احساس می کنم مخاطب پستتون بنده بودم . اگر اینطوره ممنون از راهنماییتون .
مشکلی که هست نمی شه تمام جزییات رو با ذکر نام و شماره کفش و ....

توضیح داد . لذا چون مجبورم برخی حرف ها ناگفته بمونه ، لحن گفتار شاید به نظر طوری برسه که شاید به قول شما توهم توطئه داشته باشم . ( که احیانا برای سایر دوستان که این مطلب رو می خونن و بنده رو میشناسن سوء تفاهم نشه ) اما همین به قول شما برداشت های خنده دار ! در واقع رفتار های خنده دار افراد مذکور هستش . چندین نفر از افراد مختلف بهم گفتند تا اسمتو جلوشون میاریم از کنترل خارج می شن !!!! در حد گفتن نبوده و خودمم شاهد این گونه رفتار ها از اون افراد بودم و حتی برخی دوستان مکالمات و شوخی هایی که با اون افراد در شبکه های اجتماعی مثل واتس اپ و ... رو نشون بنده دادند .
شاید رفتار هاشونو توی این دو سه سال جدی نگرفتم اما مشکل از زمانی برام جدی شد که یکی از اونها برای اینکه بخواد بنده رو غیر قابل اطمینان نشون بده ، حاظر شد به رفیقش ضرر مالی بزنه !!! رفیقش هم اول به بنده شک کرد اما بعد از دیدن عصبانیت بنده همه چیز رو فهمید اما جرات نکرد حرفی بزنه .
در ضمن شوخی های داخل دانشگاه طبیعی هستش و برای هر دانشجویی پیش میاد و بنده هم از این امر مستثنی نیستم و دوستان گاهی با بنده نیز شوخی می کنند . مخصوصا توی خوابگاه ! که کلا در روز شوخی و سر به سر همدیگه می زاریم تا وقتمون بگذره . اما وقتی یه سری اتفاقات داره در دو سه سال متوالی اتفاق می افته دیگه نمی شه گفت شوخی !