منم قبول دارم
درس نامشو باید خوند با اون تستایی که میگه حفظیه کتاب و یه سری تستای مهمش که پارازیت و گزینه ی زهر دارو و نکته دارن .
منم قبول دارم
درس نامشو باید خوند با اون تستایی که میگه حفظیه کتاب و یه سری تستای مهمش که پارازیت و گزینه ی زهر دارو و نکته دارن .
این زبان فارسی بسطی برای دریافت خیلی بد توضیح نداده ؟ نمیدونم من تا باز میکنم دو صفحشو میخونم خوابم میبره . فکر میکردم کتاب خوبه اما نمیتونم تحملش کنم . کلک معلم آرایش عالی بود زبان فارسی هم داره ؟
اتفاقا الان 2 روزه همش دارم آخرای فصل سه رو که واسه چربی و آمینا هست دارم میخونم همه چی رو قاطی کردم !![]()
برای شیمی 2 ( که خیلی سبز اصلا نداره ) حتما باید مبتکران خوند همونطور که خودتون اشاره کردی خیلی هم عالیه
برای شیمی 3 فقط حجم مبتکران زیاده کسایی که سال سوم هستن باید مبتکران و کسایی که کنکوری هستن خیلی سبز بخونن بهتره ؛ سال سومی ها به این جهت بهتره مبتکران بخونن که وقتش رو دارن و با حل کردن مثال های متنوع و زیاد میتونن به مهارت بیشتری برسن .
شیمی 1 پیش مبتکران از شیمی 1 پیش خیلی سبز خیلی بهتره
شیمی 2 پیش رو هردوتاشون مشابه هم هست کیفیتشون ولی من خودم که خیلی سبز رو بیشتر میپسندم برای پیش 2 .
زبان فارسی سبطی برای یاد گرفتن ( فقط شخص شما رو دارم عرص میکنما ) براتون مناسب نیست چون بسیاری از مفاهیم اولیه رو توضیح نداده و انتظار داشته که معلمتون توضیح بده .
شما بهتره خیلی سبز یا رمزینه ( خیلی سبز حجمش بیشتره ولی بهتره ) رو استفاده کنین .
راستی شما مطالبی که سبطی توضیح نداده رو از روی کتاب درسی هم بخونین متوجه میشینا لازم نیست یه کتاب دیگه بگیرین .
من گاج میکروطبقه بندی دارممن قبول دارم که شیمی مبتکران قوی ترین کتاب شیمی ایران هست اما به نظر من به درد کنکور نمی خوره من تا دو هفته قبل میتکران می خوندم که شیمی پیش بالاتر از 30 نمی زدم اما اون رو کنار گذاشتم رفتم سراغ شیمی جامع گاج که حجمش خیلی کمتره آزمون قبل 60 زدم به نظرم مبتکران حجمش بیش از حد زیاد ( 500 تا تست برای بخش 3 پیش) که نهایتا 3 تا سوال ازش بیاد یا نیاد تازه اگه یک در میان تست بزنید می شه 250 تا که باز هم خیلی زیاده برای سوالات محاسباتی هم که کلا رفته تو یه فاز دیگه که سولاش بیش از حد سخته ( مثلا بحث PH دیگه شورش رو در آورده )
![]()
به جرات میتونم بگم از 100 تا تستی که داره امکان داره فقط یه دونه تستش مال دهه 80 باشه.اکثر تستاش مال دهه 40 و 50 و اینا هستن.من خودم یه تست دیدم که مال سال 34 بود!
من دقیقا مثل شما آرایه از روی کلک میخونم که عالیه
زبان فارسی سبطی رو گرفتم فکر میکنم وقت تلف کردن برای کنکور خیلی هم خوب توضیح نداده
من کتاب انژی اتمی رو میخونم پنج مبحث زبان فارسی که به نظرم خیلی خوبه
تا حالا عربی رو کامل خوندم از رو عربی به زبان ساده کنکور پارسالو تونستم 70 بزنم . البته بعدا باید دو 3 بار دوره کنم تا خوب مسلط باشم .
زبان که بلدم نمیخواد بخونم . زیست شناسی 5 تا درس سال دوم . فیزیک سال اول و دوم . ریاضی آمار فقط . ادبیات آرایه کامل یکمم تاریخ ادبیات . شیمی هم سال دوم رو تموم کردم .دین و زندگی هم فقط دو تا درس :-))
نمیدونم میرسم تموم کنم یا نه .
سرعتم چطور بوده تو 10 روز ؟
فیزیک 3 رو فیزیک پیش رو موازی کار کن . همینطور ژنتیک و بقیه زیست ها رو .
ریاضی هم از این به بعد قسمت اصلی وقتت رو بزار برای سال سوم که فوق العاده درصد بیار هست
راستی این صحافی شیمی مبتکران برای همه انقدر آشغاله ؟ من یه دور خوندم تیکه پاره شده همه برگه هاش کنده شده در اومده ! خیلی افتضاحه
منم اون زمانا هیچی نفهمیدم از شیمی پیش 2 یعنی هیچ !! رفتم کتاب فارو گرفتم واقعا راه افتادم !!!!اتفاقا الان 2 روزه همش دارم آخرای فصل سه رو که واسه چربی و آمینا هست دارم میخونم همه چی رو قاطی کردم !
درضمن شیمی پیش 1 بنظرم کتاب رمزینه از همه بهتره با پاسخای تشریحی 200 صفحه نمیشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)