دوستان اون چیزی که اسکیدرو گذاشته نسخه کامل بازی نیست،بلکه آپدیت بازیه
منم فکر میکردم کل بازیه ولی اگه قسمت توضیحات سایت اسکیدرو رو بخونین میبینین که نوشته فایلها رو جایگزین نسخه قبلی کنید![]()
دوستان اون چیزی که اسکیدرو گذاشته نسخه کامل بازی نیست،بلکه آپدیت بازیه
منم فکر میکردم کل بازیه ولی اگه قسمت توضیحات سایت اسکیدرو رو بخونین میبینین که نوشته فایلها رو جایگزین نسخه قبلی کنید![]()
هر پوشه ای رو جایگزین پوشه قبلی میکنین.مثلا پوشه Data جایگزین پوشه Data میشه.پوشه Audiodata چون قبلش وجود نداشته همینجوری توی پوشه Game کپیش کنید.باقی فایلها رو هم جایگزین فایلهای پوشه Game بکنید
از طریق Game Setting پیش از شروع بازی میتونین گزارشگر رو انتخاب کنید
من به شخصه فقط میخوام امتحان کنم،همین و دیگر هیچ!!!
دوستان بالاخره آپدیت رو جداگانه میشه دانلود کرد؟
فیفای من دانلودی با حجم 10 گیگه که بدون نیاز به نصبه.
این آپدیت با کپی تو محل درست میشه؟
ممنون
اره برا چی نشه . اگه نمیشد که اسکیدرو نمیذاشتش .
فکر نمیکنم نسخه شما هم فرقی بکنه . چون فقط زبون اضافه داره . در ضمن این اپدیت فقط شامل فایلهای دیتای بازی هستش که کپی و replace میکنی . همون فایلهای توی پوشه بازی با پسوند big . کرک رو هم عوض میکنی همین .
ممنون
لینک دانلود آپدیت داری؟ (فقط آپدیت جداگانه)
دوستان این که در کریر مود مربی تیم ملی می شیم ، ایا جام جهانی و جام ملتها را هم داریم ؟
و بازم توی کریر مود نتیجه بازی رفتمون را جایی نشون می ده (به غیر از calendar) ؟
+
تنها چیزی خیلی رو اعصابمه ; انیمشن های!! قبل از انجام تعویض هاست .
دوستان من فصل 2014 (کریر مود) هر کاری میکنم کرش میکنه (crash dump) اگر این آپدیت جدید رو اضافه کنم درست میشه؟
راستی ورژن فیفام 1.1 هست
سلام
دوستان چجوری میشه تنظیمات کیبورد رو تغییر داد ؟
میخوام اینجوری بشه
شوت : d
پاس : s
تگل و سانتر : a
پاس در عمق : w
تغییر بازی کن : q
دریبل کردن : c
سرعت : e
درود
من یک مشکلی با تنظیمات کیبورد دارم .
بعد از تنظیمات اولیه مربوط به شوت و پاس و ... وقتی به صفحه بعد میرم که تکل ایستاده که پیش فرض روی دکمه ی شوت قرار داره رو عوض میکنم از اون طرف کلیدهایی که برای شوت و پاس تنظیم کردم با همدیگه جابجا میشن !
مثلا پاس = S , شوت = D ....صفحه بعد هم تکل ایستاده رو که پیش فرض روی D قرار داره رو به S تغییر میدم .
ولی جای شوت و پاس عوض میشه . یعنی پاس = D , شوت = S !!!
از دوستان کسی راه حلی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)