اگر از فن و وتنوری مطمئن هستید به نظر من بهتره که فشار گاز را هم یک بار بررسی کنید و از تنظیم بودن فشار گاز مطمئن بشید.
اگر از فن و وتنوری مطمئن هستید به نظر من بهتره که فشار گاز را هم یک بار بررسی کنید و از تنظیم بودن فشار گاز مطمئن بشید.
با سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
میشه به من کمک کنید؟
من یه پکیج میخوام واسه یه آپارتمان 92 متری داخل شهر یزد، انتخاب من والترو هستش چون داخل خود یزد تولید میشه و به هر حال دردسترس تر هست و نسبت به ایساتیس و بوتان و ایران رادیاتور بهتره.
البته این نظر شخصی خودم هست حالا از دوستان فنی میخوام منو راهنمایی کنن که مناسبترین مدل والترو برای من کدومه و اینکه آیا انتخابم از والترو درست هست یا نه؟
با تشکر فراوان
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به آماتیس چیه؟
با تشکر فراوان
من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به آماتیس چیه؟
با تشکر فراوان
با سلام خدمت اساتید گرامی یه سوال راجب پمپ پکیج ها داشتم. این پمپ ها چون آب خنک هستن وقتی گیر می کنن از تهشون یه پیچ رو باز میکنیم با پیچگوشتی یه تقه میدیم راه می افتن. همیشه از همون پیچه آب مییاد. اما امروز با پمپی روبرو شدم که گیر کرده بود پیچش رو باز کردم راه اندازیش کنم اصلا از تهش آب نمی اومد واسه همین دوباره گیر میکرد. آیا به جز تعویض میشه این پمپ رو تعمیر کرد. هیج آشغالی هم تو مسیر گیر نکرده بود. اسم پمپ هم وایلو بود.
عزیزم فرولی اصل ایتالیاست اگه چینی بود که سه سال گارانتی نمی کردنش. دوما اولین و بهترین خدمات پس از فروش توی ایران مال فرولیه بعدش بوتان چون من خودم الان7 ساله خونمون پکیج فرولی نصب کردیم راضی هستیم.
سلام
محورش بلبرینگی هست یا بوش داره مثل موتور هواکشها ؟
هواکشها وفتی گیر میکنه , با چند قطره روغن راه میافته و نرم و روان میشه
سلام آقا محمد ، بلبرنگیه فقط مشکلش اینه که از تهش آب نمیریزه بیرون وقتی پیچش رو باز میکنم یعنی آبی نمییاد که خنکش کنه واسه همین گیر میکنه
سلام
اگه به چنگم بیافته تیکه تیکه ش میکنم و سر از همه چیزش در میارم
شکی نیست که راه آب مسدود شده
پرسی هست یا پیچی ؟ تکه تکه میشه ؟
اگه میشه پس مسئله حله و فقط حوصله و دقت میخواد و چند تا آچار و کمی روغن و گیریس و یک موبایل برای عکس گرفتن از همه چیز
جسارتاً اگه بازش کردین , از جاش و قطعاتش عکس بگیرین و وقتی بیکار بودین آپلود کنین تا ما هم یاد بگیریم سیستمش رو
با تشکر
خواهش میکنم. چشم حتما عکسش رو براتون ارسال میکنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)