تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 421 اولاول ... 175225265271272273274275276277278279285325375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

احساس می کنم مخاطب پستتون بنده بودم . اگر اینطوره ممنون از راهنماییتون .

مشکلی که هست نمی شه تمام جزییات رو با ذکر نام و شماره کفش و .... توضیح داد . لذا چون مجبورم برخی حرف ها ناگفته بمونه ، لحن گفتار شاید به نظر طوری برسه که شاید به قول شما توهم توطئه داشته باشم . ( که احیانا برای سایر دوستان که این مطلب رو می خونن و بنده رو میشناسن سوء تفاهم نشه ) اما همین به قول شما برداشت های خنده دار ! در واقع رفتار های خنده دار افراد مذکور هستش . چندین نفر از افراد مختلف بهم گفتند تا اسمتو جلوشون میاریم از کنترل خارج می شن !!!! در حد گفتن نبوده و خودمم شاهد این گونه رفتار ها از اون افراد بودم و حتی برخی دوستان مکالمات و شوخی هایی که با اون افراد در شبکه های اجتماعی مثل واتس اپ و ... رو نشون بنده دادند .

شاید رفتار هاشونو توی این دو سه سال جدی نگرفتم اما مشکل از زمانی برام جدی شد که یکی از اونها برای اینکه بخواد بنده رو غیر قابل اطمینان نشون بده ، حاظر شد به رفیقش ضرر مالی بزنه !!! رفیقش هم اول به بنده شک کرد اما بعد از دیدن عصبانیت بنده همه چیز رو فهمید اما جرات نکرد حرفی بزنه .

در ضمن شوخی های داخل دانشگاه طبیعی هستش و برای هر دانشجویی پیش میاد و بنده هم از این امر مستثنی نیستم و دوستان گاهی با بنده نیز شوخی می کنند . مخصوصا توی خوابگاه ! که کلا در روز شوخی و سر به سر همدیگه می زاریم تا وقتمون بگذره . اما وقتی یه سری اتفاقات داره در دو سه سال متوالی اتفاق می افته دیگه نمی شه گفت شوخی !
    داداش متاسفانه آدم حسود همه جا هست و قطعا این به به دوران دانشجویی محدود نمیشه.
    فردا شما رفتی سربازی، یه عده مشابه پیدا میشن که اگر شما بر حسب احساس وظیفه و اینکه میدونید کاری از دستتون برمیاد، کمکی کردید، احساس حسودی میکنن و قطعا به تخریب دست میزنن.
    تازه هر چی سن بالاتر بره، قطعا ضربات سنگین تر خواهد بود! مثلا تو دانشگاه اینجوری که گفتین، تو سربازی شاید تهدید زبانی و یکم هم دعوا، ولی سر کار شاید کار به زیرآب زنی و کلا خراب کردن زندگی منجر بشه! پدر من خودش قربانی چنین رفتارهایی هست...

به نظر من که بهتره فعلا به قول کاربر Atghia، نامحسوس کار کنید، مثلا اگر پروژه ای دریافت میکنید یا کاری میخواید انجام بدید یا ملاقاتی با شخص بانفوذی دارید، در تایمی انجام بدید که کمتر دیده بشه.

بالاخره اینجا ایران هست و افراد به جای اینکه سعی کنن بهتر باشن، از تنبلی خودشون سعی دارن بهترها رو مثل خودشون کنن

2. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

احساس می کنم مخاطب پستتون بنده بودم . اگر اینطوره ممنون از راهنماییتون .

مشکلی که هست نمی شه تمام جزییات رو با ذکر نام و شماره کفش و .... توضیح داد . لذا چون مجبورم برخی حرف ها ناگفته بمونه ، لحن گفتار شاید به نظر طوری برسه که شاید به قول شما توهم توطئه داشته باشم . ( که احیانا برای سایر دوستان که این مطلب رو می خونن و بنده رو میشناسن سوء تفاهم نشه ) اما همین به قول شما برداشت های خنده دار ! در واقع رفتار های خنده دار افراد مذکور هستش . چندین نفر از افراد مختلف بهم گفتند تا اسمتو جلوشون میاریم از کنترل خارج می شن !!!! در حد گفتن نبوده و خودمم شاهد این گونه رفتار ها از اون افراد بودم و حتی برخی دوستان مکالمات و شوخی هایی که با اون افراد در شبکه های اجتماعی مثل واتس اپ و ... رو نشون بنده دادند .

شاید رفتار هاشونو توی این دو سه سال جدی نگرفتم اما مشکل از زمانی برام جدی شد که یکی از اونها برای اینکه بخواد بنده رو غیر قابل اطمینان نشون بده ، حاظر شد به رفیقش ضرر مالی بزنه !!! رفیقش هم اول به بنده شک کرد اما بعد از دیدن عصبانیت بنده همه چیز رو فهمید اما جرات نکرد حرفی بزنه .

در ضمن شوخی های داخل دانشگاه طبیعی هستش و برای هر دانشجویی پیش میاد و بنده هم از این امر مستثنی نیستم و دوستان گاهی با بنده نیز شوخی می کنند . مخصوصا توی خوابگاه ! که کلا در روز شوخی و سر به سر همدیگه می زاریم تا وقتمون بگذره . اما وقتی یه سری اتفاقات داره در دو سه سال متوالی اتفاق می افته دیگه نمی شه گفت شوخی !

گاهی ممکنه خودتون به این وضعیت دامن بزنید؛ یعنی با نور افکن برید جلو! طبیعیه که بعضیها چشمشون کور بشه!

لازم نیست نقش منجی عالم بشریت رو بازی کنید؛
    اگه کسی مشکلی داره کمی راهنماییش کنید و مسیر رو بهش نشون بدید، بگذارید خودش مشکلش رو حل کنه؛ یا لااقل یه قدم بر داره.
    لقمه رو جویده نذارید جلوشون که بعضی متأسفانه اصلاً قدر کمک دیگران رو نمیدونن و به جای تشکر کارهای دیگری میکنن.
    یا اینکه خیلی راحت بگید الان در شرایطی نیستم که بتونم کار خاصی بکنم ولی فلان استاد رو میشناسم؛ برو پیش فلانی بگو من فرستادمت
    البته قبلش باید با اساتید یا دانشجوهای مورد نظر هماهنگ کنید که بنا بر دلایلی (مثلاً سنگین شدن درس و ...) نمیتونید پاسخگوی همه دانشجوها باشید و میخواید بعضی رو به اونها ارجاء بدید! وگرنه میرن میگن شما این مسئله رو بلد نبودید حل کنید.
    اینطوری ارتباطتون رو با اساتید و... محکم تر میکنید

علاوه بر این هر از چند گاهی استفاده از کلمه نمیدانم میتونه به تطلیف انتظارات و ذهنیت افسانه ای که دیگران از شما ساختند کمک کنه

ضمناً دوران دانشجویی و ظاهراً سربازی آخرین فرصتی هست که شما میتونید دوستانی به دردبخور و بی کلک پیدا کنید؛ این فرصت رو از دست ندید.

4. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

دوستان یکی هست خیلی دیگه داره رو اعصابم راه میره .

میرم دانشگاه ..میگه دانشگاه بهت ساخته ها ...

هر کاری میکنی میگن فلان چیز بهت ساخته ها ...

چه جوابی بگم که دیگه از این مضخرفات به زبونش نیاره ؟ در ضمن ایشون اشنا هست و
    Last edited by djic; 11-01-2015 at 10:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من تازه ازدواج کردم. قد همسرم کمی از من بلند تره شاید 2 تا 3 سانت . به خدا اونقدر ها هم تابلو نیست !!

بعضی از افراد فامیل هستند حال از روی حسادت و ... میخوان تیکه بندازند و میگند چرا قدر همسرت از خودت بلند تر ... چرا زن هم اندازه خودت نگرفتی ..با کمال پررویی اینو میگن .

نمیدونم چی کار کنم . منم سر زبون ندارم چیزی بگم . منو راهنمایی کنید به عنوان برادرتون .

7. 2 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان من تازه ازدواج کردم. قد همسرم کمی از من بلند تره شاید 2 تا 3 سانت . به خدا اونقدر ها هم تابلو نیست !!

بعضی از افراد فامیل هستند حال از روی حسادت و ... میخوان تیکه بندازند و میگند چرا قدر همسرت از خودت بلند تر ... چرا زن هم اندازه خودت نگرفتی ..با کمال پررویی اینو میگن .

نمیدونم چی کار کنم . منم سر زبون ندارم چیزی بگم . منو راهنمایی کنید به عنوان برادرتون .
    بگید من زرنگی کردم دیگه نمیدونی مگه؟ اصلش اینه نسل بعدت پیشرفت کنه منم اصلاح نژاد کردم .بله این چیزا عرضه میخواد برادر من

9. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

دوستان یکی هست خیلی دیگه داره رو اعصابم راه میره .

میرم دانشگاه ..میگه دانشگاه بهت ساخته ها ...

هر کاری میکنی میگن فلان چیز بهت ساخته ها ...

چه جوابی بگم که دیگه از این مضخرفات به زبونش نیاره ؟ در ضمن ایشون اشنا هست و
    بگید نه به اندازه شما!
    یا بگید به شما که بیشتر ساخته ماشالله کلی وزن اضافه کردی مثل اینکه خیلی دیگه بهت خوش میگذره
    یا بگید به پای شما که نمیرسم ماشالله فلان فلان (حالا یه موردی که در مورش صادقه رو بگید)

11. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهش بگو گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بومیده حالا چون تو نتونستی بده و خوب نیست و ....

13. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

به نظر من که در اینگونه موارد جواب ابلهان خاموشی است.
    معمولا سکوت توأم با نگاه معنی دار(نگاه عاقل اندر سفیه) بعد از دو سه بار دهن مخاطب رو میبنده.
    فقط اگر شخص خیلی بزرگتر هست( مثلا دایی، عمو، زن عمو) به نظر من نگاه نکنی بهتره چون بعضا حرف درمیارن برا آدم. در این گونه موارد جواب ندادن و عوض کردن بحث فکر میکنم تاثیر خودشو بذاره.
    مثلا زنداییت اینجوری میگه: یه لبخند زورکی تابلو، بعد سریع میپرسی دایی خوبه؟ از فلان کس چ خبر؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

15. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بهش بگو گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بومیده حالا چون تو نتونستی بده و خوب نیست و ....
    هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
    از این ضرب المثل در این مورد استفاده نکنید؛ معنای خوبی ازش برداشت نمیشه.

با این ضرب المثل به طور غیر مستقیم و تلویحی به مخاطب طعنه میزنیم.
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!
    یعنی طرف با ازدواجی که داشته دستش به گوشت نرسیده و حالا داره انتخاب کاربر محترم رو زیر سؤال میبره.
    البته منظور از طرف همون هایی هستند که میگن چرا فلانی زن هم اندازه خودش نگرفته.
    این ضرب المثل یه جورهایی شمشیر دو لبه هست و ممکنه باعث کدورت و اختلاف بشه.

به هر حال مراقب باشید پاسخ دادن به این حرفها باعث ایجاد کدورت در فامیل نشه.
    اگه جوابی هم میخواین بدید دوستانه و محترمانه باشه نه با زخم زبان.

اگه قرار باشه از ضرب المثل استفاده کنیم این بهتره:
    قدر زر زرگر شناسد؛ قدر گوهر گوهری

به نظر من که در اینگونه موارد جواب ابلهان خاموشی است.
    معمولا سکوت توأم با نگاه معنی دار(نگاه عاقل اندر سفیه) بعد از دو سه بار دهن مخاطب رو میبنده.
    فقط اگر شخص خیلی بزرگتر هست( مثلا دایی، عمو، زن عمو) به نظر من نگاه نکنی بهتره چون بعضا حرف درمیارن برا آدم. در این گونه موارد جواب ندادن و عوض کردن بحث فکر میکنم تاثیر خودشو بذاره.
    مثلا زنداییت اینجوری میگه: یه لبخند زورکی تابلو، بعد سریع میپرسی دایی خوبه؟ از فلان کس چ خبر؟

Sent from my ST15i using Tapatalk
    سکوت در این مورد ممکنه اونها رو پر رو تر کنه!
    با طفره رفتن و... شاید دیگران فکر کنن ایشون خودشون هم از این وضعیت راضی نیستن.
    Last edited by hamed29; 11-01-2015 at 14:31. دليل: رفع ابهام!

17. 5 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی پیام داد و پاسخ رو برایش ارسال کردم..
    پاسخ داده: اوکی- پاسخ رو گرفتم
    یعنی من دهنم رو ببندم و دیگر حرف نزنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •