كابل آنتنتو چك كن
از آنتن هوايي استفاده كن
آنتن هوايت بايد از نوع UHF باشه
جهت آنتن را تنظيم كن
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
آناليز شبكهاي ديجيتال
![]()
كابل آنتنتو چك كن
از آنتن هوايي استفاده كن
آنتن هوايت بايد از نوع UHF باشه
جهت آنتن را تنظيم كن
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
آناليز شبكهاي ديجيتال
![]()
قابل توجه شما بايد گفت كه :
فرستنده دیجیتال اراک در آبان ماه ۸۹ برنامه های پنج شبکه تلویزیونی و دو شبکه رادیویی ( به صورت آزمايشي تا حالا كه حدود 5 ماه هست كه استفاده ميكنم اصلا قطعي نداشته ) را از طریق فرکانس 482 مگاهرتز (کانال 22) به این شرح پخش می کند:
شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، خبر و استانی آفتاب (مرکزی، اراک).
شبکه های رادیویی پیام و استانی مرکزی.
تو این سایتی که فرمودید چرا اسامی شهرستان های خراسان رضوی نیست؟
در ضمن بین مدل هایی که برای فروش است مدلی است که علاوه بر ----T دارای ----S هم باشه؟
شما کدام مدل را پیشنهاد می کنید چرا؟
جم سرویس عزیز لطفا این کار رو بکنید تا همه با آگاهی کامل از قیمتها اقدام به خرید کنند. ثواب میکنین به خدا
Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 00:11.
مدلهای کمی در ایران هستند که هم ----S باشند و هم ----T.
یه مدل گرون قیمت Strong هست که HD هم هست.
یه مدل استارست 200 هزار تومنی هست که زیاد تعریفی نداره.
یه مدل اکس کروزر هم هست.
مدلهای HD دریم باکس هم هستند که قیمتشون بالای 500 هزار تومنه و گیرنده جدا شدنی ----T رو باید به کسی از خارج بسپرین تا براتون بخره بعدش میتونین داخل دریم باکس نصبش کنین.
اگر به من باشه میرم اون مدل Strong رو پیدا میکنم چون توی این دوره زمونه باید کانالهای HD رو دید! تصویر عقب مانده معمولی در برابر کیفیت بی نظیر HD حرفی برای گفتن نداره.
برای نمونه 5 دقیقه از مستند زیبای Planet Earth که با کیفیت 720p هست رو بر روی ال سی دی های بزرگ تماشا کنین تا محو لذت بردن از طبیعت و حیات وحش زیبای جهان شوید.
دوست عزیز مشخصاتش مبهم نیست. مدلش که XDVB-131 هست و کاملا در سایت مادیران توضیح داده شده. این مدل میتونه فایلهای متعدد ویدیویی بر روی حافظه های قابل حمل رو که با پورت یو اس بی بهش متصل میکنین رو پخش کنه و خروجی HDMI برای تلویزیون LCD داره. ضمنا گارانتی یکساله مادیران هم داره.
اینم مشخصات کاملش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 07:00.
با سلام به دوستان
من نمی دونم چرا تلتکس این ایکس ویژن های کامپیوتر فارسی نمیشه .اصلا به هم ریخته است.معلوم نیست لاتین یا یه زبون دیگه است.ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 است .کسی می تونه راهنمایی بکنه.
یه سوال دیگه کدوم برنامه کانونتور با ایکس ویژن خوب عمل می کنه تا فایل ها رو تبدیل کنیم.
Last edited by asstubirs; 12-12-2010 at 00:36.
بابت توضیح کامل و جامع ممنون
فقط من از سوال اخرم این بود که از بین دستگاه های دیجیتال شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟
دستگاهی که زیاد داغ نکنه- ضبط بدون نقص و با امکاناتی از قبیل ضبط خودکار در ساعت معین و....
تو مشهد مقدس، فریمان، سرخس و چناران در حال حاضر 14 تا کانال رو میگیره. عین تهران. منتها در تهران شبکه استانی تهران رو میگیره اما در مشهد شبکه خراسان رضوی رو میگیره.
Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 07:02.
/
دوست عزیزم اگر شما تمام پست های من رو به دقت بخونین مشکلی نحواهید داشت.
در پست های قبلی آموزش کامل تصویری برای استفاده از این برنامه رو داده ام + قانونی کردن برنامه
برای استفاده باید قبل از اجرای پروگ دی وی بی، از برنامه خود گیرنده کاملا خارج بشین تا گیرنده آزاد بشه برای برنامه پروگ.
این برنامه رو که راه بندازین یا برنامه --- Viewer رو، دیگه برنامه خود گیرنده رو میندازین دور!
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)