خارج بسپرین تا براتون بخره بعدش میتونین داخل دریم باکس نصبش کنین.

اگر به من باشه میرم اون مدل Strong رو پیدا میکنم چون توی این دوره زمونه باید کانالهای HD رو دید! تصویر عقب مانده معمولی در برابر کیفیت بی نظیر HD حرفی برای گفتن نداره.

برای نمونه 5 دقیقه از مستند زیبای Planet Earth که با کیفیت 720p هست رو بر روی ال سی دی های بزرگ تماشا کنین تا محو لذت بردن از طبیعت و حیات وحش زیبای جهان شوید.

6. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ایکس ویژن یه مدل جدید می خواد بده بازار که مشخصاتش مبهمه.
    دوست عزیز مشخصاتش مبهم نیست. مدلش که XDVB-131 هست و کاملا در سایت مادیران توضیح داده شده. این مدل میتونه فایلهای متعدد ویدیویی بر روی حافظه های قابل حمل رو که با پورت یو اس بی بهش متصل میکنین رو پخش کنه و خروجی HDMI برای تلویزیون LCD داره. ضمنا گارانتی یکساله مادیران هم داره.

اینم مشخصات کاملش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 07:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من نمی دونم چرا تلتکس این ایکس ویژن های کامپیوتر فارسی نمیشه .اصلا به هم ریخته است.معلوم نیست لاتین یا یه زبون دیگه است.ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 است .کسی می تونه راهنمایی بکنه.
    یه سوال دیگه کدوم برنامه کانونتور با ایکس ویژن خوب عمل می کنه تا فایل ها رو تبدیل کنیم.
    Last edited by asstubirs; 12-12-2010 at 00:36.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مدلهای کمی در ایران هستند که هم ----S باشند و هم ----T.
    یه مدل گرون قیمت Strong هست که HD هم هست.
    یه مدل استارست 200 هزار تومنی هست که زیاد تعریفی نداره.
    یه مدل اکس کروزر هم هست.

مدلهای HD دریم باکس هم هستند که قیمتشون بالای 500 هزار تومنه و گیرنده جدا شدنی ----T رو باید به کسی از خارج بسپرین تا براتون بخره بعدش میتونین داخل دریم باکس نصبش کنین.

اگر به من باشه میرم اون مدل Strong رو پیدا میکنم چون توی این دوره زمونه باید کانالهای HD رو دید! تصویر عقب مانده معمولی در برابر کیفیت بی نظیر HD حرفی برای گفتن نداره.

برای نمونه 5 دقیقه از مستند زیبای Planet Earth که با کیفیت 720p هست رو بر روی ال سی دی های بزرگ تماشا کنین تا محو لذت بردن از طبیعت و حیات وحش زیبای جهان شوید.
    بابت توضیح کامل و جامع ممنون
    فقط من از سوال اخرم این بود که از بین دستگاه های دیجیتال شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    دستگاهی که زیاد داغ نکنه- ضبط بدون نقص و با امکاناتی از قبیل ضبط خودکار در ساعت معین و....

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان در مشهد دقیقا چند تا کانال می گیره؟از بچه های مشهد کسی است جواب بده؟
    تو مشهد مقدس، فریمان، سرخس و چناران در حال حاضر 14 تا کانال رو میگیره. عین تهران. منتها در تهران شبکه استانی تهران رو میگیره اما در مشهد شبکه خراسان رضوی رو میگیره.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 07:02.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

/
    دوست عزیز با تشکر از جنابعالی من این برنامه رو دان کردم ProgDVB 6 اما ن میدونم چه جوری باید باهاش کار کنم وقتی میرم روی ایران هیچ کانالی رو پیدا نم یکنه د رحالی که با نرم افزار خودش من کانالها رو دارم
    ممنون میشم یه توضیحی بفرمائید

دوست عزیزم اگر شما تمام پست های من رو به دقت بخونین مشکلی نحواهید داشت.
    در پست های قبلی آموزش کامل تصویری برای استفاده از این برنامه رو داده ام + قانونی کردن برنامه

برای استفاده باید قبل از اجرای پروگ دی وی بی، از برنامه خود گیرنده کاملا خارج بشین تا گیرنده آزاد بشه برای برنامه پروگ.

این برنامه رو که راه بندازین یا برنامه --- Viewer رو، دیگه برنامه خود گیرنده رو میندازین دور!

.

12. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •