تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 1849 اولاول ... 1752252652712722732742752762772782792853253757751275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عرض سلام.
    خدمت دوستن قمی خودمون مخصوصا Aryaeiboy و ، and-roid2

پیرو پیگیری های به عمل امده و نامه نگاری و صحبت های فراوان و متقاعد کردن همکاران در واحد Noc زیر ساخت بالاخره مشخص شد لینک دیتای قم تا اراک و سپس تا تهران به دلیل کمبود ظرفیت پهنای باند و عدم همکاری مفید مخابرات قم جهت افزایش باعث مشکلات اخیر دوستان در تایم های خاصی به دلیل اشغال شدن لینک هست.
    به نحوی از همکارات شاتلی هم پیگیری شد و روی همون لینکی که ما داریم اونها هم سرویس دارن این مشکل رو دارن.
    امیدوارم با پیگیری خود دوستان هم مخابرات قم مجبور به بهبود وضعیت بشه. البته مخابرات قم خیلی بپیچون هست! امروز که باهاشون در تماس بودم آقای طباطبائی نامی ما رو هی پاس میدادن زیر ساخت !
    در درجه اول ممنون گرامی بابت پیگیریتون. من و دوستان فکر کنم به ۵-۶ نفری زدیم که قرار شد پیگیری کنن ولی به نظر تنها کسی که واقعا پیگیری کرده و یه جواب منطقی٬‌ درست و قطعی به ما می ده شما هستی. از این بابت ممنونم. فقط اینکه من متوجه نشدم؟! یعنی قرار نیست کسی پیگیری کنه؟! یعنی این مشکل پهنای باند قرار نیست حل بشه؟! خوب صددرصد باید پیگیری بشه تا این مشکل حل بشه. من خیلی خوب می شناسم دوستانی که در مخابرات مشغول به بی کاری... معذرت می خوام کار هستن رو! کارشون پیچوندن هست ولی پیچوندن معنایی نداره واقعا. این یه مشکل خیلی بزرگی هست و باید پیگیری بشه تا حل بشه. تنها کسی هم که می تونه و باید پیگیری کنه خود شرکت های وب هست که ما ازش سرویس داریم. می تونید این اطمینان رو به ما بدین که به طور جدی و قطع در حال پیگیری هست مشکل و اینکه می شه بگید ما کی انتظار حل شدن مشکل رو داشته باشیم؟ اگه پهناب باند کم میاد خوب باید پهنای باند افزایش پیدا کنه.. به همین سادگی!!! عدم همکاری من به شخصه نمی فهمم یعنی چی؟!
    متاسفم واقعا به حال کشورمون که این مشکل کوچیک ولی مهم برای کاربرای اینترنت یه شهر بزرگ مثل قم به راحتی نادیده می گیرن و وظیفه کاریشون رو انجام نمی دن تازه طلب کار هم هستن و به قول شما می پیچونن فقط! شکایت رو آدم به کجا ببره واقعا؟! هیچ کی سر جای تخصصی اش نیست و هیچ کی کاری که وظیفه اش هست رو حتی انجام نمی ده..!
    Last edited by Aryaeiboy; 01-08-2013 at 19:56.

2. 4 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عرض سلام.
    خدمت دوستن قمی خودمون مخصوصا Aryaeiboy و ، and-roid2

پیرو پیگیری های به عمل امده و نامه نگاری و صحبت های فراوان و متقاعد کردن همکاران در واحد Noc زیر ساخت بالاخره مشخص شد لینک دیتای قم تا اراک و سپس تا تهران به دلیل کمبود ظرفیت پهنای باند و عدم همکاری مفید مخابرات قم جهت افزایش باعث مشکلات اخیر دوستان در تایم های خاصی به دلیل اشغال شدن لینک هست.
    به نحوی از همکارات شاتلی هم پیگیری شد و روی همون لینکی که ما داریم اونها هم سرویس دارن این مشکل رو دارن.
    امیدوارم با پیگیری خود دوستان هم مخابرات قم مجبور به بهبود وضعیت بشه. البته مخابرات قم خیلی بپیچون هست! امروز که باهاشون در تماس بودم آقای طباطبائی نامی ما رو هی پاس میدادن زیر ساخت !
    احمد جان جا داره منم از پیگیری های شما تشکر کنم...
    فقط سوالی که ذهن منو بسیار مشغول کرده اینه که اگر مخابرات قم بقول شما اهل پیچوندنه و همکاری نکنه کار به کجا کشیده میشه؟
    خیلی عذر میخوام یه سری ادم احمق و حروم خور در این مخابرات قم کار میکنن که چیزی از این چیزا حالیشون نمیشه! اگر این روال ادامه پیدا کنه با چه شیوه ای مشکلو حل میکتید ؟

خواهشن اگر میبنید همکاری نمیکنن مشکلو با مسئولان زیر ساخت و تنظیم مقررات گزارش بدید تا چوب این کارشون رو بخورن.... و یه فکری بحالمون بکنن تا ما در این وضعیت بحرانی نباشیم!
    Last edited by and-roid2; 01-08-2013 at 20:13.

4. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرویس 1M

C:\Windows\System32>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=44
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=174ms TTL=44
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=177ms TTL=44
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=44

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 172ms, Maximum = 177ms, Average = 174ms

C:\Windows\System32>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=167ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=164ms TTL=40
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=40

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Minimum = 162ms, Maximum = 167ms, Average = 164ms

C:\Windows\System32>ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pinging [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [173.194.40.81] with 32 bytes of data:
    Reply from 173.194.40.81: bytes=32 time=180ms TTL=46
    Reply from 173.194.40.81: bytes=32 time=175ms TTL=46
    Reply from 173.194.40.81: bytes=32 time=176ms TTL=46
    Reply from 173.194.40.81: bytes=32 time=173ms TTL=46

Ping statistics for 173.194.40.81:
    Minimum = 173ms, Maximum = 180ms, Average = 176ms

C:\Windows\System32>ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pinging cs62.adn.edgecastcdn.net [93.184.219.82] with 32 bytes of data:
    Reply from 93.184.219.82: bytes=32 time=205ms TTL=45
    Reply from 93.184.219.82: bytes=32 time=201ms TTL=45
    Reply from 93.184.219.82: bytes=32 time=203ms TTL=45
    Reply from 93.184.219.82: bytes=32 time=209ms TTL=45

Ping statistics for 93.184.219.82:
    Minimum = 201ms, Maximum = 209ms, Average = 204ms

C:\Windows\System32>ping 46.224.0.7

Pinging 46.224.0.7 with 32 bytes of data:
    Reply from 46.224.0.7: bytes=32 time=46ms TTL=252
    Reply from 46.224.0.7: bytes=32 time=50ms TTL=252
    Reply from 46.224.0.7: bytes=32 time=47ms TTL=252
    Reply from 46.224.0.7: bytes=32 time=49ms TTL=252

Ping statistics for 46.224.0.7:
    Minimum = 46ms, Maximum = 50ms, Average = 48ms

6. 2 کاربر از SKIPY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت 256 حجمی , شبانه اش چقدره ؟
    برای شبانه , چه سرویسی بگیرم بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت 256 حجمی , شبانه اش چقدره ؟
    برای شبانه , چه سرویسی بگیرم بهتره ؟
    یکی از کابرا بنام ارش داره سرعتش 250 کیلوبایت هست.

هادی جان همونطور که بهت گفتم برای تست 256 بگیر.

9. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

یکی از کابرا بنام ارش داره سرعتش 250 کیلوبایت هست.

هادی جان همونطور که بهت گفتم برای تست 256 بگیر.
    یعنی 1 مگ سرعتش بیشتر خواهد بود مهدی جون ؟ خواهشا مثل آسیاتک نباشه که لعنتی کلی پولم رو خوردن .

11. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی 1 مگ سرعتش بیشتر خواهد بود مهدی جون ؟ خواهشا مثل آسیاتک نباشه که لعنتی کلی پولم رو خوردن .
    هادی جان به خیلی از عوامل رابط داره!
    این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگر میبینی سرعتشون زیاده میتونه دلایل زیادی داشته باشه از قبیل کم بودن تعداد یوزر در مرکزشون و یا زیاد بودن پهنای باند مرکز مخابراتیشون و...

در صورتی که من 1مگ دارم اما سرعتم بیشتر از 3.5 نمیره!
    وضعیت شهر به شهر هم فرق میکنه.

پس بهتره همونطور که در پیام خصوصی بهت گفتم در مورد مرکز مخابراتیتون تحقیق کنی!

13. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سوالا دیگه جواب نداشت؟؟؟
    پس چرا وقتی از فری گیت استفاده نمیکنم درست میزنه سرعت رو؟
    سوالای دیگتو شرمنده چون اینترنت من مخابراته دیگه اونا رو جواب ندادم
    در مورد سوالتم خودت داری می گی وقتی استفاده نمی کنم چرا درست می زنه خوب وقتی استفاده نمی کنی تنها کانکشن فعال همون کانکشن اینترنتت هست خوب طبیعی هست درست نشون بده

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

در درجه اول ممنون گرامی بابت پیگیریتون. من و دوستان فکر کنم به ۵-۶ نفری زدیم که قرار شد پیگیری کنن ولی به نظر تنها کسی که واقعا پیگیری کرده و یه جواب منطقی٬‌ درست و قطعی به ما می ده شما هستی. از این بابت ممنونم. فقط اینکه من متوجه نشدم؟! یعنی قرار نیست کسی پیگیری کنه؟! یعنی این مشکل پهنای باند قرار نیست حل بشه؟! خوب صددرصد باید پیگیری بشه تا این مشکل حل بشه. من خیلی خوب می شناسم دوستانی که در مخابرات مشغول به بی کاری... معذرت می خوام کار هستن رو! کارشون پیچوندن هست ولی پیچوندن معنایی نداره واقعا. این یه مشکل خیلی بزرگی هست و باید پیگیری بشه تا حل بشه. تنها کسی هم که می تونه و باید پیگیری کنه خود شرکت های وب هست که ما ازش سرویس داریم. می تونید این اطمینان رو به ما بدین که به طور جدی و قطع در حال پیگیری هست مشکل و اینکه می شه بگید ما کی انتظار حل شدن مشکل رو داشته باشیم؟ اگه پهناب باند کم میاد خوب باید پهنای باند افزایش پیدا کنه.. به همین سادگی!!! عدم همکاری من به شخصه نمی فهمم یعنی چی؟!
    متاسفم واقعا به حال کشورمون که این مشکل کوچیک ولی مهم برای کاربرای اینترنت یه شهر بزرگ مثل قم به راحتی نادیده می گیرن و وظیفه کاریشون رو انجام نمی دن تازه طلب کار هم هستن و به قول شما می پیچونن فقط! شکایت رو آدم به کجا ببره واقعا؟! هیچ کی سر جای تخصصی اش نیست و هیچ کی کاری که وظیفه اش هست رو حتی انجام نمی ده..!
    خواهش میکنم. وظیفه هست. اگر تونسته باشم ذره ای کمکی کنم خوشحالم.
    در جریان هم هستم برای همکار خودم نتیجه پینگ ها رو هم فرستاده بودین شما. مطمئن باشید به فکر هستیم.

چـــــــــــرا. ما هم پیگیری میکنیم. ولی شما هم به عنوان end user بهتره به مخابرات فشار بیارید. وقتی تماس ها بیشتر بشه قطعا یه چیزهایی فرق میکنه. باید با مخابرات قم صحبت بشه تلفنی، نامه نگاری و.. برای اینکه اضافه کنن پهنای باند رو. شما باورتون نمیشه با به دیتای استان ها و مراکز بابت لینکی که داریم پول میدیم ماهیانه و مقدار زیاد ولی بعضی اوقات دیتای بعضی شهر ها اینقدر خسته هستند اصطلاحا که شیف ندارند در نتیجه ما ضربه میخوریم و حتی غرامت هم نمیشه گرفت !! ما خودمون حتما پیگیری میکنیم. به شخصه هر نتیجه ای بگیرم اینجا در جریان میگذارمتون. پهنای باند رو مخابرات قم از زیر ساخت میگیره و باید خود مخابرات اقدام به خرید پهنای باند اضافی بکنه..

ایشالا زودتر مشکل حل بشه. شخصا پیگیری میکنم.

16. 4 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

احمد جان جا داره منم از پیگیری های شما تشکر کنم...
    فقط سوالی که ذهن منو بسیار مشغول کرده اینه که اگر مخابرات قم بقول شما اهل پیچوندنه و همکاری نکنه کار به کجا کشیده میشه؟
    خیلی عذر میخوام یه سری ادم احمق و حروم خور در این مخابرات قم کار میکنن که چیزی از این چیزا حالیشون نمیشه! اگر این روال ادامه پیدا کنه با چه شیوه ای مشکلو حل میکتید ؟

خواهشن اگر میبنید همکاری نمیکنن مشکلو با مسئولان زیر ساخت و تنظیم مقررات گزارش بدید تا چوب این کارشون رو بخورن.... و یه فکری بحالمون بکنن تا ما در این وضعیت بحرانی نباشیم!
    دوست عزیزم خواهش میکنم. وظیفست.
    مخابرت میپیچونه ولی ما داریم سرویس میگیرم وظیفشه وضعیت رو درست کنه. کارای اداری داره. انجام میشه. نگران نباش. میگم شخصا پیگرش هستم. میدونم مخابرات کلا اوضاعش خرابه. همین زیر ساخت هم چند ماهی هست که مدام gateway هاش پر میشه و افزایش هم نمیده!! نمیدونم واقعا چرا! همش ما باید بگیم فلانی ما رو بنداز رو فلان لینک که تایم بیاد پائین تر!!
    تازه gateway های داغون!! تو کشور های دغون! به خاطر شاید تحریم یا ...!! نمیدونم!!
    چشم. حتما.

18. 4 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •