منم موافقم تو پستهای قبلی هم گفتم تیم اولویته نه مورینیو و نه امثال کاسیاس و راموس ولی اینجور که میگی ما انگار بقیه دشمن هستیم و شما همه خوبان من نه کارشناسم و نه تحلیلگر حرفه ای همه چی رو دارم از دید خودم میگم ادعایی هم ندارم
حرف من چیز دیگه ای یه بار بیاید اشتباهات خوزه رو قبول کنید چرا یه عده ای الان حتی یه بار هم نیومدن بگن اره مورینیو هم اشتباه کرده درسته بهترینه ولی هیچ ادمی 100% نیست
اگه
بازیکن سالاری حرامه بده عیب داره مربی سالاری هم همینطور میایید میگید تیم بازیکن سالاره اونوقت تمام قد از مورینیویی دفاع میکنید که خودش نتونست حاشیه رو بخوابونه
برا مورینیو چی کم گذاشتیم هر کی رو نخواست پرز بیرون کرد هر کی رو خواست اورد پرز اصلا حق دخالت نداره در این مورد فقط در صورتی میتونست دخالت کنه که میورینیو تمام بازیکنهای خاطی رو در اختیار باشگاه قرار بده
من الانم میگم نه مورینیو و نه بازیکنها در برابر تیم مهم نیستن حالا هر چقدر خوب کی بدش میاد تیم نتیجه نگیره الان اگه تیم نتیجه گرفته بود اینهمه حاشیه درست نمیشد الانشم دیر نشده میخواد بمونه بمونه ولی حتما باید حاشیه رو بخوابونه من حاضرم کاسیاس نباشه راموس نباشه ولی قهرمان اروپا بشیم برام اصلا اسمها مهم نیست