عزیزم پسووردش چیه
عزیزم پسووردش چیه
حجم sms این گوشی زیاد نمیشه.ببخشید من دنبال راهی میگردم که باهاش گوشی k310i ام رو باهاش فلش کنم و مثلا میزان حافظه اس ام اس ش رو زیاد کنم کسی میدتونه کمکم کنه. خدایی خسته شدم از بس توی این صفحه ها گشتم. من برنامه ستول و فار و xs++ v, nhvl trx v, رو دارم فقط بعضی فایلهای مورد نیاز رو ندارم. مثلا واسه فار و پلاگین sefp رو نیاز دارم کث این گوشی رو پشتیبانی کنه که ندارم.
برای فلش میتونی از Setool2lite استفاده کنی.من باهاش چند بار K310 فلش کردم.حتی رجیستر دستی.
برای کار با فارمنیجر هم میتونی از پلاگینهای SEFP گوشی K510 استفاده کنی ولی از Rest فریمور گوشی خودت باید استفاده کنی یا از rest هاس Setool
سلام دوستان!ببخشید pnx5230 با چه برنامه ای فلش میکنن؟سیتول میتونه؟
با سلام به خدمت همه دوستان امروز یه گوشی 750 دیدم که موقع روشن شدن تو قسمتی که اول آرم سونی اریکسون میاد شماره تلفن و عکس طرف بود میخواستم بدونم این کار چجوری ممکنه و من چجوری میتونم این کار رو بکنم ؟ با تشکر از همه دوستان
باید عکس رو درست کنی و در محل مربوط به قایلهای splash بریزی.
الان یادم نیست کجاس.از H.Vike بپرس بهت میگه.
الان واسه گوشی من انیمیشن نوکیا میاد که به جای اینکه با هم دست بدند یکیشون پاشو میده![]()
با سلام
یه گوشی 750 هست که زبان فارسی نداره چجوری میتونم فارسی رو اضافه کنم ؟
باید کلا فلش کنم ؟
و یه وسال دیگه از این فایلهای gdfs چه موقع استاده میشه موقعی که مشکل آنتن داره میشه؟
میشه رو گوشی از این فایلهایی که تو سایت هست استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد؟
بهنازي عزيز اين مطلب خيلي هستش اينجا نميشه گفت اگه ميخواي بدوني پيغام بده تا مفصل بهت بگم
ايمان جون شما استاد ما هستي چه جور يادت نمياد
اره براي فارسي اضافه كردن بايد Fs فارسي با كاستومايز فارسي روي گوشيت فول فلش كني !
GDFS هم موقعي استفاده ميكني كه گوشي بهم ريخته و احتياج به همه فايل هاي فلش داري ! اين موقع از GDFS كه از گوشيت گرفتي روي گوشي فلش ميكني و به حالت اول بر ميگرده ؟ و بايد حتما GDFS خود گوشيت باشه اگه مال گوشي هاي ديگه باشه مشكل به گوشيت پيش مياد
موفق باشيد!![]()
من میخوام k550 به w610 تبدیل کنم . نمیدونم میشه یا نه؟ یکی بهم بگه میشه یانه اگه میشه آموزششو هم بگه. من setool2lite و far+jdflasher رو دارم. مشخصات گوشیمم اینه:
k550i - cid53 - red - r6bc002 - db2020 - cda102568/2 r8a - cxc1250671
فکر کنم دیگه کافیه. یکی جواب بده پی ال زد
تو تايپك اموزش تصويري فلش گوشي جوابت رو دادم
همه جا سوالت رو نپرس اينجوري خودت گيج ميشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)