تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 468 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام هنوز روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    نه هنوز
    چون نسخه ی نهایی ویندوز 8.1 هنوز منتشر نشده
    البته این سوالات چندبار پرسیده شدن
    یه کمی چند صفحه عقب تر میرفتین، خالی از لطف نبود

موفق باشین

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در نقل قول کردن و گذاشتن لینکها دقت کنید تا بهم ریخته نشود.

اما مشکلات شما:
    1.اصلا از کرک استفاده نکن.کسپر رو نصب کن و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال مربوط به کسپر خود رو استفاده کن.

2.از طریق برنامه ccleaner سیستم رو از فایلهای اضافی پاک کن.و یا حداقل بطور دستی به مسیر C:\Users\chavosh\AppData\Local\Temp رفته و محتویات پوشه temp رو کاملا پاک کن.

3.این برنامه که برای نورتون هست و احتمالا در هنگام نصب برنامه های دیگه نصب شده(نکته ای که خیلی کاربران توجه نمیکنند) رو حذف کن:
    C:\Users\chavosh\AppData\Local\Temp\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}_NIS_3701.exe
    البته در همون مسیر شماره 2 قرار داره.

4.از همه مهمتر اینکه شما به default tab.exe که adware هست آلوده شدی.برای حذفش راههای زیر رو انجام بده:

4-1.پس برنامه ccleaner رو حتما استفاده کن(سرچ کنی راحت پیدا میشه)
    4-2.به عنوان admin وارد سیستم شوید و از طریق کنترل پنل برنامه های default tab و default tab chrome رو حذف کن.
    4-3.لیست برنامه ها و پلاگین تمام مرورگرهای موجود در سیستم رو چک کن و برنامه هایی که نام default tab یا Search Results LLC رو دارند کاملا حذف کن.
    من این برنامۀ ccleaner رو که گفتید نصب کردم. ولی تو این برنامه هم تا زدم فایل های اضافی رو پاک کنه باز هم اون صفحه آبی ظاهر شد و سیستم هنگ کرد. ولی ایندفعه که ری استارت کردم دیگه سیستم بالا نمیاد. روی آرم ویندوز میمونه و خودش ری استارت میکنه. الانم با یه سیستم دیگه اومدم اینجا.
    شما تو پیغام قبلی گفتید که یه برنامه برای نورتون هست که رو سیستمم نصب شده. میخواستم بگم که من قبل از اینکه کسپر بریزم روی سیستمم نورتون نصب بود. ولی به خاطر مشکل کرکش اونو پاک کردم و جاش کسپر ریختم
    الان دیگه سیتم بالا نمیاد. یعنی دیگه نمیشه کاریش کرد؟ اوضاع بدتر شد

5. این کاربر از chavosh_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

در حال حاظر پچ B در حال تست و رفع باگ است تا چند روز دیگه کسپر هم با ویندوز 8.1 سازگار میشه

We are starting the testing of Patch B for KAV/KIS 2014!

New features:
    (Windows 8.1 support (upgrade from Win8
    • FF 23/24 support

What's fixed
    • Improved url="http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=268459"]Trusted Applications mode[/url]
    • Product crash while reactivation (currect activation is still actual)
    • Using masks of e-mail addrs in Anti-Spam settings
    • GUI: Problem List: The long path for suspic threat is cut in PL
    • Reports: Anti-Banner: the number of blocked banner not correct in Reports
    • WebAV: "Check URLs for" radio button switching
    • ODS: Product file avp.exe rolledback after malware disinfection
    • ODS: Reports: Vulnerability: Wrong description for detected vulnerable object
    • GUI: Text disappeared after change settings in exclusion rule for trusted application
    • PC: Can open PC settings without request of password
    • GUI:ODS: Schedule scan settings for monthly period doesn't save
    • Other fixes of functional and improving of perfomance
    Last edited by kases; 30-09-2013 at 02:51.

7. 9 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من این برنامۀ ccleaner رو که گفتید نصب کردم. ولی تو این برنامه هم تا زدم فایل های اضافی رو پاک کنه باز هم اون صفحه آبی ظاهر شد و سیستم هنگ کرد. ولی ایندفعه که ری استارت کردم دیگه سیستم بالا نمیاد. روی آرم ویندوز میمونه و خودش ری استارت میکنه. الانم با یه سیستم دیگه اومدم اینجا.
    شما تو پیغام قبلی گفتید که یه برنامه برای نورتون هست که رو سیستمم نصب شده. میخواستم بگم که من قبل از اینکه کسپر بریزم روی سیستمم نورتون نصب بود. ولی به خاطر مشکل کرکش اونو پاک کردم و جاش کسپر ریختم
    سلام
    ویندوز تعمیر کنید.
    Last edited by kases; 30-09-2013 at 03:20.

9. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خب نورتون و کسپر رو کرک کردی و بدون شک تمام مشکلات بخاطر همینه.آنتی ویروس نصب نکنی بهتره تا اینکه کرک کنی.چون هم دستکاری شده هست و هم کارآیی قبلی رو نداره و مهمتر اینکه آنتی ویروس کرک شده خودش یک خطر بزرگ محسوب میشه!
    همونطور که kases عزیز گفت مشکل شما با تعمیر ویندوز رفع میشه.البته اگه حوصله تعویض ویندوز رو داری بهتره ویندوز رو از اول نصب کنی.
    و همینطور میتونی موقع بالا آآمدن سیستم با زدن f8 به safe mode رفته و اون برنامه هایی رو که گفتم پاک کنی(تا حدود زیادی مشکل برطرف میشه)
    این موارد رو تست کن و مشکلی بود همینجا بپرسید.

11. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب نورتون و کسپر رو کرک کردی و بدون شک تمام مشکلات بخاطر همینه.آنتی ویروس نصب نکنی بهتره تا اینکه کرک کنی.چون هم دستکاری شده هست و هم کارآیی قبلی رو نداره و مهمتر اینکه آنتی ویروس کرک شده خودش یک خطر بزرگ محسوب میشه!
    همونطور که kases عزیز گفت مشکل شما با تعمیر ویندوز رفع میشه.البته اگه حوصله تعویض ویندوز رو داری بهتره ویندوز رو از اول نصب کنی.
    و همینطور میتونی موقع بالا آآمدن سیستم با زدن f8 به safe mode رفته و اون برنامه هایی رو که گفتم پاک کنی(تا حدود زیادی مشکل برطرف میشه)
    این موارد رو تست کن و مشکلی بود همینجا بپرسید.
    من تونستم سیستم رو از طریق تعمیر ویندوز دوباره بیارم بالا. تمام اون برنامه هایی که گفتید رو پاک کردم. ولی باز هم اون مشکل هست. در ضمن نورتون رو کرک کرده بودم ولی در مورد کسپر این کار رو نکردم. از همین سایت سریالش رو گرفته بودم و وارد کردم.
    فکر کنم باید ویندوز رو عوض کنم. در کل از راهنمایی های خوبتون ممنون. مرسی از اینکه وقت گذاشتید

13. 3 کاربر از chavosh_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

رفع مشکل ایراد گرفتن کاسپراسکای به فایل ها +تصاویر

آنتی ویروس کاسپر اسکای به گونه ای طراحی شده است که هر بار شما برنامه را اجرا می کنید، تمامی اجزای راه انداز آن را اِسکن می کند. حتی اگر قبلا هم این اسکن را انجام داده باشد باز هم هنگام اجرای بعدی ِ برنامه، این اِسکن را انجام می دهد؛ همین امر باعث می شود برنامه مورد نظر شما، کمی با تاخیر اجرا شود. البته با اینکه این امر سبب کندی سرعت سیستم و تاخیر در اجرای برنامه ها می شود ولی ضعف آنتی ویروس محسوب نمی گردد. بنابراین در این راهنما، علاوه بر اینکه به آنتی ویروس می فهمانید به فایلی که بی دلیل به آن مشکوک شده است حمله نکند، می توانید فایل های غیرمشکوک را هم اعتمادسازی کنید که هنگام هر بار اجرا شدن، آن ها را اِسکن نکند. اما به طور کلی هدف اصلی از اعتماد سازی، جلوگیری از حمله آنتی ویروس به Crack سایر نرم افزارهای شماست.
    برای شروع، بر روی Settings کلیک کنید، سپس طبق تصاویر بعدی عمل کنید تا پنجره اعتمادسازی باز شود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس طبق شماره های مشخص شده در تصویر پیش رفته و بر روی دکمه Settings کلیک نمائید:

در پنجره باز شده، سربرگ Trusted applications را انتخاب نموده و از طریق دکمه Add ، روی عبارت Browse کلیک کنید و فایل را معرفی نمائید:

ما برای مثال، فایل اجرایی نرم افزار JetAudio را به آنتی ویروس، اعتمادسازی می کنیم. همه تیک های موجود در پنجره اعتمادسازی را فعال کنید.
    همانطور که مشاهده می فرمائید، فایل اجرایی نرم افزار JetAudio در لیست فایل های اعتمادسازی شده قرار گرفت. حالا همه پنجره ها را با Ok ببندید

15. 7 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

رفع مشکل ایراد گرفتن کاسپراسکای به لینک ها + فیلم آموزشی

شاید برای دانلود یا باز کردن یک صفحه، با پیغام آنتی ویروس کاسپراسکای مبنی بر این که لینک آلوده است و اجازه دسترسی نمی دهد مواجه شده اید، در این آموزش پس از این که از لینک مورد نظرتان اطمینان داشتید می توانید آن را به کاسپر معرفی کنید، تا با آن کاری نداشته باشد

به عنوان مثال هنگام دانلود با این پیغام مواجه شدید،

می توانید برای رفع آن مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

ابتدا به صفحه ی ابتدایی کاسپر بروید سپس روی Settings کلیک کنید،

سپس در پنجره ی باز شده روی Web Anti-Virus کلیک کنید، سپس Settings را انتخاب کنید،

در مرحله ی بعد روی تب Trusted URLs کلیک کنید و Add را انتخاب کنید (توجه کنید باید تیک بالای Add حتما فعال باشد)،

در نهایت لینک مورد نظر و مورد اطمینان خود را پیست کنید،

کار تمام است.
    برای دانلود فیلم آموزشی به صورتی که خودتان باید مراحل کار را انجام دهید، با حجم 8 مگابایت از لینک زیر استفاده کنید:

17. 7 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    در حال حاظر پچ B در حال تست و رفع باگ است تا چند روز دیگه کسپر هم با ویندوز 8.1 سازگار میشه
    We are starting the testing of Patch B for KAV/KIS 2014!
    New features:
    (Windows 8.1 support (upgrade from Win8
    • FF 23/24 support
    • Other fixes of functional and improving of perfomance

نسخه 2013 کسپر هم با دریافت پچ i ، ویندوز 8.1 رو ساپورت میکنه ، باید دید ایا اینستالر برنامه نیز اپدیت میشه یا فقط با اپگیرید ویندوز 8 به 8.1 این امکان بوجود میاد که رو این ویندوز کار کنه.

I suggest you to test new patch for KAV/KIS 2013 - Patch I!

New features:
    • Support of Windows 8.1 (upgrade Win8)
    • FF 23/24 support
    What's fixed:
    • Metro applications do not start during adaptation of a product
    and other improvements...

19. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •