تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 328 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تفاوت ماهایی که از مورینیو حمایت میکنیم با خیلی های دیگه اینه که تقدس برای کسی قائل نمیشیم ، ایکر مقدس و ... همش شعارهای عوام گرایانه ی استادیومیه و فقط به درد هوادارای داخل سانتیگو برنابئو مبخوره ، ما میگیم اول از همه تیم مهمه ، نمیگیم اول از همه فلان بازیکن باید فیکس باشه /

اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کرده علتش چیه ؟! ریشه اش به کجا بر میگرده ؟ کاسیاس بارها گلهای بدی خورده و به جرات میگم روی خیلی از گلهایی که رئال خورده میتونست بهتر عمل کنه ؛ بهترین نمونش گلی که از الکسیس از پشت محوطه خورد . آدان هم یکی دو بازی اومدی ولی چون خیلی از لحاظ فنی خوب نبود به ناچار مورینیو کاسیاس رو برگردوند به ترکیب اصلی تا اینکه مصدومیت براش پیش اومد/

توقع ندارین که بازیکن با دست شکسته رو بزاره دروازه ؟ یا در آستانه ی بازیهای مهم و حساس دروازه بان رزروی که خیلی خوب کارکرده و کاملا در شرایط مسابقه قرار داره رو نیمکت نشین کنه فقط به این دلیل که دروازه بان تیمش که کاپیتان تیم هم بوده رو برگردونه به دروازه بدون اهمیت به اینکه این دروازه بان بیشتر از یکماه مصدوم بوده !

این که یه بازیکن n ساله دروازه بان تیمه و 3-4 فصل هم هست کاپیتان تیمه که نمیشه دلیل اینکه در هر شرایطی فیکس بازی کنه ! و البته این خوبه که هر از گاهی امثال بوفون و نویر و هارت و سابقا فان در سار هر از چند گاهی کاسیاس رو از " توهم " بهترین بودن در میارن /

خانوم سارا کاربونرو میاد میگه در رختکن رئال اتحاد نیست ؛ خب این خانوم مگه داخل رختکن بوده ؟! به صورت کاملا اتفاقی ! ایشون GF ایکر مقدس هست ! مساله ی پیچیده ای نیست دقیقا حساب 2*2=4 تاست !

مارکا گزارش میده که کاپیتانها اول دوم و تیم ( کاپیتان مقدس و کاپیتان کبیر ) به پرس در جلسه ی ناهار اعلام میکنن که فصل بعد یا ما ، یا مو !

مربی بعد از کنفرانس خبری و الکلاسیکو و حواشی اون با بارساییها وارد جنگ و بازیهای روانی میشه کاپیتان تیم تماس میگیره عذرخواهی میکنه از بازیکنان تیم رقیب ( البته من قبول دارم رفتار مورینیو درست نیست در این جنگهای روانی الکلاسیکویی ) ، شما خودت رو بزار جای مربی آیا این رفتار بازیکنت رو به منزله ی دهن کجی به خودت نمیدونی ؟

راموس میاد در بازی ای که اوزیل نیمکت نشین شده بعد از گلی که تیم میزنه پیرهنش رو میزنه بالا که زیرش پیراهن اوزیل رو پوشیده ، یکی نیست به راموس تذکر بده که حد خودشو بدونه متاسفانه ؛ این باشگاههای ایرانی هر چیز بدی که داشته باشن یه چیز خیلی خوب دارن و اون هم کمیته ی انضباطی هست که در جا با این تخلفات معمولا برخورد میکنن در صورت احراز /

یا همین راموس در جلسه ی تمرینی بعد از الکلاسیکو در پاسخ به مورینیو که میگه روی کرنر چرا وظیفه ات رو انجام ندادی و با کاپیتان کارلس پویول ( اگر اشتباه نکنه البته ) یار گیری نکردی برمیگرده به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که توی بازی چه میگذره ؛

پپه میاد و در حالیکه هنوز مربی تیم سر کارشه میگه رفتار مورینیو اشتباه بوده !!!

اتفاقا من خیلی متعجبم که مورینیو چرا برخورد شدید تری با این بازیکنها نمیکنه ؟! البته این وسط مدیریت فوق العاده ضعیف پرس در مهار حاشیه ها هم نکته ای هست که خیلی مهمه ، پرس فقط دنبال کهکشان درست کردنه و حاضره حتی مربیش رو هم قربانی کنه برای اینکه کهکشانش خراب نشه ! و البته همیشه هم نتیجه یی مدیریت پرس در رئال مادرید در " نهایت " برابر میشه با ناکامی مطلق در اشل و مقیاس هزینه ای که انجام میده !

دارم به این فکر میکنم که اگر کسی مثل کاپلو یا فان خال هلندی ( که درجا در کنار زمین وقتی روبن به تعویضش اعتراض کرد چنان محکم همونجا باهاش صحبت کرد که خود روبن هم از کارش پشیمون شد ) توی این تیم بودن با این افراد چه برخوردی میکردن ...

به نظر من 3 نفر هستن که خیلی وقته پیراهن رئال به تنشون گشاد شده ؛ ایکر مقدس و راموس و پپه " ولی " صد افسوس که توی این تیم نفرین شده بازیکن سالاری حاکمه ... رئال بدون کاسیاس و راموس و پپه و مورینیو هم رئال بوده و پرافتخار ترین تیم اروپا ( حداقل روی کاغذ ) ؛ اما اینکه همه ی کاسه کوزه ها سر سرمربی بشکنه به نظرم اوج بی انصافیه چون ریشه ی اکثر حواشی این فصل تیم همین بازیکنها بودن و مربی در تنها در مقابل این کنشها واکنش نشون داده ، پس به نظرم اگر گناه و تقصیر این بازیکنها از مربی بیشتر نباشه در ایجاد این حواشی ، کمتر هم نیست ابدا /
    منم موافقم تو پستهای قبلی هم گفتم تیم اولویته نه مورینیو و نه امثال کاسیاس و راموس ولی اینجور که میگی ما انگار بقیه دشمن هستیم و شما همه خوبان من نه کارشناسم و نه تحلیلگر حرفه ای همه چی رو دارم از دید خودم میگم ادعایی هم ندارم
    حرف من چیز دیگه ای یه بار بیاید اشتباهات خوزه رو قبول کنید چرا یه عده ای الان حتی یه بار هم نیومدن بگن اره مورینیو هم اشتباه کرده درسته بهترینه ولی هیچ ادمی 100% نیست
    اگه
    بازیکن سالاری حرامه بده عیب داره مربی سالاری هم همینطور میایید میگید تیم بازیکن سالاره اونوقت تمام قد از مورینیویی دفاع میکنید که خودش نتونست حاشیه رو بخوابونه
    برا مورینیو چی کم گذاشتیم هر کی رو نخواست پرز بیرون کرد هر کی رو خواست اورد پرز اصلا حق دخالت نداره در این مورد فقط در صورتی میتونست دخالت کنه که میورینیو تمام بازیکنهای خاطی رو در اختیار باشگاه قرار بده
    من الانم میگم نه مورینیو و نه بازیکنها در برابر تیم مهم نیستن حالا هر چقدر خوب کی بدش میاد تیم نتیجه نگیره الان اگه تیم نتیجه گرفته بود اینهمه حاشیه درست نمیشد الانشم دیر نشده میخواد بمونه بمونه ولی حتما باید حاشیه رو بخوابونه من حاضرم کاسیاس نباشه راموس نباشه ولی قهرمان اروپا بشیم برام اصلا اسمها مهم نیست
    Last edited by D o l f i n; 19-05-2013 at 07:18.

2. 7 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه جمله زیبایی هست میگه هیچ چیز(یا هیچکس) اونقدر مقدس نیست که نشه نقدش کرد!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه......پس رائول که شما اسطوره اصیل محسوبش میکنید ( و البته 100 درصد قبول دارم) تا چن وقت قبل عضو همین باند بوده ؟ پس اینا تا الان دارن مربی ها رو کله میکنن..... رائل هم سکوت! عجب اسطوره ای......
    حرفات همه جاش با هم تناقض داره ها!
    چه توهمیه که چن وقته دوستان زدن؟ باند یعنی چی؟
    من مسئول برداشت اشتباه شما از صحبتهام نیستم چون من در مورد رائول همچین چیزی نگفتم ؛ فکر میکنم همه قبول داشته باشیم رائول بازیکن بزرگتری از کاسیاس بوده ؛ ولی وقتی مورینیو بهش میگه جایی در تیم من نداری بدون هیچ حاشیه و مصاحبه و عکس العملی خیلی راحت با قضیه کنار میاد ؛ چون برای این بازیکن تیم مهمتر از هر چیزی هست /

یعنی فقط این کاسیاسه که مشکل درست کرده؟
    مورینیو هیچ مقصر نبوده؟
    بعد درسته قبل اومدن مورینیو رئال یکم ضعیف بود چون مربی هایی مثله شوستر بودن و. .....
    ولی قبل تر از اون مربی های خیلی خیلی بزرگتر از مورینیو هم بودن که بدونه حاشیه درست کردن تیمو قهرمان 3 تا جام بکنن
    شما هم مورینیو شده واست مقدس
    به نظر من عامل ایجاد این حاشیه ها بازیکنها بودن و مورینیو همونطور که در بالا گفتم در مقابل این کنشها واکنش نشون داده و هر دوطرف تقصیر دارن ولی من کفه ی سنگین ترازو رو به سمت بازیکنها میبینم چون رفتار شرم آمیزی داشتن در قبال سرمربی تیم ، نیمکت نشین کردن کاسیاس قابل نقد نیست از طرف مورینیو چون جانشینش خوب کار کرده و در اصل یه تصمیم فنی به حساب میاد ولی اینکه میاد و میگه تا زمانی که من هستم لوپز هست اینجا دیگه کاملا اشتباه و تقصیر مورینیو هست و قابل نقد /

اتفاقا شوستر مربی بدی نبود ؛ شوستر همون کسی بود که بارسا برای تیمش تونل افتخار تشکیل داد و اتفاقا در همون بازی بود که رئال 4-1 بارسا رو برد !

اون مربیانی که شما منظورتونه کسانی هستن که در زمانی مربی تیم بودن که برخی بازیکنان امروزی جایگاه امروزشونو نداشتن بلکه اون زمان بازیکنایی مثل زیدان و کارلوس و رائول در تیم بودن که این حواشی در اون تیم جایی نداشت /

شما فکر میکنی اگر کاپلوی اصولگرا امروز سرمربی این تیم بود با این بازیکنها چه می کرد ؟!

چون اونی که رفتنیه مطمئنن مورینیو نه کاسیاس
    منم ابراز امیدواری کردم که مورینیو بره ، منتها مساله همینه که این سیستم تفکر ایراد داره ؛ مورینیو تیم رو کم به حاشیه نبرده در این 3 سال قبول ، ولی اینکه این تفکر بازیکن سالاری وجود داشته باشه باعث میشه که رئال کماکان به 9 تا قهرمانی افتخار کنه و باد به غبغب بندازه که البته خیلی از ماها قهرمانی 2003 رو هم یادمون نمیاد چه برسه به 97 هاینکس و صدالبته قبل ترش که شاید هیچکس از حاضرین سن و سالش در اون اندازه نباشه !

منم موافقم تو پستهای قبلی هم گفتم تیم اولویته نه مورینیو و نه امثال کاسیاس و راموس ولی اینجور که میگی ما انگار بقیه دشمن هستیم و شما همه خوبان من نه کارشناسم و نه تحلیلگر حرفه ای همه چی رو دارم از دید خودم میگم ادعایی هم ندارم
    حرف من چیز دیگه ای یه بار بیاید اشتباهات خوزه رو قبول کنید چرا یه عده ای الان حتی یه بار هم نیومدن بگن اره مورینیو هم اشتباه کرده درسته بهترینه ولی هیچ ادمی 100% نیست
    اگه
    اشتباهات و رفتارهای بعضا هنجار شکن مورینیو اظهر من الشمسه ، جای کتمان هم نداره و اتفاقا کسی که نخواد اینها رو قبول بکنه در واقع خودش رو به نابینایی زده اما در مورد مساله ی درون تیمی که برای رئال پیش اومده ؛ به نظر من این مورینیو هست که در طرف درست ماجرا ایستاده ( هرچند به تنهایی ) /

من الانم میگم نه مورینیو و نه بازیکنها در برابر تیم مهم نیستن حالا هر چقدر خوب کی بدش میاد تیم نتیجه نگیره الان اگه تیم نتیجه گرفته بود اینهمه حاشیه درست نمیشد الانشم دیر نشده میخواد بمونه بمونه ولی حتما باید حاشیه رو بخوابونه من حاضرم کاسیاس نباشه راموس نباشه ولی قهرمان اروپا بشیم برام اصلا اسمها مهم نیست
    دقیقا مساله همینه که تیمه که مهمه ، ولی وقتی من میبینم که رفتار مورینو فعلا در جهتی هست که به مهم بودن تیم کمک میکنه و نه بازیکن محوری و بازیکن سالاری ، از نظر من مورینیوی فعلی ابزاریه برای اینکه این تفکر غلط بازیکن سالاری و باند بازی رو از تیم دور بکنه و به همین دلیله که میگم مورینیو " فعلا " در طرف درست قضیه ایستاده /

5. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من مسئول برداشت اشتباه شما از صحبتهام نیستم چون من در مورد رائول همچین چیزی نگفتم ؛ فکر میکنم همه قبول داشته باشیم رائول بازیکن بزرگتری از کاسیاس بوده ؛ ولی وقتی مورینیو بهش میگه جایی در تیم من نداری بدون هیچ حاشیه و مصاحبه و عکس العملی خیلی راحت با قضیه کنار میاد ؛ چون برای این بازیکن تیم مهمتر از هر چیزی هست /
    من هم قبول دارم که رائول بازیکن بزرگتری هست.
    من میگم اگه رائول اسطوره هست و باند کاسیاس (به قول شما) رو میدیده و سکوت کرده پس دیگه اسطوره نیست!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نیمکت نشین کردن کاسیاس قابل نقد نیست از طرف مورینیو چون جانشینش خوب کار کرده و در اصل یه تصمیم فنی به حساب میاد
    من با این قسمت از حرفاتون مخالفم دلیل نیمکت نشینی کاسیاس قبل از اومدن لوپز بود و همه میدونیم دلیلش اصلا فنی نیست ولی الان چون لوپز عالی کار کرده این جور بنظر میرسه به هر حال هیچ سرمربی بازیکنی که خوب کار میکنه رو به هیچ عنوان عوض نمیکنه
    Last edited by D o l f i n; 19-05-2013 at 11:44.

8. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من هم قبول دارم که رائول بازیکن بزرگتری هست.
    من میگم اگه رائول اسطوره هست و باند کاسیاس (به قول شما) رو میدیده و سکوت کرده پس دیگه اسطوره نیست!
    اون موقع که رائول بود که از این مشکل ها نبود و اصولا رائول کسی نیست که بیاد از این مصاحبه های خاله زنکی بکنه.
    خیلی از ماها قهرمانی 2003 رو هم یادمون نمیاد چه برسه به 97 هاینکس و صدالبته قبل ترش که شاید هیچکس از حاضرین سن و سالش در اون اندازه نباشه !
    آقا ما یادمونه...97 هم رو هم یادمونه

10. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون موقع که رائول بود که از این مشکل ها نبود و اصولا رائول کسی نیست که بیاد از این مصاحبه های خاله زنکی بکنه.
    والا شماها هر وقت یه حرفی میزنید! تا الان داشتید میگفتید که کاسیاس و اینا مربی هارو کله میکنن. حالا میگید وقت رائول این مشکلا نبود...........کدوم مربی رو این باند خیالی کله کرده پس؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منظورت از تقلبی چیه؟
    تو کل تاریخ باشگاه مورد علاقت بگردی میتونی یکی مثله این پیدا کنی؟
    فرانکی با پست هافبک 203 گل زده مهاجم بود شونصدتا گل میزد هیچ هافبکی اینقدر گل نزده ... هافبکهایی مثل اسکولز و جرارد و زیدان و گیگز و ... که واسه همشون احترام خاصی قائلم... هافبکی که توو تیم ملی هم نزدیک 30 تا گل زده

ما کلا رونالدوی برزیلی رو اصلی و پرتغالی رو تقلبی میگیم.. غیرتی شدی شرمنده

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فرانکی با پست هافبک 203 گل زده مهاجم بود شونصدتا گل میزد هیچ هافبکی اینقدر گل نزده ... هافبکهایی مثل اسکولز و جرارد و زیدان و گیگز و ... که واسه همشون احترام خاصی قائلم... هافبکی که توو تیم ملی هم نزدیک 30 تا گل زده

مگه رونالدو مهاجم نوک هست ؟؟

ضمنا
    فرانکس تو چنتا بازی 203 گل زده ؟؟
    Last edited by wooooow; 19-05-2013 at 13:20.

14. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو هم مهاجم نوک نیست دوست عزیز
    فرانکی تو چندتا بازی اینقدر زده؟
    فرانکی تو 600 تا بازی 203 تا گل زده دیگه حتما
    دیگه این بحثو اینجا ادامه ندیم بهتره چون مربوط به این تاپیک نیست

************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************

فردا سرنوشت مورينيو مشخص مي‌شود

سرنوشت سرمربي پرتغالي براي ماندن در رئال‌مادريد فردا در جلسه با هيئت مديره اين باشگاه مشخص مي‌شود.

ژوزه مورينيو پس از شکست تيمش مقابل اتلتيکو مادريد در فينال کوپا‌دل‌ري به رسانه‌ها گفت: طبيعي است براي اينکه هواداران بفهمند فصل آينده چه اتفاقي خواهد افتاد، تا پايان فصل منتظر نشويم. وقتي با رئيس باشگاه جلسه بگذارم و تصميم بگيريم، باشگاه بيانيه رسمي‌اش را اعلام خواهد کرد.

به گزارش فارس، و بر اساس گزارش‌هاي پايگاه راديويي «کوپه» اسپانيا، اين تصميم فردا اعلام مي‌شود. اين پايگاه راديويي بعدازظهر گذشته اعلام کرد که تصميم براي پايان دادن به سرمربيگري آقاي خاص در برنابئو در نشست دوشنبه هيئت مديره رئال اتخاذ مي‌شود و در همين هفته رسما اعلام خواهد شد.

سفيدپوشان هنگامي که اين مربي ماه مي گذشته قرارداد خود را تمديد کرد، اعلام کردند: «بهترين سرمربي جهان تا سال 2016 در رئال مادريد خواهد ماند.» تقريبا يک سال پس از آن اين قرارداد به پايان مي‌رسد و اين به مورينيو و فلورنتينو پرس بستگي دارد که آيا او در دو بازي باقي مانده در ليگ مقابل سوسيه‌داد و اوساسونا همچنان روي نيمکت اين تيم باشد يا خير.

مورينيو با 3 جام به حضورش در رئال پايان مي‌دهد: قهرماني در ليگ، قهرماني در کوپا‌دل‌ري و قهرماني در سوپرجام. وي همچنين تيم را 3 بار به نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا رسانده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •