تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 301 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 نکونام امروز با تراکتورسازي مذاکره مي‌کند

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران که به همراه ديگر ملي‌پوشان روز گذشته و پس از پيروزي غرور آفرين برابر کره‌جنوبي که به صعود ايران به جام جهاني منجر شد، بازگشته بود، امروز (پنجشنبه) با مديران باشگاه تراکتورسازي وارد مذاکره مي‌شود.

به گزارش بی باک به نقل از ايسنا،زيني‌زاده، مديرعامل باشگاه تراکتورسازي امروز در تهران است و در صورت توافق دو طرف نکونام بعد از کريمي دومين بازيکن بزرگي خواهد بود که در فصل جديد براي تيم تبريزي به ميدان مي‌رود.

2. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک سوال : کسی از دوستان اینجا مسابقه ای از این تیم تایلندی تماشا کرده ؟!!!

اگر دیدید ، لطف کنید یک تحلیل کوتاه روی این تیم داشته باشید .

چون من فکر می کنم مسابقه بنیادکار رو با تیم دیگری تماشا کردم اشتباهی !
    2تابازیکن اسپانیایی داره و یک ژاپنی ویک کره جنوبی . خوبی بازیمون باشون اینه که دور رفت مامیزبان هستیم وبرگشت تو ورزشگاه 24 هزارنفری اونابازی میکنیم .تولیگ خودشون هم سال قبل چهارم شدندامسال فعلا اولند (بایک بازی کمترو چهارامتیازبیشتراز تیم دوم تایلند)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آخرين وضعيت مذاکره با عمران زاده و حيدري

مدير عامل باشگاه استقلال براي مذاکره با بازيکنان مد نظرش روز شلوغي را پشت سر گذاشت.

مسئولان باشگاه استقلال که به دليل مشکلات مالي کمي ديرتر از ساير تيم‌ها فصل نقل و انتقالات را آغاز کردند امروز هم مثل دو روز گذشته روز شلوغي را پشت سر گذاشتند.
    به گزارش فارس،آرش برهاني که روز چهارشنبه گذشته با فتح الله زاده قرارداد امضا کرده بود صبح امروز راهي دفتر مدير عامل استقلال شد و پس از مذاکرات نهايي با فتح الله زاده اعلام کرد از امروز در تمرينات شرکت خواهد کرد. اين بازيکن روز گذشته با لباس شخصي در تمرين حاضر شده بود.
    فرزاد حاتمي ديگر بازيکني است که امروز در دفتر مدير عامل باشگاه استقلال حاضر شد. وي که تا امروز موفق به دريافت برگه توافق مالي خود با استقلال نشده بود سرانجام رضايت‌نامه اش را گرفت.
    حاتمي در گفت و گو با خبرنگارفارس گفت: امروز رضايتنامه‌ام را گرفتم ولي قرار شده تا شنبه با تيمي مذاکره نکنم. به فتح الله زاده قول دادم که تا شنبه با تيمي صحبت نکنم و قرار شد او با قلعه نويي حرف بزند.
    وي در خصوص پيوستن محمد قاضي به استقلال و اينکه شرايطش در اين باشگاه چگونه خواهد شد، گفت: من کاري به اين مسائل ندارم. از دو تيم شهرستاني و يک تيم تهراني پيشنهاد دارم و روز شنبه تکليفم روشن مي‌شود.
    از سوي ديگر مشخص شدن حريف استقلال در ليگ قهرمانان باعث شد تا مسئولان اين باشگاه به حضور در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات اميدوار شوند. استقلالي ها در اين ارتباط با قلعه نويي که صبح امروز به ايران آمده تماس گرفته و نام حريف خود را به وي اطلاع دادند.
    ستار همداني در اين ارتباط گفت: اين بازي‌ها همگي سخت است؛ اما خدا را شکر قرعه خوبي نصيب ما شد. اميدوارم با شکست حريف خود بتوانيم نماينده خوبي براي ايران باشيم.
    مسئولان باشگاه استقلال که دو روز پيش با عمران زاده و رحمتي مذاکره کرده‌اند، قصد دارند هر چه سريعتر قرارداد اين دو نفر را تمديد کنند. يکي از شروط عمران زاده براي باشگاه استقلال پرداخت مطالبات فصل گذشته‌اش است. استقلالي‌ها امروز صبح با اين بازيکن تماس گرفته و اعلام کردند مطالبات وي را مي‌پردازند. اين مدافع از دو تيم ديگر ليگ برتري پيشنهاد دارد.
    خسرو حيدري نيز يکي از نفراتي بود که امروز در دفتر فتح الله زاده حاضر شد. اين بازيکن موفق به ديدار با مدير عامل استقلال نشد زيرا فتح الله زاده براي حضور در مراسم ختم يکي از نزديکانش دفتر باشگاه را ترک کرد.
    از سوي ديگر استقلالي ها روز چهارشنبه با محمد قاضي به توافق نهايي رسيدند، اما از آنجا که اين بازيکن قصد مذاکره با تراکتورسازي را هم داشت رسمي کردن اين خبر را به امروز موکول کردند.

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوباره حرف از خرید بازیکنای بی غیرت نسبت به تیم اومد !!!

اولیش واحدی نیکبخت . حاضرم بمیرم امثال اینا نیان تو استقلال !

دومیش هم قاضی !! نیمکت نشین خوبی هست ! میشه یکی مثل منوچهری پارسال و با لطف هوادارا و کادر فنی نیم فصل دوم میندازنش بیرون

قلعه نوعی هم که مصاحبه کرده تیمی قوی تر از تیم پارسال خواهیم بست و وقتی این مصاحبه رو میبینم چون به قلعه نوعی ایمان دارم مطمئنم حرفش سنده ...

فرهادم که انگلیسه و امیدوارم هر چی سریعتر کاپیتان محبوب ما بیاد توی تمرینا تا تعداد تماشاگرای تمرین 5 برابر شه !!!

قلعه‌نويي:استقلال بهتر از تيم سال قبل مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ قول مي‌دهم اين تيم استقلال بهتر از تيم سال قبل شود.

امير قلعه‌نويي در پايان تمرين امروز استقلال گفت: حضور قدرتمندانه تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني را به همه تبريک مي‌گويم. فوتبال ما به اين صعود نياز داشت و خدا کمک کرد که اين اتفاق بيافتد. خوشحالم مجموعه استقلال نيز در اين پيروزي سهم داشت.

وي در مورد وضعيت تمرينات استقلال عنوان کرد: فصل گذشته درگير ليگ قهرمانان آسيا بوديم و حدود 8 بازيکن ما به اردوي تيم ملي رفتند. طبيعي بود که چنين شرايطي براي ما به وجود بيايد، ان‌شاءالله تا هفته آينده شرايط استقلال بهتر مي‌شود و از شنبه وضعيت بهتري را خواهيم ديد. بازيکناني که درگير جام جهاني بودند نياز به استراحت دارند و قول مي‌دهم به اين استقلال بهتر از استقلال سال قبل شود.

سرمربي استقلال در مورد اينکه خيلي دير کار را آغاز کردم، اظهار داشت‌: زمان در دست ما نيست، همانطور که گفتم درگير ليگ قهرمانان آسيا بوديم و پس از آن بازيکنانمان به تيم ملي رفتند. همه مي‌دانند امير قلعه‌نويي هميشه زودتر از سايرين کار را آغاز مي‌کند. کاري به بي‌پولي نداريم اما اين مسائل برايمان مشکل درست کرد. اگر مسابقات مختلف نبود، شايد الان هفته چهارم تمرينات ما بود. به هر حال بي‌پولي هم مي‌تواند در اين مسئله تأثير داشته باشد.

قلعه‌نويي در مورد بوريرام تايلند حريف استقلال در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا گفت: بايد به خودمان فکر کنيم و اگر استقلال را با قدرت ببنديم، مي‌توانيم هر حريفي را شکست دهيم. تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود بايد با قدرت در اين مسابقات شرکت کند. اگر آن تيمي که مدنظرمان است 80 درصدش را نيز جذب کنيم مي‌توانيم در مسابقات موفق شويم اما همانطور که گفتم اين استقلال بهتر از تيم سال قبل مي‌شود.

وي عنوان کرد: تا الان 4 بازيکن خوب ليگ برتري را جذب کرده‌ايم و بايد طبق ليستي که دادم 70 درصد نفرات فصل قبل نيز حفظ شود. علي حمودي از تيم کنار رفته که جاي او فردين عابديني را گرفتيم و اميدواريم بتواند جناح راست استقلال را پوشش دهد. پژمان نوري نيز که امروز در تمرين شرکت نکرد، از شنبه در تمرينات حاضر خواهد شد.

قلعه‌نويي در مورد صحبت با عليرضا نيکبخت واحدي گفت:‌ عليرضا را دوست دارم و او همين الان هم مي‌تواند بازي کند. تا الان صحبتي با او انجام نداده‌ام اما علاقمند هستيم که به استقلال بيايد. البته مشکلاتي وجود دارد که به جاي 21 بازيکن امسال بايد 20 بازيکن بگيريم. از لحاظ فني نيکبخت مورد قبول من است و بايد ببينيم آيا در استقلال جاي خالي داريم يا نه.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که نکونام اعلام کرده با تراکتورسازي مذاکره مي‌کند و کدام نفرات از سال قبل در اين تيم مي‌مانند، عنوان کرد: ليست مورد نظرمان را به باشگاه ارائه کرديم و هر وقت بازيکني تمديد کرد، نام او را اعلام مي‌‌کنيم. در فصل نقل و انتقالات نبايد صحبت‌هاي دروني را بيان کرد. درست است من ساده هستم، اما نه اينقدر که اکنون نام ليست بازيکنانم را بيان کنم. ليست را به باشگاه دادم و فتح‌الله‌زاده و اميري براي جذب نفرات جديد تلاش مي‌کنند.

وي در مورد وضعيت فرهاد مجيدي گفت: مثل اينکه مجيدي اکنون در انگليس است و سپس به استقلال ملحق خواهد شد.

منبع : ورزش 3

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان

نکنونام رفتنیه؟!!

ساموئل چطور؟؟!!

آندو هم اومدنش به تیم فکر نمیکنم احتمال زیادی داشته باشه؛نه؟

9. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

هوز هیچ چیز معلوم نیست..............

آندو هم یه سری از منابع می گن که حتی قراردادش امضا شده ولی رسانه ای نشده....

ولی صحتش رو نمی دونم چقدره.

11. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اگه نکونام بره حتما باید آندو رو بگیریم.
    نباید ساموئل رو از دست بدیم.
    قاضی تا حدودی بد نیست ، شاید بکارمون بیاد.
    جای پژمان منتظری کی رو میگیریم؟؟؟ عقیلی که رفت سپاهان!!!
    توروخدا زودتر تمرینات رو شروع کنید . همه بجز ملی پوشا بیان سر تمرین تا کار تیم استارت بخوره.

13. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض تمرين استقلال با حضور قلعه‌ نويي آغاز شد

تيم فوتبال استقلال تمرين امروز خود را با حضور امير قلعه‌نويي که به تازگي به تهران بازگشته است، آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال و به نقل از فارس،سرمربي تيم استقلال با لباس غيرورزشي در تمرين حاضر شده است.

در تمرين امروز احمد جمشيديان، محمدمهدي نظري و فردين عابديني بازيکنان جديد اين تيم حضور دارند. همچنين سياوش اکبرپور، آرش برهاني و سيدحسين حسيني بازيکنان فصل گذشته استقلال نيز در تمرين شرکت کردند.

تمرين استقلال از ساعت 17:30 در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز شد.

15. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در خط دفاعی که بعد از مذاکره با عقیلی و طالبی و عدم ادامه این مذاکرت به نظر می رسه پژمان ماندنی شده باشه

در خط میانی خبرهایی که از جذب اندو و همچنین امید ابراهیمی هست و از اونجایی که پژمان نوری رو هم گرفتیم به نظر می رسه نکونام رفتنیه

شاید حاشیه هاش باعث شده بره و لی به شخصه اصلا دوست ندارم در تراکتور ببینمش حضور جواد از اوساسونا در استقلال یک اعتبار بود برای استقلال

در خط حمله هم که قاضی و نظری خریداری شدند برهانی و اکبرپور و فرهادم هستند اگه افشین یا حتی انصاری فرد بیان باعث ترافیک شدید و شاید نیمکت نشینی بیشتر فرهاد بشوند با اینکه دوست داشتم افشین جای

نظری یا قاضی می آمد اما الان شاید خریدش دیگه به صلاح نباشه

دقت کردید تیم های سپاهان و تراکتور با چه مبالغی هر چی بازیکن هست رو داره جذب می کنند؟ ولی همه فشار ها و تهمت ها به استقلال و پرسپولیس زده میشه بعد ها

17. 5 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نکونام: کاري که با برانکو کرديم با کي روش نکنيم

کاپيتان تيم ملي مي‌گويد بازيکنان و کي روش وظيفه شان را انجام داده اند و از اين پس رسانه ها بايد با حمايتشان شرايط را براي ماندن سرمربي تيم ملي فراهم کنند.

نکونام در مورد وضعيتش در استقلال هم گفت: چيزي که اهميت دارد اين است که باشگاه استقلال با بازيکن هم پست من صحبت کرده است. مردم بدانند که فردا نگويند نکونام نماند. با دو بازيکن هم پست من صحبت کرده‌اند. مردم مي‌دانند من استقلالي هستم. خودشان قضاوت مي‌کنند در مورد فوتبال من. الان صحبت خاصي در اين مورد ندارم. اول مي‌خواهم با مردم خوشحالي کنم. بعد هم الان بايد ببينيم باشگاه استقلال مي‌خواهد چه کار کند. آن‌ها بايد وظيفه‌شان را نسبت به من انجام دهند.

او در مورد مذاکراتي که با باشگاه‌هاي ديگر داشته هم گفت: من با باشگاه تراکتورسازي صحبت کرده‌ام. دو تا باشگاه ديگر هم با من صحبت کرده‌اند. نکونام در مورد طلبش از باشگاه استقلال گفت: نگويم بهتر است. هيچ اتفاقي نيفتاده. ولي اگر استقلال دوست داشته باشد من سال بعد در اين تيم بمانم بايد با خودم صحبت کنند. استقلال مي‌تواند هر بازيکني که مي‌خواهد را بياورد. ولي مردم دوست دارند من بمانم. استقلالي‌ها مي‌دانند من الان ايران هستم. مي‌توانند زنگ بزنند. اگر هم نخواهند، من به استقلال احترام مي‌گذارم. اين‌طور نيست که اگر در استقلال نباشم بد اين تيم را بخواهم. چه باشم چه نباشم، براي اين تيم آرزوي موفقيت دارم. در چند روز آينده وضعيتم مشخص مي‌شود.

کاپيتان استقلال در پايان صحبت‌هايش در پاسخ به اين سوال که خيليها مي گويند قلعه نويي به اندازه کاپيتان تيم ملي از تو حمايت نکرده است گفت گفت: من خيلي کارها را بلد نيستم. فقط همين را مي توانم بگويم.

پ .ن : اینطور که مشخصه نکونام رفتنیه با وجود اینکه خودش دوست داره بمونه احتمالا مصاحبه آخر فصلش باعث شده که قلعه نویی از چنین مهره ای چشم پوشی
    کنه فکر نمیکنم هیچ یک از هواداران موافق رفتنش باشند بالاخره در وسط تیم یه وزنه بود چندتا گل 3 امتیازی خوب هم زد برامون در کل امیدوارم بمونه

19. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •