تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 275 از 3017 اولاول ... 1752252652712722732742752762772782792853253757751275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,741 به 2,750 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من الان با پارس آنلاین 256 دارم شبی 500 مگ دانلود میکنم ، نسبت به بقیه که میگن 2 گیگ و 3گیگ کم هست ولی نسبت به آقا حسین که میگه با سرویس 1 مگ شبی 200 الی 300 مگ دانلود میکنه شرف داره . میگم میشه به مخابرات بگیم بیان نویز خطو درست کنن ، پولیه ، میان نمیان ، کسی این کارو کرده یا خودتون دست به کار میشید برا نویز ، این مشخصات منه

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.7 6.1 db
    Line Attenuation
    :
    42.0 34.6 db
    Data Rate
    :
    2048 458 kbps

تو روز سرعتش 170 ولی شب فوقش 20 الی 30 . از نویز نیست ها ؟؟ کار خود شرکته؟؟؟ نظرتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من اوایل 256 مخابرات داشتم رو 1024 بسته بودن واسم و سرعتم 130 بود!
    میگم برادر شما که وضع اینترنت انقد خوبه سه تا سوال )) واقعا سرویسی که میدن نامحدوده ، یعنی اگر زیاد استفاده کردی خرابش نمیکنن ؟؟ مثلا در ماه چقدر باش دانلود میکنی ؟؟ اوضاع نویزت چطوره مال من بالاس مقایسه کن .

حقیقتش خیلی میترسم برم از مخابرات بگیرم قیمتاش خیلی خوبن ولی اصلنه اصلن بهشون اعتمادی ندارم ، پارس انلاینم خوبه ولی شبی 500 مگ یخورده کمه نه ؟؟ یا قانع باشم

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سرعت دو برابر که در مخابرات طبیعیه. البته به شانس هم بستگی داره چون یکبار سرعتم طبیعی بسته شد. ولی همیشه دو برابر بوده.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

من الان با پارس آنلاین 256 دارم شبی 500 مگ دانلود میکنم ، نسبت به بقیه که میگن 2 گیگ و 3گیگ کم هست ولی نسبت به آقا حسین که میگه با سرویس 1 مگ شبی 200 الی 300 مگ دانلود میکنه شرف داره . میگم میشه به مخابرات بگیم بیان نویز خطو درست کنن ، پولیه ، میان نمیان ، کسی این کارو کرده یا خودتون دست به کار میشید برا نویز ، این مشخصات منه

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.7 6.1 db
    Line Attenuation
    :
    42.0 34.6 db
    Data Rate
    :
    2048 458 kbps

تو روز سرعتش 170 ولی شب فوقش 20 الی 30 . از نویز نیست ها ؟؟ کار خود شرکته؟؟؟ نظرتون
    میگم برادر شما که وضع اینترنت انقد خوبه سه تا سوال )) واقعا سرویسی که میدن نامحدوده ، یعنی اگر زیاد استفاده کردی خرابش نمیکنن ؟؟ مثلا در ماه چقدر باش دانلود میکنی ؟؟ اوضاع نویزت چطوره مال من بالاس مقایسه کن .

حقیقتش خیلی میترسم برم از مخابرات بگیرم قیمتاش خیلی خوبن ولی اصلنه اصلن بهشون اعتمادی ندارم ، پارس انلاینم خوبه ولی شبی 500 مگ یخورده کمه نه ؟؟ یا قانع باشم
    ببین نویز خطت دقیقاً مثل منه.یعنی نویز خط منم همینه.البته قبلاً خیلی افتضاح بود.انقدر رفتم مخابرات و اومدم که کل کابل کشیمو عوض کردن.حالا شده مثل خط تو
    سرویسای مخابرات شانسیه.واسه من که سرعتش از واقعیم بیشتره.البته الان یکی دو روزه بعدازظهرها سرعت دانلود از سرورهای خارجی یه مقدار کم میشه.مثلاً واسه من که سرویسم 512 هستش میاد رو 50-45 که کمه.اما من همیشه دانلودم زیاد بوده و اصلاً تا حالا پیش نیومده مخابرات به خاطر دانلود بیش از حد سرعتم رو کم کنه.
    البته نمیدونم شما به چه مقدار دانلود میگین زیاد ها.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سؤال از بچه هایی که سرویس 1مگ دارن:

کسایی که 1مگ محدود دارن و کسایی که 1مگ نامحدود دارن: آپ استریم و دان استریمتون روی چند بسته شده؟ثابته یا متغیر؟
    Last edited by KING iMAN; 01-03-2013 at 21:15.

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1 مگ محدود.

Downstream Upstream
    Line Coding(Trellis): On On
    SNR Margin (0.1 dB): 269 93
    Attenuation (0.1 dB): 445 235
    Output Power (0.1 dBm): 186 124
    Attainable Rate (Kbps): 9252 909

واسه من متغیر بوده.

7. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببین نویز خطت دقیقاً مثل منه.یعنی نویز خط منم همینه.البته قبلاً خیلی افتضاح بود.انقدر رفتم مخابرات و اومدم که کل کابل کشیمو عوض کردن.حالا شده مثل خط تو
    سرویسای مخابرات شانسیه.واسه من که سرعتش از واقعیم بیشتره.البته الان یکی دو روزه بعدازظهرها سرعت دانلود از سرورهای خارجی یه مقدار کم میشه.مثلاً واسه من که سرویسم 512 هستش میاد رو 50-45 که کمه.اما من همیشه دانلودم زیاد بوده و اصلاً تا حالا پیش نیومده مخابرات به خاطر دانلود بیش از حد سرعتم رو کم کنه.
    البته نمیدونم شما به چه مقدار دانلود میگین زیاد ها.
    منظور من از دانلود زیاد مثلا در ماه 25 گیگ دانلود کنی ،

ولی فرق پارس آنلاینو ومخابرات اینه که پارس آنلاین صددرصد سرعتت بالاس (تو روز) همه رو حداقل 1 مگ میبندن و مشکلی اصلا تو روز نداری ، شبا میاد پایین که اونم خیلی بد بشه شبی حداقل 300 مگ رو دانلود میکنی، ولی مخابرات هیچ حساب کتابی نداره یه روز میشه 2 مگ یه روز میشه صفر و پشتیبانیش رو هم که نگو ، یعنی واقعا شانسیه ، اصلا احساس نمیکنم برم بگیرم مثل مال تو بشه .

حقیقتش این ماه تموم بشه اکانت پارسم تموم میشه بعدش هم میخام دیگه یکساله از یجایی بخرم تمومش کنم ، بخاطر همین واقعا استرس شدید دارم از کجا بخرم که بعدا خودمو فحش ندم

9. این کاربر از reza_electronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من زنگ زدم به پشتیبانی گفت که کندی سرعت سراسریه!!ولی نمیدونم سیستم من مشکل داره یا واقعا مال مخابراته؟2 روز پیش سرعت دانلودم 105 اینا بود ولی الان سرعتم 5 یا 6 !!!!
    توی سایت speedtest.ir سرعتمو بیشتر از 512 میزنه!!!!کسی نمیدونه من باید چی کار کنم؟

11. این کاربر از Shr776 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من زنگ زدم به پشتیبانی گفت که کندی سرعت سراسریه!!ولی نمیدونم سیستم من مشکل داره یا واقعا مال مخابراته؟2 روز پیش سرعت دانلودم 105 اینا بود ولی الان سرعتم 5 یا 6 !!!!
    توی سایت speedtest.ir سرعتمو بیشتر از 512 میزنه!!!!کسی نمیدونه من باید چی کار کنم؟
    با یه جایی غیر از ایران تست بگیر

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سایت اسپیدتست دات آی آر در واقع سرعت دانلود از سرورهای داخلی رو نشونت میده که معمولاً زیاده.
    با اسپیدتست دات نت تست کن.
    منظور من از دانلود زیاد مثلا در ماه 25 گیگ دانلود کنی ،

ولی فرق پارس آنلاینو ومخابرات اینه که پارس آنلاین صددرصد سرعتت بالاس (تو روز) همه رو حداقل 1 مگ میبندن و مشکلی اصلا تو روز نداری ، شبا میاد پایین که اونم خیلی بد بشه شبی حداقل 300 مگ رو دانلود میکنی، ولی مخابرات هیچ حساب کتابی نداره یه روز میشه 2 مگ یه روز میشه صفر و پشتیبانیش رو هم که نگو ، یعنی واقعا شانسیه ، اصلا احساس نمیکنم برم بگیرم مثل مال تو بشه .

حقیقتش این ماه تموم بشه اکانت پارسم تموم میشه بعدش هم میخام دیگه یکساله از یجایی بخرم تمومش کنم ، بخاطر همین واقعا استرس شدید دارم از کجا بخرم که بعدا خودمو فحش ندم
    یه توصیه ی برادرانه: هیچوقت یکساله نگیر.دلیلشم خودت بهتر از من میدونی.
    در مورد حم دانلودم 25 گیگ چیه بابا.خیلی بیش از این حرفا دانلود میکنم.حالا سایتش باز نمیشه چک کنمووقای درست شد بهت میگم دقیقاً چقدر دانلود کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •