تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 457 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما فایروال رو بذار روی حالت کاربر هیچ چیزی بدون اجازه شما به اینترنت وصل نمیشه چه کمودو باز باشه چه بسته! در مورد اجرا شدن برنامه ها هم هیپس خودش سوال میکنه بخصوص که نرم افزار های انبرقفلی همچین امن نیستن
    اصلا خاصیت کمودو همین هست که نمیذاره هیچ چیزی اجرا شه بدون اجازه شما

محتوای مخفی: کرک IDM 

چندین راه برای کرک دائمی idm هست هم میشه دستی انجام داد هم اتومات و اصلا نیاز به استفاده از کرک نیست این رو هم بگم که من یکبار سر همین خیال که فایل کرک سالمه و مشکلدار نیست یه مخرب رو اجرا کردم و کم دردسری برام درست نکرد...
    کرک دائمی برای همه نسخه ها: فاصله بین حروف حذف شود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    بایت جوابهای تکمیل ممنونم ولی من جواب پست بالایی رو دادم و به پستهای مربوطه هدایتش کردم!
    من سوال نپرسیدم
    شما یک سری به پست دوم در همین تاپیک برنید متوجه میشید
    بیشتر مشکلات و آموزش ها و... در پست دوم مطرح شدن

2. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak

پيش فرض

بنظر منم مشکل از کومودو نیست!
    شاید سیستم شما آلوده شده، شاید!
    یعنی کومودو نتونسته از سیستم من محافظت کنه ؟

4. این کاربر از mhimhdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی کومودو نتونسته از سیستم من محافظت کنه ؟

من اینو نگقتم!
    شاید گفتم
    درضمن همیشه به یاد داشته باشین که قرار نیست برنامه امنیتی که نصب میکنید حتما و دست تنهایی از سیستم شما محافظت کنه، عامل اصلی در امنیت سیستم خود کاربر هستش، برنامه ها و بسته های امنیتی مکمل هستند
    شما یه یخش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و در اونجا پیگیری هم کنید.
    اگه امکانش هست ویندوز دیگری تست کنید.
    تا مطمئن نشوید که مشکل از چه چیزی هستش، تقصیر را بر روی برنامه ها نندازید!

6. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

بررسی یک مسئله.

دوستان، وقتی کومودو روی ویندوز 8.1 نصب میشه فایروال ویندوز را خاموش نمیکنه.

این مشکلی بود که گزارش کردم و یکی از اعضای تیم کومودو الان به من گفته که احتمالا این مشکل رفع شده... من روی ویندوز مجای تست کردم ولی مشکل پابرجا بود. برای اینکه دقیق تر مسئله را بررسی کنیم نیاز هست که روی ویندوز اصلی تست بشه.

حال، اگر کسی ویندوز 8.1 داره و علاقمند بود باید آخرین نسخه کومودو را یعنی 6.3.302093.2976 را روی ویندوز 8.1 نصب کنه و ببینه بعد از نصب فایروال ویندوز خاموش میشه یا نه؟

توجه: قبل از نصب یادتون باشه که فایروال ویندوز را روشن کنید.

نکته: اگر کومودو را نصب دارید قبل از عزل از تنظیمات و آپدیت کومودو، بکاپ بگیرد تا بعد از نصب راحت تنظیمات و آپدیت آنتی ویروس را برگردانید.

میدونم به درد سر میافتید. شرمنده.

8. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

تکراری ..... حذف شود....
    Last edited by dvb595959; 18-12-2013 at 17:49. دليل: خذف شد....

10. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام

بررسی یک مسئله.

دوستان، وقتی کومودو روی ویندوز 8.1 نصب میشه فایروال ویندوز را خاموش نمیکنه.

این مشکلی بود که گزارش کردم و یکی از اعضای تیم کومودو الان به من گفته که احتمالا این مشکل رفع شده... من روی ویندوز مجای تست کردم ولی مشکل پابرجا بود. برای اینکه دقیق تر مسئله را بررسی کنیم نیاز هست که روی ویندوز اصلی تست بشه.

حال، اگر کسی ویندوز 8.1 داره و علاقمند بود باید آخرین نسخه کومودو را یعنی 6.3.302093.2976 را روی ویندوز 8.1 نصب کنه و ببینه بعد از نصب فایروال ویندوز خاموش میشه یا نه؟

توجه: قبل از نصب یادتون باشه که فایروال ویندوز را روشن کنید.

نکته: اگر کومودو را نصب دارید قبل از عزل از تنظیمات و آپدیت کومودو، بکاپ بگیرد تا بعد از نصب راحت تنظیمات و آپدیت آنتی ویروس را برگردانید.

میدونم به درد سر میافتید. شرمنده.
    من تقریبا سه روز پیش کومودو
    6.3.302093.2976
    رو نصب کردم روی ویندوز 8.1 ولی فایروال ویندوز رو خاموش نکرد.... حالا نمیدونم از چه زمانی دقیقا به شما گفتن این ایراد رو برطرف کردن...

12. 6 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من تقریبا سه روز پیش کومودو
    6.3.302093.2976
    رو نصب کردم روی ویندوز 8.1 ولی فایروال ویندوز رو خاموش نکرد.... حالا نمیدونم از چه زمانی دقیقا به شما گفتن این ایراد رو برطرف کردن...
    سلام

بسیار ممنونم.... من چرا اسم شما را یادم رفت!

14. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

.........

من الان تست کردم.آخرین ورژن فایروال رو نصب کردم و بعد از ریستارت هنوز فایروال ویندوز فعال بود.
    حالا برای خودم مشکل پیش اومده:
    سه هفته پیش ویندوز 8.1 رو نصب کردم و بعد فایروال کومودو و آنتی ویروس بیت دیفندر رو نصب کردم.ویندوز و بیت روی حالت تریال بودند و هیچ کرک و سریالی استفاده نکردم.
    الان که میخواستم داخل ویندوز 8.1 بشم تا نسخه قبلی رو حذف و نسخه جدید رو نصب کنم ویندوز با تاخیرهای 3-5 دقیقه ای وارد میشد
    بعد از نصب مجدد هم گاهی این مشکل پیش میاد البته نه همیشه
    حالا وقتی روی حالت پرواکتیو میذارم،پس از ریستارت،دسکتاپ بالا نمیاد،صفحه مترو بالا میاد اما در دسکتاپ،صفحه سیاه میشه و فقط آیکون ویندوز در تسکبار و آیکون کومودو در notification میاد و حتی کلیک راست روی آیکون ویندوز(همون استارت که در گوشه میاد)کار نمیکنه و مجبورم با تسک منیجر خارج بشم.
    اما در حالت اینترنت و فایروال مشکلی نیست.
    نکته اینجاست که پیغامهایی که میومد رو همه رو مجاز میزدم.در حالت پرواکتیو هم هرچی گشتم قانون خاصی پیدا نکردم که ممکنه اشتباه زده باشم.
    حالا سوالات من:
    1.تاخیر ابتدایی ویندوز که مطمئنم دوستان هم قبلا داشته اند چجوری برطرف میشه؟
    2.مشکل دسکتاپ احتمالا بخاطر ذخیره شدن تنظیمات رو پرواکتیو در هنگام تغییر پیکره بندی بوده.(البته فقط احتمالا)حالا اگه بخوام تنظیمات پرواکتیو به حالت اولیه برگرده چکار کنم؟
    3.اگر فکر میکنید مورد دوم نیست،چه راهی برای رفع دسکتاپ هست؟
    ممنون

16. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من الان تست کردم.آخرین ورژن فایروال رو نصب کردم و بعد از ریستارت هنوز فایروال ویندوز فعال بود.
    حالا برای خودم مشکل پیش اومده:
    سه هفته پیش ویندوز 8.1 رو نصب کردم و بعد فایروال کومودو و آنتی ویروس بیت دیفندر رو نصب کردم.ویندوز و بیت روی حالت تریال بودند و هیچ کرک و سریالی استفاده نکردم.
    الان که میخواستم داخل ویندوز 8.1 بشم تا نسخه قبلی رو حذف و نسخه جدید رو نصب کنم ویندوز با تاخیرهای 3-5 دقیقه ای وارد میشد
    بعد از نصب مجدد هم گاهی این مشکل پیش میاد البته نه همیشه
    حالا وقتی روی حالت پرواکتیو میذارم،پس از ریستارت،دسکتاپ بالا نمیاد،صفحه مترو بالا میاد اما در دسکتاپ،صفحه سیاه میشه و فقط آیکون ویندوز در تسکبار و آیکون کومودو در notification میاد و حتی کلیک راست روی آیکون ویندوز(همون استارت که در گوشه میاد)کار نمیکنه و مجبورم با تسک منیجر خارج بشم.
    اما در حالت اینترنت و فایروال مشکلی نیست.
    نکته اینجاست که پیغامهایی که میومد رو همه رو مجاز میزدم.در حالت پرواکتیو هم هرچی گشتم قانون خاصی پیدا نکردم که ممکنه اشتباه زده باشم.
    حالا سوالات من:
    1.تاخیر ابتدایی ویندوز که مطمئنم دوستان هم قبلا داشته اند چجوری برطرف میشه؟
    2.مشکل دسکتاپ احتمالا بخاطر ذخیره شدن تنظیمات رو پرواکتیو در هنگام تغییر پیکره بندی بوده.(البته فقط احتمالا)حالا اگه بخوام تنظیمات پرواکتیو به حالت اولیه برگرده چکار کنم؟
    3.اگر فکر میکنید مورد دوم نیست،چه راهی برای رفع دسکتاپ هست؟
    ممنون
    سلام

الان روی پیکربندی فایروال و اینترنت سکیوریتی این مشکل را ندارید؟

ویندوز 32 بیتی است یا 64؟

در مورد تاخیر در لود ویندوز یا سرعت لود کومودو در استارآپ، مسئله نسبت به قبل بهتر شده و فعلا به عنوان یک مشکل مطرح نیست.

الان شما دو تا مشکل دارید؟ یکی دیر لود شدن کومودو/ویندوز و دیگری دسکتاپ سیاه و بدون هیچ شورتکاتی؟

در مورد برگردوندن تنظیمات پرواکتیو ابتدا پیکربندی را به حالت فایروال ببرید (همینجا هم بررسی کیند ایا مشکلی ندارید) بعد دوباره بزارید روی پرواکتیو..... سوالی پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید... اینجوری احتمالا برمیگرده.

1- از تنظیمات فعال فعلی + گزارشات "حفاظت" + گزاش ابزار عیب یابی کومودو ؛؛ بکاپ بگیرد و توی پیغام خصوصی به من بدهید
    Last edited by Jadda; 18-12-2013 at 22:19.

18. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

الان روی پیکربندی فایروال و اینترنت سکیوریتی این مشکل را ندارید؟

ویندوز 32 بیتی است یا 64؟

در مورد تاخیر در لود ویندوز یا سرعت لود کومودو در استارآپ، مسئله نسبت به قبل بهتر شده و فعلا به عنوان یک مشکل مطرح نیست.

الان شما دو تا مشکل دارید؟ یکی دیر لود شدن کومودو/ویندوز و دیگری دسکتاپ سیاه و بدون هیچ شورتکاتی؟

در مورد برگردوندن تنظیمات پرواکتیو ابتدا پیکربندی را به حالت فایروال ببرید (همینجا هم بررسی کیند ایا مشکلی ندارید) بعد دوباره بزارید روی پرواکتیو..... سوالی پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید... اینجوری احتمالا برمیگرده.

1- از تنظیمات فعال فعلی + گزارشات "حفاظت" + گزاش ابزار عیب یابی کومودو ؛؛ بکاپ بگیرد و توی پیغام خصوصی به من بدهید
    ممنون بابت پاسخگویی
    من فایروال کومودو + آنتی ویروس بیت رو روی ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کردم
    مشکلاتم:1.دیر لود شدن ویندوز (بعد از لوگوی اولیه دیگه هیچی نمیاد و بعد از 3-5 دقیقه تازه صفحه اکانتها میاد
    2.فقط تنظیمات پرواکتیو،روی تنظیمات فایروال و اینترنت این مشکل نیست

اون روش رو انجام دادم اما مجددا که پرواکتیو میکنم،بعد از ریستارت مشکل دسکتاپ هست
    البته شاید،یه سری سوالهایی که ابتدا جواب دادم روی پرواکتیو سیو شده باشه چون دفعه اول،ذخیره کردم.(اما قانون خاصی پیدا نکردم!خودم هم سردرگم شدم!!)

اون گزارشات رو خواهم فرستاد
    ممنونم

20. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •